REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Instructor auto, prins în flagrant în timp ce agresa sexual o tânără de 18 ani

Instructor auto, prins în flagrant în timp ce agresa sexual o tânără de 18 ani

A.F. 11 octombrie 2023 | 00:00 3353

PoliÈ›iÈ™tii Serviciului de InvestigaÈ›ii Criminale din cadrul Inspectoratului de PoliÈ›ie al JudeÈ›ului Ilfov, au dispus, la data de 9 octombrie a.c., reÈ›inerea pentru 24 de ore, față de un bărbat, bănuit de comiterea faptei de agresiune sexuală È™i È™antaj, în cadrul unui dosar de urmărire penală.

Instructor auto, prins in flagrant in timp ce agresa sexual o tanara de 18 ani

În fapt, la data de 4 octombrie a.c., poliÈ›iÈ™tii Serviciului de InvestigaÈ›ii Criminale Ilfov au fost sesizaÈ›i în mod direct, de către o tânără, în vârstă de 18 ani, cu privire la faptul că, în ziua de 02 octombrie a.c.  a fost agrestă sexual È™i È™antajată de către instructorul, cu   care efectua ore de conducere a autoturismului, în vederea susÈ›inerii examenului pentru obÈ›inerea permisului de conducere.

În temeiul sesizării, poliÈ›iÈ™tii de investigaÈ›ii criminale au desfășurat activități specifice, context în care, la data de 9 octombrie a.c., l-au prins în flagrant pe bărbatul reclamat, împrejurare în care, acesta ar fi încercat să exercite acte de agresiune sexuală, asupra persoanei vătămate. 

La data de 10 octombrie a.c., bărbatul, în vârstă de 55 ani, a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi È™i libertăți, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile È™i garanÈ›iile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum È™i de prezumÈ›ia de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Păi nu de asta te faci instructor auto ? Bulănașe, sâni sex .... totul e să=ți convingi nevasta că de fapt îți place să predai, că e pasiunea ta, din astea
5
0
Legalizati bordelurile , si nu se mai intimpla asa ceva ! Dar nu se vrea !
2
2
Prinsese ceva proaspăt omul și a intenționat să dea la teacă, ce să-i faci!? Rămâne de văzut ce o să-i vadă fundulețul în cele 30 de zile cât va sta la beci!?
10
1
Perfect "ziarului" Replica. Ce ați face voi fara astfel de evenimente?
12
3
A innebunit aproape toată lumea numai sexx au in capul lor cu creierul virgin sau senil .....de la prea multă trâdăveală li se trage mizeria ....
15
2
Am crezut ca e vorba de instructorul auto Chitian. Laurentiu din Medgidia Dar el cam are probleme cu erectia.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510