REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Interceptări în cazul proxenetului arestat: O țin pe sclavă pe străzi până duminică!

Interceptări în cazul proxenetului arestat: O țin pe sclavă pe străzi până duminică!

Replica API 12 aprilie 2022 | 00:29 3227

Viorel Răducanu a fost arestat în lipsă de către Tribunalul Constanța, la cererea DIICOT, iar la scurt timp a fost prins, mandatul fiind confirmat pe 8 aprilie. Individul a exploatat sexual, în Italia, o tânără din Năvodari, în cauză fiind realizate interceptări. Individul vorbea la telefon cu concubina lui și îi explica, râzând, cum își bate joc de fată și cum câștigă bani.

foto: tion.ro

Totul a început la data de 16.10.2021, când organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizate de către o femeie cu privire la faptul că a fost sunată de către fiica sa, în vârstă de 22 ani, care i-a spus că este supusă împotriva voinței sale unor perversiuni sexuale, de către un bărbat împreună cu care se află în Italia. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că, pe Facebook, tânăra avea poze cu respectivul bărbat, față de care își exprima iubirea. Cercetările au continuat, iar din interceptările convorbirilor a rezultat că Viorel Răducanu are o concubină cu care tot vorbește și îi trimite bani.

Viorel Răducanu: Am luat-o tare ... vezi că îmi bag p**a în morții tăi de sclavă ... păi ce faci, mă pui pe drumuri, stau pe iarbă, stau prin parcuri după p***a ta ... Mi-a zis: dacă nu fac 7 milioane până la 10 poți să îmi faci ce vrei ... mă duc pe 30, pe 50, pe 70, pe p**a mea, ce a zis ea acolo ... știi... a început să plângă, cu lacrimile în ochi ... a aruncat și punga cu mâncare, a aruncat și sucul, s-a dus în mijlocul drumului –râde-

Concubina: râde

Viorel Răducanu: Să văd ce fac… Dacă mai cere și cartea verde... să moară…, nu mă mai jur pe copiii mei, de nu vin și parchez aicea la un hostel de ăsta ... e 80 de lei pe seară ... mi-a zis băiatul ăsta acum ... și o țin până duminică seara ... non-stop în stradă ... ai înțeles? Păi, nu am încotro ... păi nu mai știu de capul meu, fă! Am mâncat, fii atent, pe la patru jumate, nu mai puteam de foame, mi-am luat de 5 lei niște parizer de ăla care era cel mai ieftin, tăiat ... așa... o bucată de pâine și un ardei de ăla copt ... copt în oțet, p**a mea ... eee aia am mâncat să știi și tu ... și femeia ... eu o cred... dă-o în morții ei ... era ruptă de foame – râde- și-a luat și s-a băgat sub trenul ăla, la tir ... știi ... și la umbră, mânca p***a ei ... caut-o în colo, caut-o în colo, zic ... nu o fi după tirul ăla? Când mă duc, ea după tir mânca, pe bordură! Ca să vezi și tu! Acuma mai dau o tură că e într-o bluziță scurtă și are geaca în ghiozdan, să-i duc geaca și mai dau o tură pe acolo ... cine știe ce mai ...

Concubina: mhm!

Viorel Răducanu: Îmi vine să o rup cu bătaia... dar trebuie să o iau într-o serie ... nu aici ... îi dau așa să știe de frică, știi? Oricum știe, că îngheață p***a în ea când țip la ea ... că m-a întrebat ce e pe mâinile astea ale tale ... ce s-a întâmplat?

Interceptările au continuat, Viorel spunând mereu care este situația, atât în ce privește sumele de bani obținute, cum a avut probleme cu Poliția, cu Jandarmeria, cum a avut zile în care a murit de foame. De asemenea, din convorbirile tinerei care se prostitua, cu mama sa, reiese că fata îi reproșa că a sunat la Poliție.

Astfel, individul fusese arestat în lipsă, ulterior fiind prins, iar mandatul confirmat.

În cauză continuă cercetările.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La inchisoare? Pe banii nostri, ai contribuabililor? Nu mai mai bine in mina de uraniu sau la spart piatra pe viata?
0
0
sa stea pestele vreo 10 ani la inchisoare pentru ce a facut
2
0
Pestii lu peste. Mananca parizer de 5 lei.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768