REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Sâm., 5 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6873
17.7° Constanța Sâmbătă, 5 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6873
 

Inna, înnebunită după Nick Carter! A venit cu Deliric să-l asculte pe solist. Video

Inna, înnebunită după Nick Carter! A venit cu Deliric să-l asculte pe solist. Video

Deria ISLEAM 6 iulie 2024 | 00:00 2700

Faimoasa cântăreață din Constanța, devenită astăzi internațională, cântând pe cele mai mari scene ale lumii, s-a distrat de minune la concertul lui Nick Carter, solistul trupei Backstreet Boys. A venit alături de iubitul ei, rapperul Deliric și de câteva prietene. Bebe Rexha a urmat pe scenă și a incendiat atmosfera cu un „dance battle” între doi tineri români.

Inna, innebunita dupa Nick Carter! A venit cu Deliric sa-l asculte pe solist. VideoInna, Festivalul Neversea, Constanța

Constănțeanca Inna, alături de iubitul ei, Deliric, la Neversea

Inna și Deliric au apărut în fața scenei să fredoneze melodiile faimosului solist din Backstreet Boys, formație populară în anii `90 - 2000. Artista a apărut într-o ținută de festival, cu un top strălucitor și un machiaj strident al ochilor și a dansat în compania prietenelor sale și a partenerului său, Răzvan Eremia (Deliric).

Inna, innebunita dupa Nick Carter! A venit cu Deliric sa-l asculte pe solist. VideoInna, Festivalul Neversea, Constanța

Bucuria se citea pe chipul cântăreței, aceasta a savurat din plin fiecare secundă.

Inna, innebunita dupa Nick Carter! A venit cu Deliric sa-l asculte pe solist. VideoInna, Festivalul Neversea, Constanța

Nick Carter a readus nostalgia Backstreet Boys

Americanul Nick Carter, în vârstă de 44 de ani, a readus clipe de nostalgie în sufletele tuturor la Main Stage. Atât cei din generațiile care au crescut cu melodiile formației Backstreet Boys, dar și tinerii cu gust înclinat către muzica anilor 2000 s-au bucurat de fiecare piesă a artistului, ridicând mâinile în aer și cântând alături de el.

Inna, innebunita dupa Nick Carter! A venit cu Deliric sa-l asculte pe solist. VideoNick Carter, Festivalul Neversea, Constanța

Bebe Rexha a încins atmosfera la Main Stage

Momentul următor pe Main Stage a focoasei Bebe Rexha a stârnit reacții bune din partea fanilor care au umplut plaja din jurul scenei principale a festivalului. Pe lângă interpretarea impecabilă a celor mai cunoscute piese, artista a pregătit coregrafii incendiare pe care fanii le-au aclamat cu entuziasm. Undeva pe la mijlocului momentului său, Bebe Rexha a invitat pe scenă doi români din public pe care i-a provocat la un „dance battle”. Emanuel din București și Erika din Constanța au avut ocazia vieții lor, să danseze pe scenă alături de Bebe Rexha, iar bucureșteanul se va întoarce în capitală cu amintirea unui duel câștigat.

Inna, innebunita dupa Nick Carter! A venit cu Deliric sa-l asculte pe solist. VideoBebe Rexha, Festivalul Neversea, Constanța

Erika din Constanța ne împărtășește cum s-a simțit pe scenă: „M-am simțit extraordinar. Nu știu, mi se pare o experiență nemaipomenită. Anul trecut am avut experiența aceasta și cu J. Balvin, nu știu, nu mă întrebați cum se poate. Efectiv de la ora 18:00 stau în față și mă dedic festivalului. Festivalul este super tare. Na, este în orașul meu, e foarte OK, mi se pare că e foarte multă distracție aici.”

Ce spune solistul Nick Carter despre experiența festivalului Neversea

„Vreau să revin în România. E amuzant, dar nu mi-am dat seama că aici este o mare frumoasă și o plajă. Am petrecut puțin timp la plajă și este perfect că festivalul este pe plajă, iubesc asta. Sunt foarte încântat să fiu aici, la Neversea.” spune solistul Nick Carter.

Inna, innebunita dupa Nick Carter! A venit cu Deliric sa-l asculte pe solist. VideoNick Carter, Festivalul Neversea, Constanța

Întrebat ce notă ar da felurilor de mâncare tradiționale românești arătate în imagini, Carter răspunde: „Sarmale... arată de parcă aș mânca întreaga farfurie. Nu știu ce notă le-aș da până nu văd și celelalte feluri. Papanași... arată bine, ca o gogoașă. Sigur sunt buni. E ceva ce aș mânca după celelalte. Mici... din ce sunt făcuți? Ceva de genul cârnaților? Cred că aceștia ar fi preferații mei. O să-i mănânc pe 1 mai. Aceștia sunt numărul 1.”

Așadar, festivalul continuă și alt val de artiști își așteaptă petrecăreții.

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DELYRYK LYNDYRYK LINDYLYK
4
0
e o vorba romaneasca, mustele trag la c...t.
7
0
Inna e din Mangalia adica Alexandra Apostoleanu, vindea papuci pe plaja in Saturn ,acum e degeaba .Loredana e g***a si e de pensionat .
7
0
Constănțeanca inna nui cuva m*********a inna? mă întreabă un amic
6
1
Spre deosebire de Inna, eu cant live.
6
0
O mare de proaste a venit să asculte cd urile făcute pe calculator...la prostime de astea le trebuie...desființați circul !.
13
1
Erika, mai stai dracu si acasa, ca numai tu apari pe monitoare la scena, esti parte din Festival sau ce?
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710