REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
30.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Inconștiență pe Transfăgărășan: o tânără și-a făcut selfie pe geamul mașinii, pe serpentine. Video

Inconștiență pe Transfăgărășan: o tânără și-a făcut selfie pe geamul mașinii, pe serpentine. Video

Virgil STOIAN 14 iulie 2024 | 18:48 1137

Gest inconÈ™tient făcut în acest weekend, pe Transfăgărășan, de o tânără. Aceasta È™i-a făcut selfie pe geamul maÈ™inii, aflată în deplasare pe serpentine.

Inconstienta pe Transfagarasan: o tanara si-a facut selfie pe geamul masinii, pe serpentine. Video

O tânără a dat dovadă de o inconÈ™tiență maximă, pe Transfăgărășan, acolo unde, în timp ce se afla într-o maÈ™ină care circula cu viteză, a ieÈ™it pe geam È™i È™i-a făcut un selfie.
InconÈ™tiență maximă pe Transfăgărășan: o tânără È™i-a făcut selfie pe geamul maÈ™inii, pe serpentine

Românii continuă să comită gesturi inconÈ™tiente în timp ce se află în zona de munte. După nenumăratele imagini cu turiÈ™tii care coboară din maÈ™ini pentru a se poza sau a hrăni urÈ™ii, acum o altă întâmplare atrage atenÈ›ia publicului.

Sâmbătă, 13 iulie, mii de români au fugit din calea caniculei È™i s-au ”refugiat” în zona de munte. Transfăgărășanul a fost neîncăpător de maÈ™ini în urmă cu 24 de ore.

Din păcate, nu toÈ›i cetățenii au un comportament responsabil. Pe cea mai frumoasă È™osea din È›ară, o tânără a fost la un pas de tragedie. Aceasta a fost filmată în timp ce-È™i făcea un selfie stând pe geamul maÈ™inii care se deplasa cu viteză pe serpentine. Traficul în zonă era foarte aglomerat.

La un moment dat, un turist care filma aglomeraÈ›ia de maÈ™ini de pe È™oseaua montană a surprins-o pe femeie în timp ce îÈ™i făcea o fotografie, stând pe geamul maÈ™inii aflate în deplasare.


Evenimentul din acest weekend nu s-a încheiat, din fericire, cu un accident. Cu toate acestea, o mică manevră a È™oferului, o frână sau o dezechilibrare a turistei ar fi putut duce la un eveniment tragic.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu le dați numele la dizverginate degeaba le puneți în articol?.
7
0
CE SA MAIM SPUI...O MANCA IN..K...UR..DE LA 1 MM..ASTA-I ROMANIA...JAVRELE S-AU INMULTIT...
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510