REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.7° Constanța Dum., 7 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6783
30.7° Constanța Duminică, 7 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6783
 

Incredibil! Jale la Hotel Aurora cu oferta de cazare

Incredibil! Jale la Hotel Aurora cu oferta de cazare

Mirela PASCAL 21 iulie 2023 | 00:00 4376

Rolul unui concediu este de a vă relaxa și de a lua o pauză de la rutina zilnică. Aerul proaspăt și soarele sunt benefice pentru sănătatea oricărei persoane, atât cea fizică, cât și cea psihică. Sunt situații, însă, când vacanța se transformă într-un vis urât, din varii motive, iar condițiile de la cazare poate fi unul dintre acestea. Un turist din Buzău a ales să vină, pentru al 7-la an consecutiv, în Mamaia, la hotel Aurora. Nu a avut niciodată probleme însă ce a găsit în acest sezon în camera în care a fost cazată este revoltător. Camera arată, mai degrabă, o magherniță, decât un spațiu dintr-un hotel de 2 stele, situat într-o stațiune de lux.

Incredibil! Jale la Hotel Aurora cu oferta de cazare

Am mers 6 ani în același hotel, dar în acest an am plecat cu un gust amar din acest hotel și nici nu o să mai mergem. Piscina este foarte ok, mâncarea este bunicică, dar camera de hotel în care am stat 4 zile și 5 nopți, pentru că a 5-a zi dimineață am plecat, este de o margaretă, nu de 2 stele”, s-a plâns turistul din Buzău.

Incredibil! Jale la Hotel Aurora cu oferta de cazaregresia din baie, deplorabilă

Iar pozele din camera cu pricina vorbesc de la sine. Mochetă pe jos, de pe vremea răposatului, igrasie, iar baia este jalnică.

Incredibil! Jale la Hotel Aurora cu oferta de cazarecapacul la WC, vechi de ”200 de ani”

Hotelul deținut de familia unui fost deputat UDTTMR

Hotelul funcționează pe societatea Aurora Mamaia SRL, deținută de Meriem Mambet şi Subhie Agiacai, fiica, respectiv, soția lui Saladin Agiacai, fost deputat UDTTMR și fostul lider al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco - Musulmani din România.

Incredibil! Jale la Hotel Aurora cu oferta de cazareSaladin Agiacai

Odată cu decesul acestuia, în 2010, afacerea a fost preluată de cele două femei menționate anterior.
E de neînțeles de ce nu au mai investit în unitatea de cazare.

Incredibil! Jale la Hotel Aurora cu oferta de cazare

De bani nu duc lipsa, din moment ce intenționează să construiască un nou imobil cu două etaje în stațiunea Mamaia, în acest sens fiind făcute demersuri pentru elaborarea unui PUD.

Incredibil! Jale la Hotel Aurora cu oferta de cazaretavan scorojit

Societatea Aurora Mamaia SRL a fost înființată în anul 1991, având sediul în stațiunea Mamaia, la Hotel Aurora.

Incredibil! Jale la Hotel Aurora cu oferta de cazareperete cu igrasie

În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri peste 10 milioane de lei, un profit de 245.274 lei, mai mic decât anul anterior, și datorii de 4 milioane lei.

Incredibil! Jale la Hotel Aurora cu oferta de cazaremocheta uzată și plină de praf

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doi makkedoni care incearca sa mai aduca citiva amagiti sa stea in hotelurile lor infeecte si sa manance mancare reciclata in bodegile lor infecte . Lumea nu e atat de prroasta cum credeti voi brinzarilorr.
4
3
Mamaia statiune de "lucs" ha ha ha ha ha ha ha ha .
4
0
Va rog frumos sa stergeti pozele facute de mine !
1
6
Sa nu va cazati in hotelul lui Pescu Sima din Ceamurlia de sus, numit Golden Palace si construit pe nisipul plajei. Sa nu intrati in mare in dreptul acestui hotel. Intrebati unde deverseaza toate toaletele din hotel. E-coli este in floare in mare.
8
0
Pentru autoarea articolului. Daca Mamaia este statiunea preferata de cocalari,pitzipoance si drogalai asta nu inseamna ca este statiune de lux.
10
0
L a inceputul lunii iulie am fodst in Grecia. Politia greaca e ft agresiva, M-au oprit si am luta o amneda de 300 euro. Pt faptul ca viteza limita era de 50 km/ h si eu avut 74 km/h. Adio Grecia. Si cazarea a lasat de dorit
3
5
Am venit zilrele trecute din Grecia. Haos la vama, temp de peste 43 grade si incendii, NU MAI MERG NICIODATA,
3
5
si cind te gidesti cum au fost privatizate! POMANA, FARA LUMINARE!
8
0
Vali, stai linistit, In Bulgaria la 2 stele umblau gandacii...ca la ei acasa. Evitati hotelurile ft mari cu all inclusiv. Bucatariile lor sunt infecte. Eu prefer unitatile de cazre mai mici.
3
5
Este ft simplu. Nu mai mergeti la 2 stele. In Grecial la 2 stele am gasit ceva asemanator. Si am plecat. Un lucru e clar. Nu poti gasi calitate la preturi mici. Si aici si afara.
5
3
Si detinatorii de asemenea unitati de cazare au partea lor de vina, Dar si cei care tb sa controlezer. Dar, consumtaorul nu trebuie sa sufere. Suni la DSP si ai plecat. Simplu. Sunt si unitati de cazare in Romania ft ok.
5
0
Si in Bulgaria si in Grecia gasesti la 2 si chiar la 3 stele, asa ceva. Eu am gasit. Am stat o noapte si ma plecat. Cum sa stai tot sejurul in asa ceva ?
2
6
ba desteptilor bizoni,vreti cimmet,betoane,va plimbati ca fraierii in soare caci nu exista umbra,copaci taiati,mergeti olimp,neptun,jupiter,cap aurora,venus,saturn,mangalia.saturnul este de groaza.
8
1
Shp - Agaton are posibilitatea acum sa se intalneasca cu Agiacai si sa primeasca si restul de malai pt privatizarea Aurora !
14
0
Daca vreti ceva horror mergeti sa vedeti la Hotel Banat-Olimp, acum o saptamana era sa raman fara degetele de la o mana prinse-n usile de la lift. Am avut mare noroc ca sunt ascensorist de meserie. Hotelul e varza, ar trebui inchis in 24 de ore dar se vede ca proprietarul e un bun platitor de sphaga!
17
0
hotel vechi de 60 ani, treba bagate parale greu in el, lumia vrea doar..profituri, asa k judecati, asta e otel de 1 stea, hmm
13
0
Si totusi functioneaza.Institutiile statului nu au loc de control pe acolo cred!
14
1
Ar trebui ca fiecare unitate de cazare, sa primeasca autorizatie de functionare anual, doar in urma unui control riguros. Se vede ca acea unitate cu 3 stele, nu a mai fost verificata de pe vremea comunismului.
18
0
De când Mamaia este stațiune de lux?
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
41204322547
5/49
4127222411
joker
2613312113