REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Infractor de mic! La 16 ani cerea taxă de protecție minorilor

Infractor de mic! La 16 ani cerea taxă de protecție minorilor

Victor ROTARU 25 aprilie 2023 | 00:00 1877

Problema violenței în școlile din România este una ce încă dă bătăi de cap mai marilor conducători ai României, fiind foarte frecvente agresiunile dintre elevi și, mai nou, elevii au ajuns să agreseze fizic chiar și profesorii. Astfel, M.L.D., un elev de 16 ani, făcea pe bodyguard-ul prin școală, cerând colegilor mai mici bani, în schimbul... protecției.

Infractor de mic! La 16 ani cerea taxa de protectie minorilorFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 22 octombrie 2021, atunci când R.T., un minor în vârstă de 12 ani, se afla în curtea locuinței, moment în care a auzit din stradă cum cineva îl strigă, fiind vorba de M.L.D. Victima i-a recunoscut imediat vocea, întrucât îi era teamă de câte ori se vedeau, acesta cerându-i mereu diverse sume de bani. M.L.D. a deschis poarta locuinței, și fără să intre în incintă i-a spus pe un ton autoritar să vină la el și să-i aducă bani ca să-și cumpere o țigară.

M.L.D. a spus că dacă nu va primi banii va intra în locuință și îi va sustrage toți banii pe care îi va găsi. De teamă, R.T. a intrat în locuință de unde a luat suma de 12 lei pe care îi păstra într-un portofel personal și i-a înmânat banii. În calitate de martor, un prieten de al lui M.L.D., a declarat faptul că se întâlnise M.L.D. în ziua cu pricina și acesta i-a sugerat să meargă să facă rost de bani, astfel au ajuns să îl tâlhărească pe R.T., amenințându-l pe acesta cu bătaia.

Infractor de mic! La 16 ani cerea taxa de protectie minorilorFoto cu rol ilustrativ

Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis să îi aplice lui M.L.D. măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o durata de 8 luni. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum se poate permite asa ceva, ii luam c*****e in la cutitului zimtat
3
0
baiatul s-a inspirat de la parintii lui ,ar trebui sanctionati parintii cu munca in folosul comunitatii plus amenda sa nu uite niciodata
5
1
Nu din carti s-a inspirat baiatul,ci din viata de zi cu zi. Trebuia de mult timp declansata o lupta extrem de dura impotriva gastilor agresive,impotriva clanurilor interlope si asta nu doar la nivel de politie,ci si de legi ale justitiei. Dreptate inseamna sa fim sigrui pe strazi,nu ca interlopii sa fie siguri de pedepse mici daca sunt prinsi.
4
0
dati legi aspre pentru asemenea gunoaie umane care activeaza ca asa zis elevi in scoli
6
0
Nu este nimeni capabil sa ii prinda noaptea prin vreun loc izolat pe golani astia mici si sa le dea o bataie zdravana fara ca puradelu sa stie cine la snopit in bataie caci astora doar de bataie le este frica,nu incit la violenta dar daca patesc vreo doi trei smecherasi dastia asa ceva ia sa vedeti cum le iese tuturor smecheriile din cap cand stiu ce pot sa pateasca daca sunt ei voteji cu copiii aia bine crescuti,mai cuminti sau mai slabi decat ei.
7
0
bagati puii de grauri la zdup.infractorii de maine .nu se mai poate frate ..e jale in scoli,daca le poti numi scoli..Legi dure si aplicate ca la carte .
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016