REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Instanța a suspendat provizoriu demolarea bisericii de pe trotuar

Instanța a suspendat provizoriu demolarea bisericii de pe trotuar

Virgil STOIAN 15 iulie 2023 | 00:00 1946

Telenovela în cazul bisericii de pe trotuar continuă.  Astfel, Arhiepiscopia Tomisului a obÈ›inut suspendarea provizorie a executării silite în cazul bisericuÈ›ei „Izvorul Tămăduirii” din zona Macul RoÈ™u.

Instanta a suspendat provizoriu demolarea bisericii de pe trotuar

Joi, 13 iulie 2023, Arhiepiscopia Tomisului a depus la Judecătoria ConstanÈ›a o cerere de suspendare provizorie a executării silite în cazul bisericuÈ›ei „Izvorul Tămăduirii” din zona Macul RoÈ™u. Aici s-a constitut dosarul 18297/212/2023. Tot ieri, Arhiepiscopia a depus È™i o cerere de contestaÈ›ie la executare, tot la Judecătoria ConstanÈ›a, folosind o altă cale de atac, pentru aceeaÈ™i bisericuță. Aici s-a constituit dosarul 18398/212/2023.

Ambele cereri au fost formulate de către doamna Stanciu Irina LuminiÈ›a, avocata Arhiepiscopiei, în calitate de reprezentant convenÈ›ional.

Astăzi, 14 iulie 2023, Judecătoria Constanța a răspuns cu celeritate cererii de suspendare provizorie formulate de către Arhiepiscopia Tomisului și a decis admiterea acestei cereri precum și suspendarea provizorie a executării silite, conform soluției publicate pe portalul instanțelor:

„Admite cererea de suspendare provizorie. Dispune suspendarea provizorie a executării silite în dosarul de executare silită nr. 234/2022 al B.E.J. Beciu Stelian, până la soluÈ›ionarea cererii de suspendare a executării silite formulate în cadrul dosarului nr. 18398/212/2023 al Judecătoriei ConstanÅ£a. Dispune, din oficiu, comunicarea prezentei încheieri, de îndată, către B.E.J. Beciu Stelian. Fără cale de atac. PronunÅ£ată astăzi, 14.07.2023, prin punerea soluÅ£iei la dispoziÅ£ia părÅ£ilor prin mijlocirea grefei instanÅ£ei.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca era o hotarare pe numele meu veneau cu buldozerul a 2 a zi asa mai trgt de timp poate maiprind o Sf maria si mai vind lumanari la babele din cartie .
2
1
mai sa fie a DRACULUI treaba ....daca trebuia sa-mi demoleze mie CEVA ....a 2-a zi era RAS aici ne jucam BA DA -BA NU DA-TI -VA DRACULUI CU TOTI HUOOOO
2
1
popii seriosi fac biserci in locuri retrase , cu liniste pentru meditatie , vezi cei de pe muntele Athos si nu pe trotoare , parcuri si plaja . astfel de asezaminte puse in locuri total nepotrivite duc la fapte care nu au de a face cu credinta si crezul
6
2
Lumea s-a indepartat de biserica dar nu si de Dumnezeu. S-au saturat de minciunile spuse in numele Domnului. Nu mai vor biserici! Sunt suficiente! Popii sunt super bogati, au soferi, conduc masini de sute de mii de euro in timp ce enoriasii abia au bani de mancare sau medicamente. Astia ar trebui opriti din furt! Dumnezeu este in inima si sufletul oricaruia dintre noi! Nu exista in alta parte!
6
2
Constanța este o glumă!
6
1
deci arhiepiscopiei i se judeca dosarele de suspendare cu celeritate,muritorul de rand care asteapta sa i se judece contestatia la executare i se da termen in nov,dec avand in vedere hot 3/20.06.2023.
9
2
m***e cel sfat ii place sa curete puwla la popii amantati ca sa fie sigur ca nu ii murdaresc ochiul maro. Daca il destupa bine le face biserica pe trotuar sa chiar le lasa un stalp de iluminat prin acoperis ca mai sus in deal sa-si aminteasca de penetrarea sfanta.
6
5
Uite un necioplit, alt necioplit, toți vă rugați la ceva fals chiar scris în cele 10 porunci pe care atât de tare le venerați. Spălați picioarele hoților și îi parfumați mai ceva ca un superstar. Chițac o să se ducă la pușcărie și Arhiepiscopia dacă vrea cu adevărat să facă demersuri legale pentru construirea unei biserici acolo, nu așa din flori. Totul trebuie făcut cu aprobarea tuturor cetățenilor, nu numai cu a celor spălați pe creier de către ultra-mincinosul-incredibil-îmbrăcat-în-vrăjitor Teodosie.
15
6
hai siktir cu popii tai. Popimea nu are nimic sfant. Eu sunt credincios dar il mwiesc pe spagoveanu. Si ca sa inchei dau si o mica mwie cu kkt instantei !!!
20
6
Derbedeul asta, pe numele lui adevarat Macedon Porcu, a umplut orasul de biserici ca sa vanda posturile de paroh. Stiu si broastele din ghiol cine e acest fariseu, alt moldoveac pripasit la Constanta.
19
5
Mai oameni buni numai huliti Sfanta Biserica ca se pogoara urgie asupra viastra si mania lui Dumnezeu! Ce raspuns vetivda la infricosata judecata?Viata e vis si moartea realitate! Pai si Chitac caci Domnul lucreaza prin oamenii a fost Chemat la D.N.A. Prafff si cenusa suntem asa ca fara biserica suntem fara sprijin
9
22
Din justitie. Moarte preadositului si clanului lui de homalai
16
5
Sa plateasca impozit ca noi toti.
16
5
In primul rand maghernita asta are asbestos pe acoperis, care e un material cancerigen... lovil-ar pe Teodosie la radacina!
22
5
Cerere de suspendare la o decizie definitiva ? legile parlamentului, ca de la justitie nu mai are nimeni pretentii prea mari, au cel putin meritul ca nu inceteaza sa ne surprinda si sa ne socheze pe noi astia fara legatura cu justitia si legile
17
4
doua institutii CAPUSA pe bugetul statultui, biserica si justitia ! corb la corb... niste nemernici!
24
5
no soa , darame cosmelia asta nici odata, e arvnita de popa de acolo karei da folosu lu spagoveanu, si lumea ramane fara besereca in cartier, ? hmm, upp. mai bine fac gradinite si spitale decat asa ceva ,monumente ale ..nati rii
13
6
Suntem tara lui "Papura (sau Paparuda) Voda" de "tributar"!!!
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510