REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

INCREDIBIL! Un șobolan mișună într-o încăpere din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța

INCREDIBIL! Un șobolan mișună într-o încăpere din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța

Replica API 24 decembrie 2019 | 01:38 1043

Imagini uluitoare au fost suprinse în Serviciul Județean de Ambulanță Constanța unde un șobolan mişună nestingherit în camera de odihnă a asistentelor și a medicilor. Șobolanul a fost surprins pe 11 decembrie de către un angajat, care a imortalizat momentul. În fotografii se observă cum rozătoarea se plimbă nestingherit pe țevi.

”Cu toate ca pozele au ajuns si pe grupul de whatsapp al unității, domnul manager Laurențiu Badescu nu îl interesează de această situație și nu a comunicat nimic oficial scris sau verbal”, a transmis, pentru Replica, un reprezentant SAJ.

Laurențiu Bădescu, managerul SAJ, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se zvoneste ca la Navodari ,,Badeasca" a preluat comanda. Graficele facute pe genunchi in ultima zi sau chiar in primele zile ale lunii in curs. Nu se respecta programul de odihna, garzile se baga pe gat fortat fara sa fie nimeni intrebat daca vrea sau nu. Soferii sunt trimisi fortat in alte substatii, fara acordul lor, desi ei sunt angajati ai statiei Navodari. Daca cineva comenteaza este chemat in camera medicilor care se confunda cu camera personala de apartament, si este apostrofat, amenintat, injosot, numai ca sa isi tina gura. Nimeni nu comenteaza. Pumnul in gura isi face efectul. Atentn
2
0
Fratilor se apropie Ianuarie pentru cunascatori BL-aua este obisnuit cu demisia de onoare in ianuarie vezi 2015 consilier local la navodari Doamne ajuta Vorba de duh emisa la final de an de catre BPMD ps B nui egal cu belesti si nici D nui egal cu degeaba...asa ca nu fiti mojici...fiti spirituali nui asa dooooanaaa BPMD
19
3
Va urma...
3
0
ptr adevarul doare: ia spune tu sincer cand ai facut ultima data un curs de perfectionare in saj Constanta De ce nu le punem la o dezbatere publica pe Dobre si pe suzetista anturajul saj stie cine e Onea Iulia sa vedem pe domeniu medical care este mai potrivit avand cunostinte mai vaste despre domeniu medical Avem medicamente Ia spune lumii un banal extraveral este in famacie sau Captopril sa mai vb de servetele dezinfectante Sa mai vb ca lucram cu monitoare care trebuiau de mult casate gen 03 EMU dar totusi ele sunt punand viata in pericol a pacientului
27
6
Ptr cel care se intituleaza adevarul:vrei cumva o lista facuta publica de pe ultimile 12 luni sa vedem cine si cum isi pune turele la coordonare? Se poate da ziarului si o sa o fac eu personal in zilele ce urmeaza asta daca si ziarul va publica articolul. Sa mai pomenim ca acum 2 zile Badescu il suna pe medicul care trebuia sa fie la coordonare la ora 2 dimineata ca sa vina sa faca tura in statie si nu la isu ca nu aveau medici in statia centrala.Sa mai pomenim ca nu exista ture in weekend sau de sarbatori in care o saptamana e Badescu coordonare si alta Cealera?
24
8
Numai Replica putea sa publice un astfel de articol.
11
21
reprezentant saj ce grijuliu esti dar de ce nu spui la replica cum Cealera mare director medical tipa la oameni si ameninta sa numai vina la munca ca nu ii mai ajunge lui sa isi puna ture la coordonare de unde poate sa isi umple buzunarul cu cud-ul privat care toti stim ca e al lui
11
24
Scrisorile rimise lui Mos Craciun de Cealera, salvatorul de la Saj, in ultimii 10 ani , de cand se doreste Manager d-au ratacit. E foarte trist. Ar fi avut sansa sa se prezinte la concursul de acum doi ani , dar ar fi fost si mai trist ca i s-at fi vazut valoarea. Asa macar mai ai o sansa. Speri ca managerii in functie sa--si dea demisia. L-am reclamat si pe Popescu si pe Badescu pe unde am putut. Si l-a DNA i-am dat. Si tot nimic. Vreau si eu sa fiu putin MANAGER. Vreau si eu sa ma smt un barbat implinit. Cotizez de atatia ani la Replica online si tot nimic? Trist. Foarte trist.
14
23
Eu si alti zeci de colegi care lucram la ambulanta nu ne recunoatem in aceste descrieri. Avem medicamente! Avem materiale! Avem incomparabil mai multa curatenie. In ce conditii dormeau medicii, asistentii si ambulantierii pe vremea lui Popescu? Vreti sa va dam poze? Problema este un Cealera si o Dobre care se viseaza manager si asistenta sefa, iar dimineata cand se trezesc sunt fiarte tristi. Dumnezeu nu doarme!
13
26
E pisica domne , nu e sobolan , nu vedeti cat e ? Say cheese !
1
24
poarta noroc si pentru noi!
1
25
Vedeti carcalacii care misuna in saloane.Cine sa faca curatenie daca bogatanele de infirmiere platite regeste beau cafele toata ziua?
2
22
A venit si el la urgenta. Poate este bolnav.
24
1
Jigniti sobolanii daca ii comparati cu Badescu! El este un infect! Angajeaza prosti si incompetenti pe bani grei, are tupeu sa faca contracte doar cu firme agreate, a angajat-o pe nevasta-sa pe un post unde nu face absolut nimic, dispretuieste angajati si fura tot. A distrus ambulanta! A distrus colectivul! SAJ CONSTANTA, a fost o emblema, acum a ajuns subiect de scandal datorita unui parvenit incompetent cu aere de manager! Nici daca i s-ar baga cu lopata management in cap, nu va putea niciodata sa faca fata! Un PROST! JOS CU PROSTU CA NE STRICA ROSTU!
40
8
La SAJ nu sobolanul este problema ci managerul. Badescu nu vede problemele institutiei. De la usi de WC care nu se inchid, la vestiare din epoca de piatra, metalice, oribile, asezate in locuri neincalzite. De la aparatura medicala defecta la targi defecte! De la echipamente de protectie pe care angajatii le spala acasa, pentru ca altfel nu exista posibilitatea, la ambulante infecte. De la consumabile medicale de cea mai proasta calitate, pana la lipsa de medicamente! De la ura, rautate si prostie, pana la perversitate si manipularea prostilor!ASTA E BADESCU!Sobolanul nu e vinovat, Badescu, DA!
41
8
Te astept in unitate sa vezi cu ochii tai trucajul..... Badescule esti sub acoperire?
38
2
e o inscenare e trucaj nu se poate asa ceva
0
33
Bai BADESCULE dar ce zici de conflictu de interese? Autoritatea Nationala de Integritate ce zice,sa le trimitem o scrisorica?
39
6
manageru nu se implica in conducere unitatii si voi vreti sa va faca deratizare la un sobolan. Doar e de al lui. Basescu sub acoperire. Sa reincarcat in bolovan, pardon sobolan.Doar pt un sobolan vreti sa oboseasca BADESCU? HEllooo DSP wake-up!
38
8
Nu are ce cauta acest individ la conducerea SAJ sa isi dea demisia toti angajatii au aceasta parere despre el. Sa vina presa si sa stea de vorba cu angajatii veti fii uluiti de ce veti afla
47
7
E si sobolanii vietati. Maica.
36
1
Iti dai seama , cate bacterii si boli , care sobolanu ala , prin spital ? Ghinion , nu-i asa ?
34
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016