REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Întâlnire între PNL Tulcea şi liderii PNL Constanţa. Pun la cale un program cu teme de interes general pentru cele două judeţe

Întâlnire între PNL Tulcea şi liderii PNL Constanţa. Pun la cale un program cu teme de interes general pentru cele două judeţe

Replica API 22 ianuarie 2019 | 00:00 557

La sfârșitul lunii octombrie a avut loc o întâlnire importantă între reprezentanții PNL Constanța și Tulcea, înainte de ședința solemnă a consiliilor județene Constanța și Tulcea, ședință în cadrul căreia a fost semnat actul de promisiune civică care prevede o colaborare între cele două județene pentru dezvoltarea Dobrogei.

Atunci, politicienii PNL au stabilit să pună bazele unui program cu teme de interes general pentru două județe. Așa că, în viitorul foarte apropiat, reprezentanții PNL Constanța-Tulcea urmează să se întâlnească. „Încă suntem la început de an, nu am stabilit concret. Dar așa a rămas, să definitivăm un program în cadrul căruia să ne punem de acord asupra unor întâlniri, pe diferite teme. O să facem acest lucru, țin legătura cu colegii din Constanța. În funcție de subiectele abordate, vedem pe ce ne axăm. N-am stabilit temele de interes general pentru cele două județe. Până nu mă consult cu colegii, nu știu ce să spun, oricum, întâlnirea va avea loc în viitorul apropiat”, a declarat, pentru Replica, Michael Gudu, președintele PNL Tulcea.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica blocheaza toate comentariile pozitive la articoulul cu Cilos si lasa doar pe cele denigratoare: Ciolos este un om de mare valoare, este un fost premier, comisar UE, cu multe calitati: respect,cultura, educatie, principii,...etc., incomparabil cu tantita de Videle, marioneta lui Dragnea, care abia citeste dupa niste hartii.... si pe alea, le incurca !? Oricum este cu ZECE CLASE peste DRACnea sau tariceanu care in afara de legi ca sa-i scape de puscarie nimic n-au in cap! Faceti CIRC pe banii si rabdarea poporului.Cat va mai suportam ?!
2
1
Make..Gudu..Sapera..Zisu..Caju...........Mihai Tutungiu..Nascu
0
1
programul pulii !!! Dupa ce au fost si sunt aliatii pesedeilor vor sa faca program ??? Muie cu cacat !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510