REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
23.4° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Incredibil! Ce i-a transmis un turist lui Robert Șerban, primarul din Eforie! Video

Incredibil! Ce i-a transmis un turist lui Robert Șerban, primarul din Eforie! Video

Deria ISLEAM 13 august 2024 | 00:00 658

Un turist s-a arătat complet nemulțumit de cum Robert Șerban, primarul orașului Eforie, gestionează banii alocați localității. Principala nemulțumire a acestuia provine din taxa de stațiune pe care trebuie să o plătească, în condițiile în care scările sunt sparte, iar împrejurimile arată deplorabil: „Băga-mi-aș ... în primăria ta! Uite, toate scările sparte... pișați, căcați, dă-te-n... de-aici.”

Incredibil! Ce i-a transmis un turist lui Robert serban, primarul din Eforie! Video

Bătaie de joc în Eforie!

Potrivit informațiilor noastre, stațiunea turistică Eforie lasă de dorit când vine vorba de cât este de îngrijită. Peste tot este plin de gunoaie, scările care duc spre plajă sunt sparte și arată de parcă au avut de suferit în urma unui bombardament.

Incredibil! Ce i-a transmis un turist lui Robert serban, primarul din Eforie! VideoRobert Șerban, primarul din Eforie

În astfel de condiții, este de înțeles de ce turiștii nu sunt mulțumiți și dau vina pe conducere.

Incredibil! Ce i-a transmis un turist lui Robert serban, primarul din Eforie! VideoStațiunea Eforie Nord, Constanța

Ce mesaje dulci îi transmite un turist lui Robert Șerban: „Băga-mi-aș ... în scările mă-tii!”

Este și cazul unui bărbat care își varsă amarul prin cuvinte „dulci” la adresa primarului Robert Șerban: „Aloo, primarul din Eforie, am un mesaj: Dă-te-n ... mă-tii! Băga-mi-aș ... în scările mă-tii, că ne-ai luat taxă de stațiune. Dă-te-n ... mea și cu scările tale și cu primăria mă-tii! Băga-mi-aș ... în primăria ta! Uite, toate scările sparte... pișați, căcați, dă-te-n... de-aici cu primăria ta, cu tot! Să-mi bag ... în mă-ta! Să mă scuze toți cei care se uită la filmarea asta, da mai dă-te-n ... mea de primar!”

Incredibil! Ce i-a transmis un turist lui Robert serban, primarul din Eforie! VideoTuristul nemulțumit

„Să-ți trag la... Uite ce e stațiunea ta... Eforie al mă-tii să-ți... și să-mi bag...”

„Pe ce iei mă, banii ăștia, pe stațiunea asta? Am venit să facem și noi un concediu aici. Dai o mie de euro pe cameră și mai dai în ... nu știu cât pe taxă de stațiune. Și dă-te-n ... cu stațiunea ta, cu scările tale sparte... mă-tii de primar! Să-ți trag la... Uite ce e stațiunea ta... Eforie al mă-tii să-ți... și să-mi bag...”, adaugă cetățeanul.

Incredibil! Ce i-a transmis un turist lui Robert serban, primarul din Eforie! VideoStațiunea Eforie Nord, Constanța

Turiștii și localnicii sunt nemulțumiți de starea celor două Eforii

Sunt tot mai mulți nemulțumiți de activitatea pe care acesta o întreprinde la primărie și de lucrurile pe care le-a făcut, sau mai bine spus pe care nu le-a făcut, deși a avut la dispoziție atâția ani să facă din cele două Eforii stațiuni de invidiat, Robert Șerban aflându-se la cel de-al treilea mandat. Nu a putut sau nu s-a zbătut, nu l-a interesat ori a avut alte preocupări, cert este că turiștii plătesc bani grei pentru a-și permite o vacanță în aceste stațiuni și, când reușesc să vină în vacanță, au parte de mizerie, scări sparte și indiferență din partea conducerii.

Incredibil! Ce i-a transmis un turist lui Robert serban, primarul din Eforie! VideoStațiunea Eforie Nord, Constanța

Cumva... a reușit să obțină un al treilea mandat

Faptul că a reușit să obțină un al treilea mandat în calitate de primar al orașului Eforie a fost surprinzător, în condițiile în care foarte mulți localnici se declarau și se declară, în continuare, nemulțumiți: „Nu pot sa cred așa ceva, aproximativ 68%. Vă meritați soarta, drumurile, praful, traficul, țigănia din centrul orașului. Șmecherii de pe Republicii își mențin coșmeliile”, spune un cetățean din Eforie.

Altcineva adaugă: „Țineți minte, Robert Șerban o să fie cea mai tristă amintire a acestui oraș…”

Un turist spune, cu dezamăgire: „Trei mandate! Este o mizerie cruntă în această stațiune!”

Incredibil! Ce i-a transmis un turist lui Robert serban, primarul din Eforie! VideoStațiunea Eforie Nord, Constanța

De ce a fost acuzat Robert Șerban!

Revenind la Șerban, reamintim că, în calitate de primar al orașului Eforie, cu intenție, ar fi efectuat demersuri, cu încălcarea dispozițiilor legale, în vederea vânzării imobilului teren în suprafață de 3.150 mp, ce împrejmuiește Restaurantul Litoral din Eforie (imobil compus din construcție şi terenul de sub construcţie), către S.C. Briza Mării Negre S.R.L., societate care administra restaurantul de mai sus, şi în care  Chiparu Dănuţ are calitatea de asociat. A încheiat, prin semnătură delegată, contractul de vânzare-cumpărare din data de 08.03.2019, în schimbul preţului de 189.000 euro, asigurând astfel un folos necuvenit S.C. Briza Mării Negre S.R.L., respectiv suprafața de teren ce a trecut, în mod ilegal, în patrimoniul S.C. Briza Mării Negre S.R.L.

Incredibil! Ce i-a transmis un turist lui Robert serban, primarul din Eforie! VideoStațiunea Eforie Nord, Constanța

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puscaria te mananca
1
0
As vrea sa ii spun asta in fata, singura retinere e ca se va razbuna potaia si sclavii lui, si nu pot sa ma risc sa-mi distrug eu viata, ca ratatii sa-l voteze la anu cu 70%.
1
0
Acolo la smecheri nu este asa mizerie! Hira zicea ca el face curat în fata hotelului! Ca turiștii mizerabili
0
1
Ce i-a zis... adevărarul.poate face ceva jegul ăla de primar.bravo
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016