Ingredientul cu care Loredana Groza înlocuiește untul și uleiul din prăjituri sau mâncare
Ingredientul cu care Loredana Groza înlocuiește untul și uleiul din prăjituri sau mâncare
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestNu este pentru nimeni un secret faptul că Loredana Groza are grijă să arate tot timpul bine. Vedeta acordă o mare atenție alimentației pentru a se bucura de un trup de invidiat. Cu ce ingredient înlocuiește cântăreața untul și uleiul din prăjituri sau mâncare. Este mult mai sănătos pentru organismul uman.
Loredana Groza, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, este destul de ocupată, dar cu toate astea își face timp și pentru gătit. Vedeta a dezvăluit cu ce ingredient a înlocuit untul și uleiul din mâncare. Artista a prezentat o rețetă delicioasă și foarte hrănitoare.
Ingredientul cu care Loredana Groza înlocuiește uleiul și untul din mâncare sau prăjituri
Ingredientul cu care Loredana Groza a înlocuit untul și uleiul din prăjituri sau mâncare este ghee-ul. Acesta se obține din separarea grăsimii de apă ori de substanțele solide care se regăsesc în lapte. Vedeta a prezentat o rețetă de supă de post indiană, care este cunoscută sub denumirea de Rasam, potrivit spynews.ro .
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News