REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
30.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Influencerul Andrei Versace a fost găsit mort în casă

Influencerul Andrei Versace a fost găsit mort în casă

Victor ROTARU 20 iulie 2024 | 15:22 1947

Influencerul Andrei Versace a fost găsit mort, sâmbătă, în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cadavrul a fost transportat la INML pentru necropsie.

Influencerul Andrei Versace a fost gasit mort in casaAndrei Versace

Influencerul Andrei Pârvan, cunoscut în spațiul public drept Andrei Versace, a fost găsit mort, sâmbătă, în apartamentul său din One Residence. Surse din Poliție au declarat, pentru Gândul, că paznicul clădirii a sunat la 112 după ce a simțit un miros înțepător care răzbătea din locuința bărbatului.

Pentru că ușa era încuiată a fost nevoie de un echipaj de descarcerare din cadrul ISU București-Ilfov. Sursele citate au afirmat că, din primele verificări, pe trupul lui Andrei Versace nu s-au observat urme de violență. Cadavrul a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei, iar anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Ce spune Poliția Capitalei

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Influencerul Andrei Versace a fost gasit mort in casaAndrei Versace

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a anunțat Poliția Capitalei.

Era imitat de actorul Mihai Bendeac

Cunoscut sub numele de Versace, Andrei Pârvan a fost promovat în presa tabloidă după ce și-a creat, prin intermediul platformelor de socializare, imaginea unui milionar excentric.

Acesta a atras atenția prin modul în care a expus luxul în care trăiește. S-a pozat adesea alături de mașini de lux, elicoptere sau în vacanțe exclusiviste.

Mai mult, acesta le arăta urmăritorilor săi apartamentul în care locuiește și se lăuda că a investit în el nu mai puțin de 600.000 de euro.

Prin abordarea sa, Andrei Versace a reușit să capteze atenția actorului Mihai Bendeac, care l-a transformat într-un personaj foarte popular și l-a interpretat de mai multe ori în show-rile sale de comedie.

Ultima dată când numele lui a fost menționat în presă a fost la sfârșitul lunii martie, când, pe jumătate dezbrăcat, acesta a făcut scandal într-un mall din centrul Bucureștiului și a stropit cu apă mai mulți clienți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cjm e vista asta
1
0
Pacat de el! Bendeac tine momentul pentru el
0
0
Dumnezeu să-l odihnească!
0
0
De stie!
0
0
Te-am iubit enorm!
0
0
Deci nu pot să cred…
0
0
Da ce ai făcut maaa nene măăă, e prima zi de weekend
2
0
Pai ce-ai facut ma nene maaaa.. Ai ajuns de unde se da ora exacta..
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712