REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.7° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
22.7° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Incredibil! Trupul femeii decedate în cartierul Henri Coandă, ridicat fără ca soțul să fie anunțat! Video

Incredibil! Trupul femeii decedate în cartierul Henri Coandă, ridicat fără ca soțul să fie anunțat! Video

Replica API 27 martie 2022 | 00:18 4605

Întorsătură de situație în cazul femeii decedate în cartierul Henri Coandă. Dacă timp de trei zile trupul neînsuflețit al acesteia a stat în casă fără ca nimeni să intervină, în a patra zi o echipă de la o casă mortuară din Constanța a ridicat decedata. Problema este că soțul femeii, care în momentul respectiv nu era acasă, nu știe nimic despre unde a fost dusă, dacă a fost îngropată sau orice altceva legat de trupul femeii. Reporterii Replica au investigat și au aflat, în cele din urmă, cine a ridicat decedata și unde a fost depusă.

Vineri, 25 martie, plecat încă de dimineață de acasă să-și rezolve problemele, soțul decedatei a avut o surpriză mare când s-a întors la domiciliu și a observat că femeia moartă a dispărut. Cu toate că lăsase un număr de telefon tocmai pentru a fi contactat dacă cineva ar fi venit să o ia, bărbatul susține că nu a fost sunat de nimeni: ”Dimineața, la ora 6:30, am plecat primărie, să-i cer ajutor primarului. Nu am putut să ma apropii de el, mi s-a zis să vin în audiență, care durează 15 zile sau cine știe cât. M-am întors înapoi acasă și nu mai era soția. Cine a luat-o... nu știu, eu am lăsat număr de telefon, nici vecinii nu știu nimic. Acum, nu știu unde să o caut, aștept să îmi zică dacă a îngropat-o sau nu, unde este, eu nu am posibilitate să o caut.„ a declarat Alexandru Mănău, pentru Replica.

Femeia este la casa mortuară Clares

Reporterii Replica au demarat procedurile de căutare a trupului femeiii și au aflat că femeia a fost depusă la casa mortură din incinta Cimitirului Central, Clares. Potrivit informațiilor noastre, femeia este acum ținută la congelator, urmând ca luni, 28 martie, administrația locală să se ocupe ca aceasta să fie înmormântată creștinește. Tot la Cimitirul Central, reporterii Replica au întâlnit-o pe fosta cumnată a decedatei care de asemenea se interesa de aceasta pentru a ajuta în vreun fel la înhumare. Primul care s-a oferit să sară în ajutor, oferindu-se să se ocupe de tot, ba chiar și să asigure un loc de veci pentru decedată, este Petre Preda, președinte al Asociației ”Suflete dechise„ și al Arimex Comexim 2000, firma care asigură hrana pentru pacienţii Spitalului Judeţean Constanţa. De asemenea, și Arhiepiscopia Tomisului, prin purtătorul de cuvânt Eugen Tănăsescu, s-a oferit să se ocupe de tot ceea ce înseamnă o înmormântare creștinească.

Filmare cu camera ascunsă

Vă reamintim o femeie a decedat pe 22 martie, în cartierul Henri Coandă, în blocul HC5, la parter. Femeia a fost ținută timp de trei zile în casă, decedată, fără ca cineva să se ocupe de această, soțul neavând posibilități materiale. Vecinii s-au plâns de mirosul insuportabil, iar cei responsabili și-au aruncat răspunderea unul la altul.

Citește și ȘOCANT! Doarme cu soția moartă în casă, că nu are cu ce s-o înmormânteze! Video

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...bine ca s-au gasit oameni omenosi care sa-l ajute .
0
0
Baaaa tu acum ai inceput sa vorbesti intreb si eu
0
0
Kopyl da Henry Koanda amarat
0
0
dau o vadra de vin sotului fidel pana la moarte
0
0
unde era sotul? la ciordeala, ca de obicei. si de ce sa fie anuntat? avea de gand sa ii ia locul?
0
0
dati-i-o inapoi.
1
0
Ti-a mers si de data asta, au pus botul fraierii
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768