REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Interlopul fugar, Genică Boenică, condamnat la Constanța, adus în România. Video

Interlopul fugar, Genică Boenică, condamnat la Constanța, adus în România. Video

Virgil STOIAN 18 septembrie 2023 | 09:13 4606

Un bărbat de 55 de ani, condamnat în 2 dosare la pedepse totalizând peste 10 ani de închisoare pentru infracţiuni precum complicitate la tentativă de înşelăciune, constituire de grup infracţional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, a fost prins de poliţişti, urmând să fie adus în ţară. Bărbatul este Romeo Ursu, cunoscut sub numele de Boenică, care timp de mai mulţi ani s-a aflat în Iordania, de unde posta pe Facebook imagini şi texte ironice la adresa autorităţilor române.

Interlopul fugar, Genica Boenica, condamnat la Constanta, adus in Romania. VideoRomeo Ursu zis Boenică

Interlopul celebru cunoscut drept Genică Boenică a fost adus în această dimineață în România, după ce a fost extrădat din Iordania. Bărbatul, care le trimitea polițiștilor mesaje pe rețelele de socializare, se ascundea în străinătate după mai multe condamnări penale.

”La data de 18 septembrie 2023, poliţiştii Direcţiei Investigaţii Criminale - I.G.P.R., cu sprijinul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, au pus în executare 2 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Municipiul Bucureşti. Acesta a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la tentativă de înşelăciune şi instigare la folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii”, anunţă IGPR.

De asemenea, cel în cauză se sustrăgea de la punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Constanţa, fiind condamnat la o pedeapsă de 8 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.
Bărbatul este Romeo Ursu, cunoscut sub numee de ”Boenică”.  Acesta urmează să fie încarcerat într-un penintenciar, potrivit stiripesurse.ro.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se pare că Genică o s-o ia în găurică d3 la colegii de celulă!
1
1
A ajuns si jenica vedeta te caci de ras
3
2
a reusit asta sa fuga din tara ? cu siguranta a fost ajutat din politie justitie si zona politica unde a dat spagile traditionale singurul mecanism din tara asta de kkt care merge ca uns
12
1
Nu ne intereseaza.mai bine va interesati cum ii cheama pe cei care s-au drogat cu fatalaul de la 2 mai.Nu incercati sa faceti povestea uitata cu fumigene din-trastea
10
3
GENYKA BOUENIKA MUYEmyka
3
2
Nu e nicio vedetă. Genică Boerică a fost bandit celebru.
8
0
este amicul lui Bombonel, Geoana si in curand al americanilor... Este cu bataie lunga fratilor!
6
0
Îl aștept ku rulmentul gresat
4
1
Sigur secretarul de partid de la întreprindere unde lucram pan in 89 era mai Ok decât genica și restul hoți cu gulere albe de azi și at ma întreb de unde am plecat și unde am ajuns ?
6
0
Asta ce a mai furat?
3
7
La noi, Democrația a scos la suprafață toate LĂTURILE societații în toate domeniile.
19
0
Cum au facut idioții astia averi e greu de înțeles; sa fii dat in urmarire internațională si tu sa postezi pe Facebook locația unde poți fi găsit
18
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166