Ingrid Alexandrescu: Șoșoacă are un grup de interlopi care îi amenință pe toți președinții care au sesizat ilegalitățile ei la DNA
Ingrid Alexandrescu: Șoșoacă are un grup de interlopi care îi amenință pe toți președinții care au sesizat ilegalitățile ei la DNA
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestAvocata Ingrid Alexandrescu, președinte filiala Argeș – S.O.S. România, a plecat din partid în vara acestui an, în luna iulie, semnalând ”ilegalitatea funcționării Partidului S.O.S. România”. Aceasta s-a alăturat tuturor celorlalți membri care au decis să pornească un război cu Diana Șoșoacă, pentru a scoate la lumină presupusele fapte penale pe care europarlamentarul le-ar fi săvârșit. Ingrid Alexandrescu ne-a acordat un interviu, în cadrul căruia a vorbit despre Diana Șoșoacă și partidul din care a făcut parte. Ingrid Alexandrescu a făcut o serie de dezvăluiri, precizând inclusiv că Șoșoacă s-a aliat cu anumiți interlopi pentru a-i amenința pe cei care i-au făcut reclamații la DNA.
Ingrid Aexandrescu ne-a declarat că a crezut, inițial, în ideile și declarațiile politice ale Dianei Șoșoacă însă și-a dat seama de adevăratele ei intenții după alegerile din 9 iunie, atunci când a constatat că, de fapt, Șoșoacă a vândut partidul. ”Am crezut în declarațiile ei politice și în ideea că, în calitate de avocat, își dorește și ea ca și noi, toți avocații, să avem o justiție funcțională și să angajăm răspunderea magistratului. Dacă angajăm răspunderea magistratului și justiția funcționează și este una corectă înlăturăm în proporție de 80% corupția din România. Din păcate, am constatat ulterior că erau doar declarații pur formale pentru a atrage de partea sa oamenii care încă mai cred în ideea de suveranitate și patriotism. Scopul ei fiind acela de a induce în derizoriu această credință a oamenilor că ar mai exista o speranță pentru poporul român”, spune Ingrid Alexandrescu.
Alexadrescu: Mi s-a confirmat că Șoșoacă a vândut partidul
Când și-a dat seama Ingrid Alexandrescu de adevăratele intenții ale Dianei Șoșoacă? ”În seara alegerilor de 9 iunie a.c., în momentul în care la un post de televiziune național, știm cu toții că s-au dat sondajele estimative și când partidul S.O.S. a fost dat cu șansa de a intra la europarlamentare, dar cu un procent de 3% la nivel de consilii județene, atunci mi s-a confirmat ceea ce auzisem și ceea ce îmi spuneau foarte multe persoane, cum că aceasta a vândut partidul pentru a obține două mandate la europarlamentare. Pentru că era logic, cine vota cu S.O.S. la parlamentare, vota și la Consiliul Județean și la președintele Consiliului Județean. A avut o strategie cu sistemul, cu un personaj politic, se zvonește că e domnul Ciolacu și probabil că, din dorința de a scăpa de ăia din Parlamentul României, a promovat sistemul ca să scape. Fapt care a dus la plecarea ei din Parlamentul României și plasarea ei în Parlamentul European. Am devenit o țară care va fi și mai redusă în derizoriu prin gesturile și ieșirile ei total necontrolate și nepotrivite, atât pentru un om politic, cât și pentru un avocat”, a adăugat Alexandrescu.
De ce a demisionat din partid?!
”Din păcate, motivul pentru care am demisionat din partid l-a reprezentat ilegalitatea partidului, atât ca funcționare din punct de vedere al conducerii, cât și din punct de vedere economic. În momentul în care am constatat asta, am făcut o ședință cu toți președinții organizațiilor locale din județul Argeș, le-am adus la cunoștință situația de ilegalitate a partidului, din punct de vedere al conducerii la nivel național și din punct de vedere financiar și conform statutului, aceștia în unanimitate să solicit convocarea Comitetului Național. În momentul în care am solicitat convocarea Comitetului Național pe grupul de comunicare, bineînțeles că m-a exclus din partid, m-a acuzat de trădare, că aș fi făcut pact cu PSD. Partidul S.O.S. România este doar Diana Iovanovici Șoșoacă, “Este partidul meu și cardul la fel”, ca să citez pe persoana fizică”, a precizat avocata.
Cum a intrat SOS la alegerile din 9 iunie? ”AEP-ul (Autoritatea Electorală Permanentă) nu a avut buna-credință de a verifica legalitatea acestui partid, și spun buna-credință deoarece AEP-ul a fost înștiințat în scris, printr-o notificare de toți cei care au demisionat din conducerea partidului, mă refer la membrii înregistrați la Registrul Partidelor Politice și există dovezi cum că aceștia au notificat ieșirea lor din partid, cu mult înainte de alegeri. AEP-ul de altfel nu a sesizat nici instituțiile statului și nici Curtea de Cont a României, conform legii pentru faptul că partidul S.O.S. România nu s-a prezentat niciodată în ultimele luni la controalele efectuate de către AEP, deși a fost amendată cu cu sume între 25.000 și 50.000 de lei, s-au și reținut sume de bani care au intrat în mod ilegal în contul partidului. AEP-ul nu a făcut sesizările legale, abia acum s-a autosesizat și a trimis o adresă la Parchet, când a văzut ca practic lucrurile devin publice și iau amploare. Vom vedea ce va face AEP-ul în continuare și dacă va respecta legea sau dacă o va mai favoriza și tolera pe Diana Iovanovici Șoșoacă”.
Video 1:
Mandatul Dianei Șoșoacă ar putea fi anulat?!
Ingrid Alexandrescu spune că mandatele aleșilor SOS, la alegerile din 9 iunie, cât și mandatale lui Șoșoacă și al lui Luis Lazarus, ar putea fi anulate. ”Din punct de vedere legal, dacă se constată că mandatele au fost obținute prin fraudă, de la lege, pentru că frauda corupe totul și atunci când vorbim de orice lucru obținut prin fraude este lovit de nulitatea absolută, dacă anchetele vor constata că totul a fost ilegal, așa cum noi dovedim și susținem, atunci da. Din punct de vedere legal există posibilitatea ca aceste mandate la europarlamentare câștigate de S.O.S. România să fie anulate. Gândiți-vă că ea nu a avut BEX, iar în momentul în care i-am adus la cunoștință acest lucru, a spus chiar ea pe grupul de comunicare și am mesajul și l-am pus la dispoziția organelor de anchetă că nu a intrat în legalitate pentru că ar fi durat mult și ar fi împiedicat-o să participe la alegeri, iar în momentul în care i-am spus că partidul funcționează ilegal a declarat că acuma îl va desființa și am dovezi în sensul ăsta. Numai că acest lucru nu se poate întâmpla, mai ales că are în cârcă și faptul că are aleși locali, lucru care ea a dorit să-l împiedice acum pentru că mai nu amenință oamenii că dacă nu vin cu semnături într-un număr cât mai mare, nu le validează mandatul de ales local”
Diana Șoșoacă cere bani potențialolor candidați la Parlamenatare?!
”Există niște mesaje pe grupul de comunicare în care le solicită bani, le spune să se hotărască mai repede cine dă bani, că dacă nu dau bani există alții care pot să cumpere, dacă nu să se ducă la alte partide, unde își câștigă și cumpără locul cu jumătate de milion de euro. A cerut bani unui coleg din Suceava, domnul Silvestru Rădăuți, suma de 50.000 €. A spus chiar Silvestru Rădăuți public lucrul acesta în ședința pe care am făcut-o în cadrul organizației județene Suceava. I-a spus că nu are suma respectivă și ea i-a zis că ar putea să obțină, îl citez pe el, declarația sa este publică. ca să înțelegem. La Constanța este la fel ca și în celelalte județe. Toate județele care au obținut peste cinci la sută la europarlamentare, un procent dublu față decât obținut ea ca și președinte al Partidului, bineînțeles că au fost considerate de Diana Iovanovici Șoșoacă ca județe eligibile pentru candidaturile la parlamentare și atunci trebuia să-și pună pe listă persoanele pe care le avea deja rezervate anterior, pentru că planul a fost premeditat de circa doi ani de zile și avea pe listă alte persoane. Deci ea deja avea practic alegeri împărțit în două etape: prima etapă- europarlamentarele, unde trebuia să aibă candidați recunoscuți la nivel local, serioși și care puteau să-i aducă voturi, pentru că ea nu aduce voturi, să fim serioși, 3,4 a luat pe candidatura ei, după care nu avea nevoie de acești oameni serioși, avea nevoie de oameni care erau la polul opus. Cât mai multe dosare penale musai din PNL, PSD sau AUR, ori cu rude binecunoscute, dar neapărat cu milioane de euro în cont. Cam aceștia sunt acum oamenii preferați de ea, însă mă repet, condamnări penale, cel puțin de la două dosare penale în sus. Daca e unul deja de considerat stagiar”, a mai precizat președinta filialei SOS Argeș.
Alexandrescu: Șoșoacă a creat un grup infracțional organizat
Referitor că partidul a fost declarat inactiv de către ANAF, Diana Șoșoacă dă vina pe ”grupul de 10” care o reclamă la DNA, pe care ea îl consideră un grup infracțional organizat. ”Adică, în opinia ei de mare avocat, dacă te duci și spui că cineva a săvârșit niște fapte penale și depui dovezi, ești considerat grup infracțional organizat. Dacă a spune adevărul, înseamnă că ești grup infracțional organizat, atunci da, ne organizăm în vederea supunerii adevărului. Un grup infracțional organizat este cel care l-a făcut ea și pe care l-a creat în urmă cu doi ani de zile și pe care-l conduce, împreună cu acel grup al lupilor, că mai nou are și un grup de interlopi din Timișoara, Hunedoara, cu care îi amenință pe toți președinții care au sesizat ilegalitățile ei la DNA. Am depus plângere pentru amenințare la DNA și împotriva lupilor și a grupului pe care l-a creat și pe care-l avea. Probabil că a fost pus pe pauză până la alegerile europarlamentare, pentru că avem dovezi că a desființat organizații în mod intenționat în Germania și în alte filiale din străinătate și în țară, pentru a pune oamenii acestui clan al lupilor”.
L-a amenințat Șoșoacă pe șeful ANAF Vâlcea?!
”Am văzut că iese în spațiul public cu tot felul de informații nereale și doar pentru a induce în eroare necunoscătorii. O invit pe doamna Diana Iovanovici Șoșoacă să discute stric pe subiect juridic, așa cum discută un avocat și să răspundă punctual. Îi aduc la cunoștință faptul că prin tot ceea ce spune se poate auto incrimina. A declarat că s-a dus și că s-a luat de directorul de la ANAF din Vâlcea… păi așa ceva înseamnă trafic de influență, înseamnă amenințare, și că pe loc s-a speriat domnul director și pe loc i-a reactivat partidul, pentru că, din punct de vedere legal, partidul, spune dânsa, nu ar trebui trebui să fie declarat inactiv. Oricine, și nu contează că e partid, societate comercială, trebuie să-și declare situația financiară, atât la ANAF, cat și la AEP. Ea induce în eroare opinia publică, cum că această obligație nu ar deveni partidului politic și din eroare și răzbunare sistemul i-a declarat inactiv partidul pentru că grupul de 10, împreună cu sistemul, dorește să o împiedice pe ea să poată să candideze la alegerile prezidențiale și parlamentare. Eu îi spun că face categoria profesională a avocaților de râs cu astfel de afirmații. Îi dau un sfat colegial pentru că ceea ce-a spus ea că a făcut la Vâlcea, la ANAF, nu este decât un trafic de influență și aștept public punctul de vedere al domnului director, care spune că s-a dus și a discutat și că l-a amenințat și omul și-a cerut mii de scuze în fața ei și-a făcut plecăciuni, ca să ne confirme dacă afirmațiile Dianei Iovanovici Șoșoacă sunt adevărate sau nu. Pentru că putem vorbi și de un trafic de influență aici”, a conchis Ingrid Alexandrescu.
Video 2:
Interviul integral îl puteți urmări în materialul VIDEO de mai jos:
.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News