REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Întâlnire de gradul III între Mohammad Murad și Nuredin Beinur, la Phoenicia

Întâlnire de gradul III între Mohammad Murad și Nuredin Beinur, la Phoenicia

Virgil STOIAN 10 octombrie 2023 | 00:00 12787

Puțini știu că între Mohammad Murad și Nuredin Beinur există o prietenie de câțiva ani buni. De altfel, recent, cei doi s-au întâlnit în fața hotelului Phoenicia din București, al libanezului, iar lumea a crezut că se pun la cale afaceri serioase sau poate chiar ceva legat de politică. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Sau, cel puțin așa susține Nuredin Beinur. Contactat de reporterii Replica pentru a afla mai multe detalii din culisele întâlnirii, afaceristul a declarat că întâlnirea a fost pur întâmplătoare, în cadrul căreia nu s-a adus în discuție nici politica și nici afacerile. Dar... pentru că nu iese fum fără foc, tot Beinur a declarat că nu se știe... ce se va întâmpla în viitor.

intalnire de gradul III intre Mohammad Murad si Nuredin Beinur, la Phoenicia sursa foto: cancan.ro

Nuredin Beinur locuiește chiar în apropierea restaurantului hotelului, iar întâlnirea cu Murad a fost una pur întâmplătoare.

intalnire de gradul III intre Mohammad Murad si Nuredin Beinur, la Phoenicia

Noi ne-am întâlnit întâmplător pentru că eu acolo stau. Eu frecventez zilnic restaurantul lui și eu chiar am casă, în apropierea restaurantului. Nu ne-am întâlnit ca să facem vreo dezbatere, nu sunt în politică, nu a fost vorba de afaceri sau altceva. Ne-am întâlnit pur și simplu, dar noi avem o prietenie de foarte mulți ani, dar nu a fost vorba de afaceri sau altceva. Pot să îl felicit că datorită lui sudul litoralului a crescut și multă lume, din localnici, trebuie să îi mulțumească pentru că a dat atâtea locuri de muncă celor din Mangalia”, a declarat acesta.

intalnire de gradul III intre Mohammad Murad si Nuredin Beinur, la Phoenicia

Cred că va candida la Primăria Constanța

În privința carierei politice a lui Mohammad Murad, Beinur îl vede pe acesta potrivit ca ministru al Turismului: „Eu cred că el va candida la Primăria Constanța pentru că el acolo ar dori și vrea să demonstreze, nu cred că vrea la Mangalia. Ca prieten și ca amic aș vrea să îl văd ca ministru al Turismului pentru că a demonstrat că a făcut ceva în turism. Acolo ar fi locul lui, în administrație și primării e altceva. Nu am discutat politică cu el pentru că nu e de mine. Eu sunt cu fotbalul, sunt și cu CFR și cu Craiova. Îi susțin moral pentru că sunt prieten de-o viață cu patronul de la CFR și sunt prieten și cu Mititelu și cu fiul lui. Cu Farul am ținut de mic copil dar acolo sunt alte probleme, Hagi a demonstrat că poate să facă ceva și pentru copiii din Constanța și nu numai. Pe viitor nu se poate ști ce se va întâmpla, dar deocamdată a fost doar o întâlnire amicală, noi nu avem ce ascunde.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Slinosul de Mohamed Murad mai are de “mierlit” si pe alt partener de afaceri ca pe ala aruncat in portbagaj ce a jucat banii din evaziune fiscala la Cazino , ii da o noua comanda lui Benur , poate serviciile secrete si DICOT -ul intra pe fir ca de aia platim atatea bani pe salariile lor !
7
0
Am lucrat la Murad multi ani. Îl știu și pe fratesu Hassan. Niste hoți și bagabonți cu dosare penale. Jeguri
9
0
O pușlama cu dosare penale .
8
0
E un patron super care sta de vb cu oameni mai rar asa patron
0
7
M-a enervat și pe mine odata Beinur cu talentele lui i-am dat o bucată și ..somn.... am plecat că veneau 2 gorile după mine si trebuia sa ii bat si pe aia dupa aia ..
8
1
Pe ucrainieni nu-i huliți că-s blonzi cu ochi albastrii, dar pe brunetii din orient sunt frații voștrii. Femeia dacului îi place mult cotor de arab.Murad și frații lui și-au făcut nevoile în gura voastră de țigani
9
3
de arabeti imputiti!
9
2
Mai n ar fi rau!Murad la turism si Beynur la justitie sau interne.:poate il convingeti si pe Dan Diaconescu sa candideze la ministerul educatiei!
23
0
Poate ar trebui sa vina niste straini sa conduca si aici nu ma refer la murad, ca el nu merita! Poate un neamt, poate un olandez, poate un norvegian. Unii care sunt capabili. Mai cretinule: iliescu, vacaroiu, nastase, tariceanu, dragnea, dancila au fost alte nationalitati? Au fost romani imputiti ca si tine. Nu mai manca c***t. Si da, Romania nu a fost in stare sa se conduca singura niciodata si de asta boierii au decis ca decat sa se lupte ei pentru putere si sa distruga tara, mai bine sa aduca fanarioti. Cretinule, aia de atunci au fost mai destepti decat astia de acum care nu lasa ciolanul, iar boierii care au decis asta, mai destepti decat votantii ca tine care se vand pe o fasole si 2 mici. Asa ca mori dute dracu de spurcat! Sper ca cacatul ala de Romania sa fie condusa de straini si tu sa fii expluzat basina care esti!
7
5
Haoleooo mancatis ca sa ntalnitara doua domni.
15
0
Doi interlopi. Unul se da politician. Din poze reiese cine sunt politicienii romanicii mari!
21
1
Dacă v-a candida ca primar îl v-om vota e nevoie de investitori
2
29
Al dracu tătar pişat , beinur asta face pe turcul ce talent de peste tradator are , care i se f***a nevasta cu fisu lui Burcin
23
4
s-au indoit la banii primiti si au facut un articol cu doi iinfractori !!!
20
2
Ar merge un threesome cu trabant/sedan. Pesti şi popo . Cine dracu le da grade la toți poponarii
18
1
S-au intalnit 2 indivizi, la o cafea, sa puna tara la cale! Vax Albina! Constantenii ar trebui sa fie precauti si sa gandeasca bine pe cine voteaza! Intr-adevar, nici v****l nu a fost nemaipomenit,dar pana la proba contrarie nu a fost hot! Am crezut ca daca este militar este mai disciplinat si organizat! Dar nu a fost asa! Adevarul este ca poate nici consilierii lui , nu au fost de calitate! Noua ne trebuie un bun gospodar, un inginer, un om organizat! Care sa-i placa curatenia, vopseaua, varul, apa, aerul,pomii, florile, cinstea, organizarea, disciplina...Vom trai si vom vedea! Chiar nu gasim un constantean !? Chiar trebuie sa vina un strain , de peste mari si tari (Orient), sa ne invete care-i treaba cu apa si focul! Sau sa reinventeze roata si apa calda!?
26
0
Murad ministru tursimului. Sau primar fie la Mangalia fie la Constanta. Daca serviciile statului accepta o asemenea mizerie inseamna ca ne meritam soarta. Saraca tara bogata ce rau a ajuns. Condusa de unguri makedoni t****i.
30
3
Beinur e o nulitate care a facut un pic lupte si se da smardoi. L-am batut de cate ori am avut ocazia prin 86 a sarit cu toata gasca pe mine cu Dan Aldea si aia adevaratii pe urma i-am prins si le am dat omoru pe rand. Statea cu Perca si Ciuperca pe langa el de aia se dadea rotund a si zgarcit pe deasupra i-a dat țeapă unei verișoare care e diriginte de șantier
27
0
Stați ușor ca încă nu a venit campania.Murat racolează oameni din toate paturile sociale,de la interlopi la oameni din turism.Cu cine nu-i iese se răzbuna pe el.O sa iasă primar Murat la Mangalia când o zbura porcul! Urat caracter are acest arab!
33
2
ati consumat subiectele? agaricii astia mai lipseau,veniti si voi cu ceva mai serios
46
0
Doua p.anarame jegoase , care nu stiu ce sa mai faca sa fure orasul asta cit mai mult !
43
0
Asta e replica, articole platite despre doi escroci...
39
2
Asocierea cu lepra interlopa Beinur da sanse "maxime" candidatului Mohammad la primaria Constanta. Cum e turcu si pistolu.
46
0
zii lu Murad sa îți ia un promax că ăla e iPhone simplu și nu cade bine la....."valoarea" ta!
23
0
S-a intalnit un peste cu un evazionist, mari oameni de afaceri.
49
0
La pus pe unu sa faca poze de la distanta! Si le-a dat la presa!Tipic lui poze cu diferite persoane! Nu are vre-o companie sa zici domne nush ce sau nush cum! “Si multa lume din localnici”! Agramat care nu a facut nimic pentru sicietate! El face numai poze ca sa prinda gaste .Momeala lui de 40 de ani pozele si vb multa
44
0
Bravo Beinur, ai infruntat gloantele cu pieptul gol, singurul interlop din Romania care a avut asemenea curaj deosebit, bine ca te-ai abtinut sa nu-l omori pe Francezu. Asa da interlop sa demonstrezi curaj in fata pistolului si dupa ce trage, adica ala tragea cu pistolul si tu il bateai in continuare. Beinur Legenda vie, suntem norocosi ca ii suntem contemporani!
5
67
2 babuini. Unu golan de meserie -bv lui, celalalt dottore
47
4
Grija mare la acul din bord, care indica nivelul benzinei din rezervor! Pana si Rolls Royce-ul poate sa ramana in pana... desteptului.
46
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677