REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
32.4° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Incredibil! Ce pensie colosală primește Mitică Dragomir din partea statului român

Incredibil! Ce pensie colosală primește Mitică Dragomir din partea statului român

Mirela PASCAL 30 octombrie 2023 | 00:00 2907

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, ajuns la venerabila vârstă de 77 de ani, a dezvăluit câți bani încasează lunar de la statul român sub formă de pensie.

Incredibil! Ce pensie colosala primeste Mitica Dragomir din partea statului romanMitică Dragomir

Întrebat într-un interviu recent ce venituri obține în calitate de pensionar de la statul român, Dumitru Dragomir a spus că are o pensie de aproximativ 4.000 de euro pe lună. Fostul șef de la LPF a precizat cum a ajuns să aibă această remunerație lunară.

Bani deoparte nu am, pentru că mi-am asigurat bătrânețea prin pensie. Eu am plătit 6000 de dolari în fiecare lună la stat pentru pensie. Am aproape 4000 de euro. Cam 20.000 de lei. Asta adăugată la pensia de la parlament care e tăiată deocamdată, dar începe să curgă, așa am înțeles. Mi-am asigurat pensia și nu mai am nevoie de niciun ban. Îți mai dau ceva în premieră. Eu am trei societăți făcute în 1989. Cum am ieșit de la arest, pentru că pe mine m-au ținut 7 luni acolo. M-am judecat și m-au achitat, pentru că eu nu aveam nicio vină. După ce am ieșit, am făcut trei firme. Toate de succes. Aia cu presa, construcțiile și hotelul. Jur că nu am luat un leu din nicio firmă. De 32 de ani. Nici salariu, nici prime, nimic, nimic. Am plătit taxe la stat și am dezvoltat mai departe firmele, să rămână copiilor și nepoților mei. Dar eu, Mitică Dragomir, nu am luat un salariu sau o prima sau ceva din firmele astea. Niciodată, niciun leu. Acum vreo 5-6 ani le-am trecut pe numele fiului meu”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Cel poreclit în trecut „Mitică de la Ligă” a contribuit la stat timp de 47 de ani și, printre altele, a fost președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, în intervalul 1996 – 2013, dar și deputat din partea Partidului România Mare (PRM), între 2000 și 2008.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Putina pensie in comparatie cu cei care nu au muncit si primesc bani de la stat, ar trebui sa se dea in spor anual pentru cei care au muncit peste 25 ani in jur de 1% !
1
0
Acum esti viteaz nea Mitica pentru ca in Romania este ca-n vestul salbatic,o tzara fara legi unde fiecare fura cat poate,daca era pe timpul cand erai tu militzian si te luau securisti la intrebari izi tremura barba de nu puteai sa rostesti un cuvant,le dadeai tot ce aveai numai sa scapi de puscarie facuta la canal sau la taiat stuf in delta iarna tocmai pentru ca atunci erau legi in Romania si pentru"descuratzi"dastia ca tine si pentru directori care furau de la stat numai ca atunci ashtia nu erau hotzi ci erau incadrazi la subminarea economiei nazionale acelasi lucru pe care l-ai facut tu si altzi ca tine dupa 1990 numai ca voi atzi furat tozi in haita ca lupi dasta nu au facut puscarie decat puzini si aia caziva ani si altzi au fugit si stau ascunsi prin alte tari caci hozi gandesc cam asha:"eu nu am furat nimic ma,am facut si eu ce faceau si ceilaltzi si atunci dece sa fac doar eu puscarie si altzi care au furat mult mai mult decat mine sa fie liberi ?".
3
0
Mitică nu a furat , nu a băgat pe nimeni la mititica nevinovat cât a fost milițian, nu a turnat pe nimeni , nu a făcut blaturi sau alte infracțiuni , Mitică este curat ca lacrima și drept ca lumânarea pentru aceste calități a obținut toate aceste pensii-premiu , el și toți cei care au jefuit și trădat interesele r*mâniei după 89 .
6
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
7
1
Legionarii la putere ! Votăm Noua Dreaptă și la canal cu ăsta și odraslele lui, auzi la el că a făcut bani cinstit ..
4
2
Asta. Altceva de. Banii. Nu. Știe. .o sa ia. p**a cu el. Când o sa plece
5
1
ce a muncit rahatul asta cu ochelari toata viata a dat cu gura ici si colea si eu ma tarasc cu pensia mea dreptatea e undeva si e vaide ea
6
1
Personaj. Față de mafiot.
6
0
Un ot nenorocit care a futat de-a rupt si a distrus fotbalul romanesc,nu e in stare sa faca o fraza fara sa se balbae Mitica la brutarie de unde are atata avere de la masa din saracia din Oltenia de la Balcesti? Nu din furaciuni
9
0
Nea Mitică,ai plătit vreunui angajat din cele trei firme ale tale 6000 de euro pe lună pentru pensie? Este ușor să plătești din banii care îi iei din taxarea cluburilor
7
0
Un hot nenorocit , un securist militean , la cit a furat jegosul asta , blestemata sa i fie familia !
13
0
Voi credeti ce spune machidonul asta smucit? Baliverne
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712