REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Interlopul care s-a lăudat cu armele pe net, luat pe sus de mascaţi

Interlopul care s-a lăudat cu armele pe net, luat pe sus de mascaţi

A.C. 5 noiembrie 2023 | 00:00 3813

Un interlop din Buzău a făcut marea greşeală să se laude cu armele lui pe net. Clipul video a fost văzut şi de „mascaţi”, care s-au gândit să-i facă o vizită. Bărbatul se numește Liviu Andronache, zis Vanghele, liderul clanului Măcelaru.Interlopul care s-a laudat cu armele pe net, luat pe sus de mascatiLiviu Andronache, zis Vanghele, liderul clanului Măcelaru

Interlopul Liviu Andronache, zis Vanghele, s-a trezit cu mascații peste el, în zorii zilei, la scurt timp după ce s-a filmat cum flutură un pistol.

„În urma apariției a unor clipuri pe o rețea de socializare în care un bărbat manevrează o posibilă armă, polițiștii buzoieni s-au sesizat din oficiu. La scurt timp după postarea imaginilor, au fost mobilizați polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigații Criminale, Poliției municipiului Buzău și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale în vederea efectuării unei percheziții domiciliare la trei imobile utilizate de către bărbatul în vârstă de 61 de ani, din Buzău”, conform IPJ Buzău.

Arma despre care existau indicii că a fost utilizată în timpul realizării materialului video a fost descoperită, la o primă examinare stabilindu-se că nu este din categoria celor supuse autorizării.

Cine este „găinarul” Liviu Andronache?

În primăvara acestui an, interlopul Liviu Andronache, zis Vanghele, a fost prins la furat găini din curțile oamenilor. Alături de el se aflau soția și amanta, care îl ajutau în descinderile prin gospodării.

Poliția a găsit în mașina interlopului 30 de păsări și un ied, toate furate. Dar, mai demult, Liviu Andronache se ocupa cu activităţi mai periculoase.

În toamna anului 2010, au ajuns în faţa instanţei pentru trafic de persoane minore şi pentru proxenetism capul clanului, Liviu Andronache, zis Vanghele, dar şi soţia sa, Timişoara, una dintre fiicele interlopului, Aida Andronache, dar şi Ciprian Durac şi Felix Boceanu, ambii rude cu Vanghele, conform național.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un gainar!
3
0
il ajuta la furat gaini ca are frezoane !!!
3
0
Voi nu vedeti esenta, vine iarna, gazele scumpe, intretinerea scumpa, la pârnaie totul asigurat.
11
0
Ultima arma este creierul,ceva ce domnul din imagine are lipsa
13
0
Interlop egal gainar Mafiot egal mafiot Nu exista termen de comparatie intre interlop si mafiot.In Romania sunt doar specia interlopulus cocalarus.Aceasta pasare,cand migreaza spre tari mai calde devine lopatarus cu ziua.
18
0
Interlop care fura din gospodarii? lol
11
0
In cele ce sunt ce maine vor rade la soare
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510