REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
26.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

INCIDENȚA în municipiul CONSTANȚA a DEPĂȘIT pragul de 6 la MIE

INCIDENȚA în municipiul CONSTANȚA a DEPĂȘIT pragul de 6 la MIE

Replica API 28 martie 2021 | 15:33 5076

Incidența cazurilor de coronavirus din municipiul Constanța continuă să crească, ajungând, duminică, 28 martie, la 6.29 cu 1961 de cazuri active.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amirale cei mai mari mincinosi sunteti voi de la PNL ziceati de PSD da ia ti intrecut aia sunt mici copii pe lingla voi ,inainte de alegeri nu mai cresteau asa repede atunci aveati interese sa puneti mana pe tara si sa o distrugeti, da in scurt timp nava ta se va scufunda
0
0
ce repede a crescut procentul dupa defilare , cine va da voua acestui ziar oridine sa scrieti basinile astea? cum le masurati? in aer ?
6
4
Golanii marca Klaus Wernner muianos and gasca de banditi penele
5
4
DA CINEVA VREO INFORMATIE CORECTA? Silviule arunca amiralul pe geam si declara tu korect, oricum Bogdan nu l mai tine in brate. ATAT VA SPUN: FITI CORECTI FATA DE POPOR CA AJUNGETI TROFEE PE PERETII LOR...parerea mea
7
3
Si sa va introducem incidenta rectal, handicapatii pulii ce sunteti. O mana de oameni a facut pe dracu in patru si a subjugat o planeta intreaga. Sa nu aveti impresia ca toata sarada asta se intampla doar in Romania. Vorbiti cu rudele voastre si prietenii vostri despre ce se intampla in tarile din occident. A dracului incidenta, ce a crescut ea ca pula in erectie in cateva zile.
8
4
Acum e camila cu 3 cocoase ? Cum ramane cu graficul infectarilor care trebuia sa scada dupa imunizarea de turma?
11
4
Minciuni si iar minciuni !
8
4
CT BUS ,POIL LOCALA...VERIFICATI ...AUTOBUZELE SI MINIBUZELE...OAMENII UMBLA FARA ..MASCA...
3
9
Urca intr-un autobuz. Din 20 de oameni, daca au 2 masca, restul pula! Mergi in piata, 90% nu poarta masti, etc....
5
9
Cu aproape jumatate de oras vaccinat si imunizat prin infectare nu se explica rata mare de infectare in conditiile in care oamenii au capatat niste deprinderi in ale proptectiei.in comparatie cu prima etapa.Faptul ca nu se comunica numarul de infectari , structura populatiei infectate, , focarele creaza panica si neincredere.Care o fi comportamentul celor vaccinati?Mai respecta regulile.?Citi s au mai infectat?Dacavaccinul ofera protectie, se mai dau sporuri pt cei care lucreaza in locurile cu risc?
11
5
Trebuie sa dea pe afara mamaliga romaneasca! Neaparat! Nunse mai poate! Restrictii peste restrictii degeaba! De un an de zile!
7
3
Si Ceausescu avea impresia ca era de neatins ! .. dragi conducatori ... sa stiti ca e nevoie de o scanteie ca totul sa devina haos ... mare grija .. romanul indura multe .. dar la un moment dat foame il scoala din somn.. MARE GRIHA
18
3
A venit vremea ca si Constanta sa reduca consumul de energie electrica si petrol. Aceste restrictii urmaresc economia de materii prime. Nu se anunta asa ceva oficial...stiti voi de ce.
6
3
HAI CU CARANTINAAAAAAAA
14
12
Hiene nesatule de averi si bani. Auzi omoara oameni de afaceri si le fura afacerile.Am ramas muti de ce auzim si vedem la televizor.Auzi de ce ne inchid in case dupa ora 18! Asta este marea pandemie din Romania! Reglari de conturi,executari in stil mafiot averi, patroni,oameni de afacerisi noua ne spun ca este Pandemie sa stam in case.Suntem stat democratic? S-a instalat anarhia.
21
9
Sa va ia dracu de criminali cu propaganda voastra cu tot! Ne-ati terminat fizic si psihic cu Covidul vostru! Alte boli nu mai trateaza medicii cu rului in zilele noastre! Hai sa ne facem toti medici ca si asa medici se joaca de-a medicina acum! Sper sa raspundeti penal pentru acest genocid! Iar celor care sunt de acord cu aceasta manipulare, le doresc cea mai violenta moarte posibila! Asa sa va ajute Dumnezeu criminalilor si propangadistilor, cum ajutati voi lumea ca sa moara mai repede!
25
9
Inchideti mallurile !
23
14
hai v-ati atins pragul mult dorit de 6 ftfv n gura sa va fut de jeguri , de vreo luna se tot chinuie la cifra asta ,acum puteti baga restrictii la greu davas muie cu cresterea asta artificiala , masti pe fata,mii de persoane vaccinate zilnic,dezinfectanti ,distantari ,o gramada de reguli deam pulea ca nu se vede nimic
29
12

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016