REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Lun., 30 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6868
10.4° Constanța Luni, 30 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6868
 

Începe nebunia Beach, Please!, la Costinești! Stațiunea Tineretului a înflorit, iar cazările s-au epuizat! Video

Începe nebunia Beach, Please!, la Costinești! Stațiunea Tineretului a înflorit, iar cazările s-au epuizat! Video

Deria ISLEAM 10 iulie 2024 | 00:00 5508

Festivalul din Costinești, Beach, Please!, care a creat un val de reacții după anunțarea trapperului Travis Scott, urmează să se desfășoare între 10 și 14 iulie. Andrei Șelaru, cunoscut drept Selly, organizează acest festival din 2022, însă ediția de anul acesta a reprezentat o surpriză pentru toată lumea. Chiar și cu o zi înainte de startul Beach Please, mai sunt câteva locuri de cazare disponibile în stațiunea Costinești. Festivalierii au găsit tot felul de soluții pentru a evita costurile supraomenești din stațiune, alegând campingurile sau stațiunile vecine. Travis Scott va cânta anul acesta doar în Viena și la... Costinești, pe unde trecea și o căruță, cu o zi înainte de începerea festivalului.

incepe nebunia Beach, Please!, la Costinesti! Statiunea Tineretului a inflorit, iar cazarile s-au epuizat! VideoIntrarea festivalului „Beach Please”, Costinești

Norocoși au fost cei care și-au luat biletele anul trecut

O elevă a venit de la Sibiu alături de prietenii ei. Bucuroasă că a terminat clasa a XI-a, are așteptări mari de la acest festival: „Sunt foarte entuziasmată, am auzit de la niște prieteni că a fost foarte fain anul trecut și că s-au distrat, așa că abia așteptam să pot să vin anul ăsta, după ce terminam cu stresul de la școală. Pot să zic că abia aștept să văd ce o să fie că am văzut din tren, deja, de pe geam, niște imagini și mi se pare WOW! Am luat biletul destul de devreme, din ianuarie, deci înainte să fie anunțați Travis Scott și toți artiștii. Am vrut să-l iau cât mai ieftin, 450 eu zic că a fost un preț corect. Cazarea tot din ianuarie, am încercat să o prindem cât mai repede, 2.700 a fost. Am venit din Sibiu, cu trenul.”

incepe nebunia Beach, Please!, la Costinesti! Statiunea Tineretului a inflorit, iar cazarile s-au epuizat! Video„Beach Please”, Costinești

Pe unde trec astăzi căruțele, trece mâine Travis Scott

Andrei Șelaru, Selly,  anunța cu câteva luni în urmă că Travis Scott are programate doar două concerte în Europa anul acesta, unul în Viena și unul în România, la Costinești.

incepe nebunia Beach, Please!, la Costinesti! Statiunea Tineretului a inflorit, iar cazarile s-au epuizat! VideoZona Check-In, Festivalul Beach Please, Costinești

Cu o zi înainte ca festivalul să înceapă, scenele erau puse pe poziții, la Check In era deja coadă, iar utilajele încărcate anunțau ultimele pregătiri. Prin zonă, trec și localnicii cu căruța, pentru a crea un tablou nostalgic al Constanței de altădată.

incepe nebunia Beach, Please!, la Costinesti! Statiunea Tineretului a inflorit, iar cazarile s-au epuizat! VideoStațiunea Costinești

Două eleve au venit în vacanță, alături de părinți și sunt scutite de plata cazării, întrucât vor sta la bunici, în Mangalia: „Da, suntem foarte entuziasmate, abia așteptăm!” Una dintre ele și-a biletul anul trecut, în aprilie și a costat 300 de lei, în timp ce prietena ei a primit cadou biletul anul acesta și a costat 500.

incepe nebunia Beach, Please!, la Costinesti! Statiunea Tineretului a inflorit, iar cazarile s-au epuizat! VideoIntrarea festivalului „Beach Please”, Costinești

Anul trecut, festivalul se ținea cealaltă parte a stațiunii

În timp ce se odihneau puțin la umbră, alți patru tineri sunt nemulțumiți că Selly, organizatorul spectacolului, a mutat locația festivalului anul acesta, în cealaltă parte a stațiunii: „Cazare? În capătul celălalt, efectiv a schimbat Selly locul festivalului... cazarea a costat 350 de lei de persoană.”

incepe nebunia Beach, Please!, la Costinesti! Statiunea Tineretului a inflorit, iar cazarile s-au epuizat! Video„Beach Please”, Costinești

Biletul luat din timp a fost mai ieftin

Tinerii îmbină bucuria festivalului cu zilele însorite de plajă și și-au luat o săptămână întreagă de vacanță:  „Sunt foarte entuziasmată, de-abia aștept! Vin din Ploiești. Mi-am luat biletul de acum un an, a costat 300 și ceva. Cazarea am luat-o acum patru luni, împărțit la fiecare, pentru o săptămână, ar veni cam 700 de lei.”

incepe nebunia Beach, Please!, la Costinesti! Statiunea Tineretului a inflorit, iar cazarile s-au epuizat! VideoStațiunea Costinești

De la Timișoara la Costinești!

Drumul lung merită toate eforturile, când vine vorba despre distracție și artiști renumiți: „Biletul a fost 600-650 de lei, cu o zi înainte de a fi anunțat Travis Scott. Ne-am cazat la Campingul lor, 250 lei. Sunt sigură că o să fie o experiență foarte faină!”

incepe nebunia Beach, Please!, la Costinesti! Statiunea Tineretului a inflorit, iar cazarile s-au epuizat! VideoStațiunea Costinești

Tot din Timișoara este și un alt tânăr care și-a luat biletul în mai, anul trecut, cu 300 de lei și este foarte fericit să fie la Costinești.

Dacă nu găsim în Costinești, ne cazăm în stațiunea vecină!

A plătit, în total, doar pentru cazare și bilet, aproape 4.000 lei: „Normal că sunt entuziasmat. Am venit acum doar ca să văd și poate îmi iau și brățara. Sunt din București. Momentan am venit cu mama, dar oricum o să mă întâlnesc cu alți prieteni. Am dat undeva pe la 900 lei pe bilet. Sunt cazat în Neptun, 3.000 lei pentru 7 nopți. Travis Scott, te pup!”

incepe nebunia Beach, Please!, la Costinesti! Statiunea Tineretului a inflorit, iar cazarile s-au epuizat! VideoIntrarea festivalului „Beach Please”, Costinești

Se mai găseau cazări și în ultima zi de dinaintea festivalului!

Într-o mică pensiune din proximitatea festivalului, era liberă o cameră cu patru locuri, adică două paturi matrimoniale. Proprietara cerea 800 de lei pentru o noapte, iar la hotelul de lângă, spune un localnic, camera dublă ar ajunge la aceiași bani, însă astfel de proprietăți s-au epuizat demult.

incepe nebunia Beach, Please!, la Costinesti! Statiunea Tineretului a inflorit, iar cazarile s-au epuizat! VideoPensiune, la 5 minute de festivalul „Beach Please”

Un proprietar oferă spre închiriere un apartament cu capacitate de 4 persoane, cu două camere. Cerea tot 800 de lei pe noapte, însă mult mai departe de locație, spunând că este „ca lumea de tot” apartamentul său. Făcând calculul, o persoană va plăti 1.000 lei pentru cazarea în apartamentul din Eforie, pentru 5 nopți.

Mai ieftin la containere!

O variantă mai ieftină sunt containerele care, amplasate chiar lângă intrarea în festival, au două dormitoare cu paturi duble, băi proprii, aer condiționat toate utilitățile și loc de parcare. Prețul este 200 lei / persoană pentru o astfel de acomodare.

Așadar, festivalul „Beach Please” din Costinești începe pe 10 iulie și se încheie pe 14. Va urca pe scenă faimosul Travis Scott, iar tinerii au așteptări foarte mari legate de acest eveniment.

Video 1:

Video 2:

Video 3:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de obicei este, pentru drepturile lor nu ies in strada, cand psd si pnl le da peste nas n au nicio reactie dar asa, pt distractie, mai dau si bani, niste cr et ini
0
1
Mamaaa și dacă vine nea Horică să facă ordine ptiuuuu am uitat … s-a dus
1
1
4 zile pe vara suntem full și apoi ..?
4
0
Începe festivalul tineri terminați Scalambaiala unul lângă altul respirație la rație Ore întregi de ghiolbanizare Tinerii azi numai sant educați ca în trecut Sport plimbări în aer liber spectacole habar nu au mulți Azi distracția e pe maidan cu urlete alcool tatuaje și niște praf pentru relaxare Statul nu oferă nimic la tineri ii bagă în balamuc cu zgomote în loc să le ofere locuri de muncă și case sau teren de construit
5
5
Ca de obicei iar ia. Găsit pe cei de la CFR călători cu chiloți în vine trenuri. Lipsa pe perioada. Festivalului
3
1
Festivalul ia porumbul ia coceanul. Colorata maine ii gata
9
2
A cantat la Viena. Peste 100 de mii de participanti la concertul din Viena. Alte conditii. Apa oferita gratuit in incinta festivalului din Viena. In alta ordine de idei, tineretul nu are de ce sa isi doreasca sa plece la munca in strainatate, la ce costuri platesc doar pentru un k.kt de bitch te rog, inseamna ca e bani in Romania. Poate sa faca Marcelika motorina 2 euro, ca tot stai blocat in ambuteiaje. Cine sa va inteleaga. Autoritatile, pentru acest festival, au pus la dispozitie transport in comun ca in Viena? Nada!
16
2

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515