REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Inconștiența unui șofer începător: un copil a ieșit pe geamul mașinii, în mers

Inconștiența unui șofer începător: un copil a ieșit pe geamul mașinii, în mers

M.Ș. 27 iunie 2023 | 00:00 1704

Copiii sunt comorile părinÈ›ilor. Majoritatea dintre ei au o grijă excesivă, urmărindu-le fiecare miÈ™care, fiecare respiraÈ›ie. Dar din păcate există È™i părinÈ›i inconÈ™tienÈ›i, care îi supraveghează prea puÈ›in, tratându-i ca pe niÈ™te adulÈ›i, sau mai rău, expunându-i la riscuri majore. De curând, participanÈ›ii la trafic au putut vedea, cu mirare È™i îngrijorare, cum un È™ofer începător, cu ditamai mămăliga în geam, conducea, fără nicio grijă, deÈ™i unul dintre geamuri era deschis, iar de acolo ieÈ™ea un cap micuÈ› de fetiță, care stătea în picioare.

Inconstienta unui sofer incepator: un copil a iesit pe geamul masinii, in mers

Conducătorul auto se pare că era inconÈ™tient în ceea ce priveÈ™te pericolele la care îÈ™i supunea progenitura. Într-o clipă de neatenÈ›ie, s-ar fi putut produce o tragedie... Geamul s-ar fi putut închide brusc, un autovehicul ar fi putut trece foarte aproape, cu viteză, ori s-ar fi putut produce un accident, mai ales dacă luăm în considerare faptul că È™oferul este începător.

Inconstienta unui sofer incepator: un copil a iesit pe geamul masinii, in mersRegulile de circulaÈ›ie au fost întocmite pentru siguranÈ›a È™oferilor, dar acest părinte nu le-a încălcat numai pe acestea, ci È™i pe cele etice È™i morale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste idiotzi,care daca se intampla vreo nenorocire ar fi spus:"ce sa-i faci ma,soarta",cand defapt nu era vorba de soarta ci de inconstienta soferului:tot lafel sunt si vitezomani care daca se vad intro masina si sunt criticati ca circula cu 200 km/h acolo unde viteza maxima este 80 km/h le spun celor care ii critica ca astia sunt ofticati pentru ca nu au o masina ca a lor,asta pana intro zi cand il boceste ma-sa spunand:"si era un baiat asha de cuminteeee si frumossss si destept dar asha a vrut Dumnezeu sa il ia la el".
6
0
Protectia copilului,politie,tribunal!Punerea in pericol a unui minor.Daca se vrea….
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016