REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
29.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Incredibil! Un minor de 14 ani și-a agresat sexual sora de 7 ani

Incredibil! Un minor de 14 ani și-a agresat sexual sora de 7 ani

Replica API 18 aprilie 2022 | 22:36 1332

Un minor de 14 ani, din Cogealac, a fost condamnat la măsura educativă a internării într-un centru de detenție pe o perioadă de 2 ani și două luni pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală în formă continuată. Sentința a fost dată de Judecătoria Constanța, pe 15 aprilie 2022 și nu este definitivă. Minorul este acuzat că de aproximativ trei ori, în zile diferite, a dezbrăcat-o de la brâu în jos pe sora sa, persoana vătămată, în vârstă de 6 ani şi 9 luni, s-a dezbrăcat la rândul său în partea inferioară a corpului, urcându-se apoi peste persoana vătămată şi simulând raporturi sexuale.

sursa foto: adevărul.ro

Cum s-au petrecut faptele

Potrivit anchetei, fapta a fost reclamată chiar de către bunicul copiilor, acesta sesizând Poliția că nepoata sa, în vârstă de 7 ani, a fost violată de fratele ei. Din declarația persoanei vătămate a reieșit că, la aproximativ o săptămână după începerea şcolii, într-o dimineaţă, în jurul orei 06:00, în timp ce dormea, peste ea, în pat, a venit unul dintre frați, care i-a dat jos pantalonii de pijama şi chiloţii, după care şi-a dat şi el jos chiloţii. Apoi, a declarat persoana vătămată, acesta s-a aşezat deasupra ei şi s-a împins de câteva ori, din spate în faţă, în picioarele sale, pe care ea le ţinea lipite. Minora a precizat că a încercat să ţipe, însă fratele ei i-a pus mâna la gură. Astfel de întâmplări, a declarat persoana vătămată, au mai avut loc, în total de aproximativ trei ori, pe parcursul a trei săptămâni. A arătat că o dată au fost surprinşi de fratele lor, care l-a văzut pe inculpat deasupra ei, în pat, în timp ce el avea chiloţii până la genunchi. Acesta l-a întrebat atunci pe fratele său „Ce faci, măi, nesimţitule?”, inculpatul răspunzând că nu îi face nimic surorii sale, ci doar o gâdilă la burtică.

Inculpatul are probleme psihice

Din raportul de expertiză medico-legală psihiatrică , întocmit de Serviciul Clinic Judeţean de Medicină Legală Constanţa, a reieşit că inculpatul are o atitudine necooperantă, ţinută de stradă murdară, igienă deficitară, regulile de conduită socială şi morală fiind neasimilate de acesta. În prezent el este diagnosticat cu „tulburare de conduită. Intelect de limită (QI=71). Structurare dizarmonică de personalitate cu elemente antisociale”, discernământul său, raportat la comiterea faptelor, fiind păstrat.

Instanța a reținut că inculpatul a săvârşit faptele cu intenţie directă, şi-a dat seama că realizează acte sexuale împotriva voinţei persoanei vătămate, că îi încalcă astfel acesteia libertatea sexuală şi a urmărit rezultatul socialmente periculos.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si criminalul lui Andrei din Limanu sta linistit acasa, in arest la domiciliu
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768