REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Individul care scuipa la ieșire din Secția de Poliție, fițe și figuri în pușcărie! Video

Individul care scuipa la ieșire din Secția de Poliție, fițe și figuri în pușcărie! Video

Replica API 16 februarie 2022 | 00:34 12383

Mihai Panaioti este cunoscut cu antecedente penale, făcând și circ atunci când a fost săltat de oamenii legii. Mai exact, la ieșire din sediul Poliției, s-a apucat să scuipe oamenii. Acum se află în închisoare, însă pretențiile sunt la ele acasă. A fost transferat, la un moment dat, la Penitenciarul Craiova, iar atunci a început să depună plângeri că este prea departe și că i se încalcă dreptul la vizite. Acum solicită să fie eliberat condiționat.

Mihai Panaioti

Mihai Panaioti este cunoscut cu antecedente penale (a făcut parte dintr-o grupare infracțională specializată în furturi și tâlhării). A ieșit din pușcărie pe 28 ianuarie 2019, iar în martie același an a fost urmărit de polițiști în trafic întrucât nu a oprit la semnalele acestora. A lovit 5 autoturisme, după care și-a abandonat mașina și a încercat să fugă, moment în care oamenii legii au apelat la armele din dotare, fără ca vreo persoană să fie rănită. Mai exact, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție, în data de 15 martie 2019, în jurul orei 9.30, a observat, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la intersecție cu strada Portiței, un autoturism, al cărui șofer a refuzat să oprească la semnalele regulamentare de oprire și a încercat să fugă. În timp ce conducea cu viteză, pe strada Răsuri, a lovit 5 autoturisme, dintre care 2 aflate în mers și 3 staționate.

Ajungând pe strada Izvor, conducătorul autoturismului a oprit și a abandonat mașina, încercând să fugă. Polițiștii au trecut la urmărirea acestuia care, ajungând în dreptul unui imobil, a încercat să între în curtea casei, moment în care, pentru că nu a răspuns la somațiile legale efectuate, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, nefiind înregistrate victime. Bărbatul în cauză a fost imobilizat, iar în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule și, de asemenea, numerele de înmatriculare ale autoturismului erau expirate din noiembrie 2018. Pe numele bărbatului în vârstă de 27 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penală. El a fost reținut și prezentat instanței, magistrații luând decizia măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile.

La ieşirea din sediul Poliţiei, întrebat fiind de ce a condus fără permis, individul s-a apucat să scuipe şi să înjure.

VIDEO:

A făcut parte și dintr-o grupare infracțională

Amintim că, în 2014, în urma unei anchete laborioase, oamenii legii descindeau, încă de la primele ore ale dimineţii de 16 octombrie, în mai multe locaţii, inclusiv în zona Eden, pe strada Dionisie cel Mic. Vizaţi erau membrii unei grupări infracţionale specializată în furturi şi tâlhării, între care se aflau şi niște indivizi urmăriţi cu focuri de armă în trafic, la începutul lunii septembrie a aceluiași an. Unul dintre aceştia, Ibram Chemal, era dat în urmărire naţională. Acesta a participat la scenele desprinse din filmele de acţiune, dar derulate pe străzile din Constanţa. Primele focuri de armă s-au auzit pe strada Baba Novac, în zona locuinţelor pentru tineri. În gruparea respectivă a fost și Remus Panait.

Astfel, Remus Panait a ajuns iar la închisoare. A fost transferat la Penitenciarul Craiova, însă s-a ridicat cu pretenții, depunând plângere în sensul că e distanța prea mare și că familia nu-l poate vizita și că astfel i se încalcă dreptul la vizită. Magistrații i-ai respins cererea, iar, după un timp, a fost, din nou, mutat la Penitenciarul Poarta Albă. Acum depune cereri de eliberare condiționată, ultima urmând a se judeca pe 21.02.2022.

Video 2:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba ai dracu cum vrea omu sa se elibereze hop voi cu o stire ca va f si va dat la m asa mi ati facut si mie sa va iau c si f in p
0
1
Maimutzoi penal, cica are drepturi.
19
2
Hoit imputit !
21
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303