REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
24.3° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

INCIDENȚA, în continuă CREȘTERE la Constanța. A ajuns la 3,52!

INCIDENȚA, în continuă CREȘTERE la Constanța. A ajuns la 3,52!

Replica API 11 martie 2021 | 14:15 3936

Incidența cazurilor de coronavirus din municipiul Constanța a ajuns joi, 11 martie, la 3,52 cu 1098 de cazuri active.

Potrivit informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Constanța, rata de infectare la nivelul județului este de 2,27.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In c ta Toate testele Sau aproape toate se fac pe banii populatiei Asa ca.....tot inainte!!!
0
0
Specimenele astea ca tine trebuie inchise. Esti un pericol public in masura in care multi prosti vor lua de bun ceea ce ai spus si vor incepe sa latre la randul lor ca nu se vaccineaza ca va baga pulea cipuri si virusi in creier. Proasta natie de fiinte sunteti. Meritati studiati de oamenii de stiinta. Sa fi asa prost e cu siguranta o afectiune psihica.. Cum sa nu infloreasca la nivel mondial conspiratiile cand e plina lumea de cretini ca tine..
2
2
Foarte bine la ordinul lui Arafat crestem indicenta din pix!! Haideti sa iesim sa protestam violent impotriva arabului imputit!! Un nenorocit de om care ne distruge economia!! Daca nu iesim din casa nu o sa rezolvam nimic.
3
1
Eu nu ma v-oi vaccina pana nu se v -a vaccina toti actori mei preferati din Las Fierbinti
3
5
Cum mama dracu inchideti restaurantele dar lasati casele de pariurisi pacanelele deschise .Huaaaa va-n gura
12
2
Constantenii se vaccineaza ordonat si masiv. Deci virusii introdusi in ei prin vaccinare ies la testare. Logic si corect.
11
10
Bai suntem un judet de tot rasul un oras de rahat ne ascundembde militie de Anaf de locala doar gura e de noi. Hai sa facem hai sa dregem ca stia scriu din pix ca astia ne baga in carantina usor usor creste incidenta ca sa nu mai facem pastele si 1 mai sa moara toti din horeca din alimentatie. Sa traiasca Arafat sa traiasca Lidel Kaufland Metro Aushan toate mallurile si sa moara toti buticarii si firmele romanesti . Cand o sa ne strangem sa iesim in strada ca inbalte orase. Aici doar interlopii de cacat si militeni obositii care vaneaza babe cu leustean
13
6
Bai mincinosilor...ii mai tineti mult trena jegului de Arafat? Ala zice ca sunt o mie si ceva la ATI ministru sanatatii zice ca sunt multi mai putini...Arafat minte de rupe..cica nu trebuia sa zica ministru cate cazuri reale sunt la ATI ca e secret de stat..De cand minciunile lui Arafat au ajuns secret de stat???!
15
4
Toti pensionarii care' cara 2 caruturi pline de dulciuri si vin varsat din piete.. puneti-le drq interdictie ca ne impiedicam de ei! Au mancat 80 de ani.. cat p1m vor sa mai manance?!
9
16
Lasati restaurantele deschise Lasati sa.continue vista Cine e bolnav sa stea dracu acasa Restul vrem sa traim normal Daca ne imbolnavim asta e, unii mai si mor. Dar nu vrem sa lancezim in case sa.murim de foame si de plictiseala. La Cluj, la.Bucuresti totul e deschis si au rata infectate mai mare decat la constanta. In constanta ne prostesc idiotii astia
21
8
Mai daca in clasele lu memet
2
2
Ca si in octombrie iar mersul la scoala al progeniturilor postdecembriste ne baga in izolare! E pandemie!Tineti va in pla mea copii acasa! I ati facut si ii trimiteti la scoala sa scapati de ei! Sa repete anul!Asta e! Sau mai bine sa crape:horeca,aviatia,turismul etc ca sa mearga la scoala o generatie care in conditii normale iau Bacalauriatul 60%? Si la 18 ani rup granita si merg sa spele pe jos in occident! Dupa ce 18 ani au totul gratis in Romania:scoala,sanatate,alocatii etc etc
10
19
totul este foarte bine calculat. un scenariu excelent pus in practica. se apropie pastele si multi doritori vor fi la mare mai ales ca este de 1 mai. asa ca hai sa incepem sa crestem cifrele ca pana in preajma pastelui sa avem motive"reale" sa inchidem constanta. cu cei de la munte s-a rezolvat oarecum: capacitate 70%.
24
10
Au inceput iar sa creasca sistematic nr de cazuri idiotii de la guvernare implicit DSP cta.astia care vreti sa se inchida tot,muritori de foame sunteti.la multa mue
25
8
luati cu multa lamaie.
15
4
Consider ca atata timp cat copiii merg la scoala iar scolile nu sunt inchise,nu exista niciun covid.Copiii sunt imuni la covid-19? Nu iau boala? Tara cu alba neagra.Uite covidul,nu e covidul.Covidul se ia doar in horeca? etc. Covidul se ia doar unde vor cei care dau ordonante de guvern.Covidul se ia doar unde vor si cand vor ei sa dea OG.Au distrus si ce a mai ramas din tara asta.Murim de foame in case ,netratati,fara munca si fara bani.
27
7
PERFECT! HAI CU 6, SA INCHIDA TOT! BAGA-MI-AS PULA IN horeca!
14
11
Bouarii de la munte,schiorii ulii!
16
3
Nici ieri si nici azi dsp cct nu a raportat numarul noi de cazuri.
15
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016