REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
21.6° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Întâlnire secretă Simion – Șoșoacă, în miez de noapte, la Viena

Întâlnire secretă Simion – Șoșoacă, în miez de noapte, la Viena

A.F. 14 decembrie 2023 | 00:00 2033

Se anunță mutări de ultimă oră pe scena politică din România. Totul s-a întâmplat în Viena, acolo unde cei doi tovarăși ideologici Diana Șoșoacă și George Simion s-au întâlnit în secret pentru a stabili acțiunile pentru anul 2024.

intalnire secreta Simion – sosoaca, in miez de noapte, la VienaDiana Șoșoacă și George Simion

Discuțiile au fost unele de durată, iar Șoșoacă și Simion au negociat printre altele reprezentanții în secțiile de vot, dar și o eventuală alianță pentru anul viitor. Discuțiile vin ca urmare a unei întâlniri la care Diana Șoșoacă a fost luată la rost de către simpatizanții săi cu privire la votul din diaspora, aceștia plângându-i-se că va fi dificil cu secțiile și cozile, scrie stiripesurse.ro.

Tot la Viena, Șoșoacă a făcut mai multe aluzii în cadrul întâlnirii cu simpatizanții săi cu privire la mai multe oferte de la oameni din alte partide.

Din spusele unor persoane care i-au văzut pe cei doi, totul s-ar fi petrecut sub atenta supraveghere a serviciilor de informații austriece, care i-au monitorizat pe cei doi pe parcursul întregilor activități la care au participat în capitala austriacă.

Sursele noastre nu exclud ca cei doi să fi negociat și posibile finanțări externe, via Viena, pentru campania electorală din 2024.

Informațiile sunt întărite chiar de o sesizare pe numele Dianei Șoșoacă existentă la Agenția Națională de Integritate pentru un împrumut de 30.000 de euro trecut în declarația de avere de la o entitatea misterioasă numită „prietenă”. Împrumutul de la prietena necunoscută expiră exact în anul 2024.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia 2 s-au intalnit la targul de Craciun, la Viena! Au fost la Craiova si era prea scump ciolanul cu varza si s-au dus la Viena! Cred ca rusii nu dau pe ei , nici o masea stricata! Doi ipochimeni ...Au inceput sa aiba simpatizanti, pentru ca pe undeva lumea este deziluzionata de ceilalti, pe care i-am vazut 30 de ani , fara sa faca mai nimic! Lumea crede , ca cei 2 laudarosi, vor face minuni! Nu vor face nimic! Isi vor face pentru ei , mult bine si atat! Suntem in pom si pomul in aer!
1
0
Ne-au vandut la ruși via Austria. Trădători de țară!
1
1
cand e vorba de politica te scuipi si te lingi unul pe altul ,ajungi unde vrei si o iei de la capat!
5
0
Sa nu credeti vreodata ca ce declara aceste persoane aparute in viata politica nu se stie pe ce cai si sustinute de nu se stie cine! Pana acum se certau intre ei iar acum vor sa se uneasca manati de aceiasi ideologie aceea a pumnului in masa! Daca prind puterea o sa vedeti ca nimeni nu o sa mai poata sa spuna ceva si va fi foarte greu sa scapam de ei.
8
2
Simion a incercat sa-i gaseasca piisssdulhicea scroafey pe sub halcile fe grasime iar scroafa ia spus ca simion a gae si ia parcat facaletzul in c*r.
9
4
electoratul este destul de mult fragmentat intre partide dupa cum o arata toate sondajele si aliantele se impun de la sine; neispravitii au impreuna vreo 18 - 20% sau mai mult in toate sondajele; 2024 va fi un an si mai ales o vara fierbinte cu multa agitatie nervozitate manipulari si intoxicari si probabil sunt de asteptat si surprize de tot felul
12
2
Tanda și cu Manda, doi NEISPRAVIT doi prorusi. Eliminați definitiv din viata politica
18
7

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212