REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Incident terifiant în Leeds: O tânără de 19 ani și-a incendiat mașina cu cei doi copii înăuntru

Incident terifiant în Leeds: O tânără de 19 ani și-a incendiat mașina cu cei doi copii înăuntru

Virgil STOIAN 22 iulie 2024 | 13:26 764

Un nou incident terifiant a avut loc în Leeds, Marea Britanie, în contextul unui climat deja tensionat. După recentul scandal în care un grup de români a provocat distrugeri după ce patru copii au fost luați de serviciile sociale, un caz și mai șocant a ieșit la iveală: o tânără de 19 ani a fost arestată sub acuzația că și-a incendiat mașina în care se aflau cei doi copii ai săi.

Incident terifiant in Leeds: O tanara de 19 ani si-a incendiat masina cu cei doi copii inauntru

Cum s-a întâmplat totul

Evenimentul a avut loc joi seara, în jurul orei locale 23:00, pe Tong Way, în zona Farnley din West Yorkshire. Poliția a fost alertată de un vehicul în flăcări, iar la fața locului s-au deplasat echipe de intervenție. Tânăra a fost reținută de autorități sub suspiciunea de incendiere intenționată.

Din fericire, cei doi copii aflați în mașină au reușit să fie salvați. Se pare că tânăra, împreună cu ajutorul unui vecin, a reușit să își scoată copiii din vehicul înainte ca focul să se extindă prea mult. După salvarea micuților, aceștia au fost preluați de paramedici pentru îngrijiri. Tânăra a fost eliberată pe cauțiune și rămâne în așteptarea finalizării anchetei.

Declarațiile oamenilor legii în acest caz

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „O femeie în vârstă de 19 ani a fost arestată sub suspiciunea de incendiere intenționată în legătură cu acest incident. În prezent, rămâne în arest, iar investigațiile sunt în desfășurare.”

Acest incident vine după recentele violențe din Leeds, unde comunitatea locală a fost zguduită de confruntări violente după ce patru copii au fost luați dintr-o familie. Incidentul actual adâncește și mai mult îngrijorarea publicului și a autorităților locale în legătură cu siguranța și bunăstarea copiilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
baragladinele bronzate !!!
5
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436