REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
22° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Interlopul care îi dirija pe șefii Poliției Române în „Dosarul Caracal” a fost condamnat

Interlopul care îi dirija pe șefii Poliției Române în „Dosarul Caracal” a fost condamnat

Mariana MURAT 8 noiembrie 2023 | 12:34 1495

Interlopul Remus Rădoi, alias Codiță, la care șefii Poliției Române apelau ca să rezolve unele dosare, oferindu-i informații clasificate, are, acum, „coadă”. În cazier.

Interlopul care ii dirija pe sefii Politiei Romane in „Dosarul Caracal” a fost condamnatRemus Rădoi și Gheorghe Dincă 

Rădoi a fost trimis în judecată alături de mai mulți interlopi, fiind acuzat de loviri și alte violențe, precum și de tulburarea liniștii publice. Întrucât mai are două dosare pe rol, Remus Rădoi a încercat să scape în acesta cu o pedeapsă cât mai mică, așa că s-a împăcat cu victimele – una dintre acestea fiind fiul celebrului interlop Cimino. Totuși, pentru scandalul consumat în spațiul public, nu a putut să facă nimic, așa că s-a ales cu o condamnare. Cu suspendare, însă condamnare – o „coadă” care va cântări greu, dacă va fi condamnat și în celelalte două dosare pe care le are în curs de judecare.

Dispune încetarea procesului penal privind pe inculpatul RĂDOI REMUS, zis Codita pentru săvârșirea infracțiunea de „lovire sau alte violențe”, ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată Trandafir Ionuţ Cimino. Dispune încetarea procesului penal privind pe inculpatul RĂDOI REMUS pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată Privantu Dan Cristian.

Condamnă pe inculpatul RĂDOI REMUS la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „tulburarea ordinii si liniștii publice". Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabilește un termen de supraveghere de 2 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a hotărârii. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Primăriei Redea, jud. Olt, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, afara de cazul in care din cauza stării de sănătate nu poate presta aceasta muncă”, este hotărârea atacată deja de „Codiță”.

În 2019, Remus Rădoi a fost audiat de procurori, după ce în spațiul public a apărut informația că șefii Poliției Române au apelat la el, pentru a-i ajuta, imediat după dispariţia Alexandrei Măceşanu. După ce Alexandra Măceşanu a sunat la 112, spunând că a fost răpită şi violată, comisarul Nicolae Alexe, șef al Inspectoratului de Poliție Olt, l-a contactat pe Remus Rădoi, zis Codiţă, considerat unul dintre cei mai temuţi interlopi din județ. Acestuia i-au fost oferite numerele de telefon ale suspectului, dar şi alte informaţii secrete din anchetă, demonstrându-se încă o dată că polițiștii și mafioții știu să colaboreze. Codiţă a profitat de naivitatea șefilor din Poliția Română și i-a trimis pe poliţişti la două adrese greşite, spunând că autorii ar fi niște dușmani de-ai lui. De asemenea, tot lui i-a fost solicitat ajutorul pentru a se afla a cui era maşina argintie surprinsă de camerele de supraveghere, imediat după răpirea Alexandrei (autoturism care, era, de fapt, al lui Gheorghe Dincă). Astfel, în timp ce polițiștii îi făceau jocurile lui „Codiță”, Dincă o viola și o ucidea pe Alexandra Măceșanu, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum sa apeleze politia la asa ceva?ei nu sunt anchetati?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436