REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Lun., 30 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6868
10.4° Constanța Luni, 30 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6868
 

Indolența șoferilor depășește orice limită. Conduce scuterul picior peste picior, prin Mamaia

Indolența șoferilor depășește orice limită. Conduce scuterul picior peste picior, prin Mamaia

Deria ISLEAM 11 iulie 2024 | 00:00 1918

Indolența șoferilor din Mamaia depășește orice limită! În cursul zilei de 9 iulie, în jurul orei 22:00, un șofer a fost surprins conducând un scuter într-o poziție de taifas!

Indolenta soferilor depaseste orice limita. Conduce scuterul picior peste picior, prin MamaiaStațiunea Mamaia

Șoferul ia siguranța traficului „peste picior”

Suntem obișnuiți cu ignoranța șoferilor constănțeni, cu gesturi de șicanare în trafic, condus neglijent sau agresiv. Șoferul în cauză circula în stațiunea Mamaia, undeva în zona Hotelului Iaki, foarte liniștit, relaxat, însă parcă îi lipsea ceașca de cafea din mână.

Indolenta soferilor depaseste orice limita. Conduce scuterul picior peste picior, prin MamaiaStațiunea Mamaia

Suntem fruntașii accidentelor rutiere din Europa!

Astfel de gesturi grosolane se numără printre motivele principale pentru care țara noastră, implicit orașul Constanța, sunt în fruntea clasamentului când vine vorba de accidente rutiere. Peste 1.540 de persoane au murit și alte circa 3.550 au fost rănite în accidente rutiere produse pe drumurile din țară, în anul 2023, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Statisticile accidentelor rutiere din România sunt sumbre.

Indolenta soferilor depaseste orice limita. Conduce scuterul picior peste picior, prin MamaiaDinamica accidentelor rutiere grave 2019-2023, conform Poliției Române

Statisticile Poliției Române

Neatenția și lipsa de interes a șoferilor sunt factori principali din cauza cărora se întâmplă zilnic incidente nefericite în țară și, implicit, în  Constanța, atât din vina șoferilor, dar și a pietonilor care traversează neregulamentar. O statistică a Poliției Române arată că din 2019 până în 2023 arată că 16% dintre accidentele din România s-au produs din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, 13% din cauza traversării neregulamentare a pietonilor, 11% reprezintă abaterile bicicliștilor, 9% din motivul neacordării priorității pietonilor, 8% pentru neacordare de prioritate vehiculului, iar restul de 43 de procente din alte cauze.

Indolenta soferilor depaseste orice limita. Conduce scuterul picior peste picior, prin MamaiaCauzele principale de producere a accidentelor rutiere grave în perioada 2019-2023, conform Poliției Române

Așadar, atenția în trafic ar trebui sporită, iar toți participanții la trafic să conștientizeze cât de mare este responsabilitatea acestora.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cea mai deficitara investitie pe care o poata face o primarie. Sa bage bani in Politia Locala.Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu,trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus! Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist! Folosesc Dusterul(masina politiei locale) in interes personal cand sunt de tura(am limba ascutita),plimb copii,nevasta mama,sora,frate,trai la locala Cernavoda!Mai nou,fur curent de la primaria Cernavoda! Incarc masina electria personala de la priza politiei locale Cernavoda!
2
0
Politia oprește pe străzi mulți oameni corecți Mașinile scumpe care bubuie șosele nici gând să fie oprite
7
0
Sterg comentarii
6
0
Isi asuma modul in care conduce, mai ales ca in cazul unui accident este primul / prima grav afectata ! Chiar si in cazul unei cazaturi usoare isi lasa pielea pe asfalt ... Asa ca, in primul rand, este o prb personala inainte de a fi prb politiei Chiar sunt curios cum ar putea fi sanctionat ... pt ca nu merge fara maini pe ghidon sau pe o roata.
6
1
Politistii dorm pe ei. La Mangalia e plin de motoscutere cu sa neinregistrate pe sosele, interlopi care fac taxi pe blat la gara politia tf doarme jandarmeria doarme politia nationala doarme opc si asa mai departe ...
6
0
Pai daca stiti pe cineva care sa mai patruleze statiunea aia?... In general, strazile din Constanta?? Nu stiu cine ar putea sa faca asta... Poate Politia?? Nu prea vad pe strazi militieni. Stau in birouri, sa nu faca insolatie. Asa ca... haos si face fiecare ce il duce capul. Apoi ne miram de numarul mare de accidente.
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515