REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Înșelăciunea prin metoda „averea” bântuie rețelele de socializare

Înșelăciunea prin metoda „averea” bântuie rețelele de socializare

Replica API 20 februarie 2022 | 00:49 2195

Înșelăciunea prin metoda „averea” continuă să bântuie rețelele de socializare. Un constănțean ne-a transmis că a fost contactat de o femeie care locuiește în SUA, aflată în ultimul stadiu de cancer și care s-a gândit să doneze toată averea unui om aflat în suferită, urmând ca avocatul femeii să îl ajute să intre în posesia banilor cât mai repede cu putință.

Nu mai este o noutate faptul că pe rețelele de socializare sunt prezente tot mai multe metode de înșelătorie, gata oricând să te lase falid. De-a lungul timpului, mai multe persoane s-au plâns că au fost victime ale înșelăciunilor telefonice sau de pe rețelele de socializare, ba prin metoda ‘accidentului’, ‘șmen’ sau ‘averea’. Facebookul fiind una dintre cele mai folosite rețele de socializare, iată că și escrocii se conformează și o iau cu asalt. De curând, un bărbat a primit un mesaj de la o anume Veromique Boica, de origine greacă, dar care locuiește în Franța, și care îi spune că suferă de o boală gravă care o condamnă la o moarte sigură.

Iată ce scria în mesajul primit de bărbat

În rândurile de mai jos puteți regăsi integral mesajul pe care l-a primit bărbatul: ,,Salut, scuză-mă pentru acest mod de a te contacta, tocmai și-am văzut profilul și m-am gândit că tu ești cel cineva de care am nevoie. Pe scurt, numele meu este Veronique Boika de origine greacă și locuiesc în Franța. Sufăr de o severă boală care mă condamnă la moarte sigură, este cancerul de gât, și am o sumă de 103.000 de euro din care aș dori să fac o donație unei persoane de încredere și cinstite, astfel încât să o poată folosi bine. Dețin o afacere de import cu ulei roșu în Franța și mi-am pierdut soțul acum 6 ani, ceea ce m-a afectat foarte mult și nu am putut să mă recăsătoresc până astăzi, nu am avut copii. Aș dori să donez această sumă înainte de moartea mea.

Zilele mele sunt numărate din lipsa acestei boli pentru care nu am avut leac. Află dacă poți beneficia de această donație. Iată adresa mea de e-mail: veroniqueboika@outlook.fr”, se arată în mesajul primit de bărbat.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fraierii care vor sa se pricopseasca fara munca ramin tzepuiti!asta e viata,apa,aerul si fraierul sint peste tot.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303