REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Infrastructură pietonală în curs de reabilitare în mai multe zone din CONSTANȚA

Infrastructură pietonală în curs de reabilitare în mai multe zone din CONSTANȚA

Replica API 9 februarie 2021 | 00:12 1597

Noi locații sunt cuprinse în graficul de execuție a lucrărilor din această săptămână. Se reabilitează trotuarele pe strada Tabla Buții și Răchițași, porțiunile cuprinse între bulevardul Mamaia și strada Chiliei, bordurile sunt demontate pentru a fi înlocuite cu unele noi.

În paralel, în zona centrală a orașului, continuă lucrările de recondiționare a traseelor pietonale pe strada Constanin Brătescu, tronsonul delimitat de străzile Avram Iancu și Atelierelor iar din această săptămână se reamenajează suprafața pietonală și pe strada Griviței, între străzile I.G. Duca și Jupiter.

Conform graficului de lucru, lucrările de reabilitare a scărilor de acces către plaja Modern avansează în ritm susținut. Echipele SC Confort Urban SRL intervin în zona esplanadei de pe strada Mircea cel Bătrân.

De asemenea, pe strada Mircea cel Bătrân, se recondiționează infrastructura pietonală din zona Oficiului Poștal Nr. 9.

Pe strada Badea Cârțan, spațiul urban este reconfigurat prin amenajarea de noi locuri de parcare și redistribuirea suprafeței pietonale.

Pe strada Vârful cu Dor, se reabilitează atât trotuarele cât și acostamentele stradale.

Echipele administratorului drumului public continuă montarea indicatoarelor de informare în mai multe locații din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca unii care fac lucru de mantuiala,,,bat pariu ca nici patronul nu are calificare pentru asemenea opere !
1
0
Confort urban face numai lucrari de proasta calitate. Cu asa sefi nu este de mirare. Ce specialitate are directorasul tampitel?
0
0
Infrastructura pietonala Bulevardul Mamaia, fost Lenin, nu a mai fost reabilitat din 1989. E normal? Impozitele si taxele locale sunt pentru zona zero!!!
1
0
OK, km 5,Coiciu,Chiliei dar centrul,unde si impzitele sunt mai mari ,infrastructura rutiera si pietonala dezastru. Nu marcaje,nu sensuri unice,nu trotuare reabilitate. Bratescu,Sarmisegetuza,Dacia,General Manu,Rascoalei,si altele....
2
0
Nehoiului se surpa, din nou! Au venit alti specialisti, care pun pamant galben si un piculet de asfalt recuperat. De un an de zile nu se poate repara o straduta?
4
0
centrul. ok. nu ne ocupam si de Adamclisi ? rupem carucioarele copilului in pietroie si gropi. ne miscam si noi mai cu talent ?
3
0
In coiciu pe cand? Nu s-au mai refacut trotuarele de 50 de ani!!!
3
0
Observati stilul romanesc.Intai reabiliteaza trotuarele si apoi bordurile.
2
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365