REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
18.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Începe nebunia Sunwaves pe litoral și… înfloresc ”afacerile” la negru

Începe nebunia Sunwaves pe litoral și… înfloresc ”afacerile” la negru

Replica API 27 aprilie 2022 | 00:39 4191

După 2 ani de pauză, festivalul de muzică electronică Sunwaves își deschide porțile pe litoral, în Mamaia Nord, începând cu 28 aprilie. Sunt așteptați mulți străini, iar ”afacerile” deja au început să se deruleze. Astfel, se vând bilete la mâna a doua, șoferii ridesharing au făcut oferte pentru ruta aeroport – litoral și retur. La înaintare au ieșit și cazările la negru, însă iată că au apărut și escrocii care promit bilete, iau banii și se fac nevăzuți.

Începând de joi seara, 28 Aprilie, Sunwaves își deschide porțile cu 3 scene deschise, urmând ca de vineri, 29 aprilie, să funcționeze 4 scene. DJ de top vor fi prezenți până pe 4 mai și, ca în fiecare ediție, distracția va fi la ea acasă. Festivalul este cunoscut internațional, motiv pentru care mulți turiști străini vor fi prezenți.

Și, iată că deja au început să se miște și ”afaceriștii”. Nimic rău până aici. Spre exemplu, un șofer de Bolt își face reclamă că a stabilit curse cu ruta aeroport – litoral la prețul de 650 de lei.

”Bună! Pot ajuta cu transportul din București/aeroport cu mașina Bolt pentru 3-4 persoane la prețul de 650 lei (130€). PM pentru detalii”, este mesajul șoferului.

Internetul este plin și de anunțuri de vânzare de bilete la mâna a doua, de cazare.

Însă, iată că apar și înșelăciunile. Mai mulți tineri s-au plâns că un bărbat a fugit cu banii. ”Să aveți grijă la flămândul ăsta, a fugit cu 200 de lei să mănânce și el ceva de Paște... Postează pe tot grupul că vinde bilete, ajută cu transportul etc..”, este mesajul celui pățit.

(Click pe poză)

”În urmă cu o lună am primit țeapă de la același individ cu același număr de telefon, cu o pereche de Balenciaga. Trebuie oprit că face probleme mari jigodia asta umană, așa că hai să ne punem capetele la contribuție și să mergem împreună la poliție că avem dovezi destule”, potrivit unei alte persoane.

Și, așa cum este precizat mai sus, anunțurile sunt multe, iar cererile pe măsură.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai cu dorgaderii care sa vanda bicarbonat la fraieri...
1
0
A invatat si astia de la replicaca de sanueivz.
0
0
Ce ai facut?? Ai primit teapa???? Si cate ai luat?? Erala SUPEROFERTA??!!!??? lasa sa se stranga mai multi HUSENI si abia dupa aceea mergi la politie
0
0
Muzica???? Asta-i muzica??? Si dilaii aia drogati sunt spectatorii? Vai de capul vostru!
1
0
Sandor Tonyo bisnitarul de cazare
0
0
Flamanzii de pe bolt.buahahahaha.
0
0
Iar le vedem pe alea pishate pe marginea drumului ?
1
0
In Mama Nord, nu? Unde draq vedeti voi o granita pusa in Mamaia? Mamaia e Mamaia si atat. Oricum arata nasol, ponosit
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768