REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
35.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Interlopul Petrică Tomescu și complicele lui rămân în arest!

Interlopul Petrică Tomescu și complicele lui rămân în arest!

Mirela PASCAL 6 octombrie 2022 | 00:00 11429

Petrică Tomescu și Gheorghe Moraru, cei doi care l-au tâlhărit pe Stelian Tocia, au contestat măsura arestului preventiv. Magistrații au analizat cererile miercuri, 5 octombrie, și au decis să respingă contestațiile. Așa că, cei doi vor sta 30 de zile în arest.

Reamintim ca urmare a cercetărilor într-un dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care vizează săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, șantaj și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat 2 bărbați, de 48, respectiv 50 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 20 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin plângere, de către 2 bărbați, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în timp ce se aflau într-o zonă din orașul Ovidiu, ar fi fost agresați fizic de alți 2 bărbați, unuia fiindu-i sustrasă o sumă de bani dintr-o borsetă, iar celuilalt încercând să îi sustragă o altă borsetă, fără a reuși. Una din victime este, așa cum a relatat Replica recent, Stelian Tocia.

La data de 30 septembrie a.c, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și polițiști ai I.P.J. Neamț.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Valentino seful orasului
0
0
Petrica frumuselu....a fost donatoru lui cocos...care in 2023 fac valuri in constanta cu terorizati aia care au venit de pe la braila...di ia gonit lumea din oras si.sufera de suprematie locul lor e la puscarie ..cate 20 ani
1
3
Petre Tomescu nu te mai baga nimeni in seama pentru ca ai pus lumea sa dea declaratii de toti fostii tai prieteni din trecut. Urat ai facut si meriti acum ca toti au facut pipi pe tine.
0
0
L-am descoperit pe Piki la vulcanizare , isi vulcaniza gaoacea sa para ca e nou in spate.
1
1
Piki o viata a fst catelus prefacut, petrica un desene animat cu iz de ciumec, care cere bani pt mancare si numai da inapoi
0
1
Maii copiii mai eu cred ca voi in copilaria voastra sunteti din aia de ati fost putin talharitii batutii injositii de niste baietii din astia de care vb voi pe aici si inca cred ca aveti traume...nu stiu cum sa zic da prin oras cam facetii pipi putin pe voi cand da ti ochii cu anuminti baietii din astia de vb voi aici.ca idee asa pai cee eratii voi fara replica asta online ?? Intrati la culcare ca maine la 7 la munca.v ati cacat pe voi cu anii dr puscarie fel si fel.Lupu e liber!!!
4
1
Theo Puflene , ai făcut cea mai mare greseala când ți asociat numele cu aceste scursuri ale societăți…Petre Frumuselul și Piki țăranul, doua mizerii in 2022 ziua in amiaza mare au făcut TÂLHĂRIE , au făcut-o de sărăcia care o aveau la fund Petre!!! Ți-ai vândut casa sa plătești judecătorii sa scapi Puflene păcat ca o sa-i urmezi la Puscarie, tie ți-ar fii convenit sa îl tâlhărească și bată pe tatăl și mama ta?! Sotia și copii?! Rusine Justiție Romane!!! Speram ca cineva sa ia măsuri de la Judecători, tâlhari și criminali Cum ați putut lasă in libertate pe cei doi mafioți săraci, doi DROGAȚI, traficanți de DROGURI, cămătari, etc
8
1
Își merită soarta indivizii!!! Piki este un om fără scrupule dacă autoritățile spaniole i ar lua ADN ul și amprentele multe fapte ar ieși acolo! Petre la fel un destrăbălat infect care asa a procedat mereu... Tâlhării furturi tzepe și tentative! Căutați să vedeți cât de lipsiți de scrupule au fost și la faptă aceasta!
5
5
Cățelul lui Tomescu…., nu mai plange după el atât…, ramine să-i cari pachete la puscarie și cafeaua pe Tomis o sa o beți peste multi ani…., dar nu o sa mai vrei pentru ca acum Frumuselul arată de 110 ani. Când va ieși din puscarie, va arată ca Epava de la Costinești…. Sa si facă pedeapsa, tâlhăria este grea…. Va astept cu drag!!!
7
7
Petre a facut deja cerere de conjugal cu nevasta-ta
2
0
Petre a facut deja cerere ptr oja sa-si faca unghiutele.
0
2
Baieteala ... Sifoneala etc
1
0
Albert va sifonat și pe voi și pe arsen și pitbullu.e la birou la Stroe varsă gușa.....
0
0
Dosarul lui Tancu și Eminescu ptr tentativa de omor..când se termina odata??
6
1
Si dosaru lu al de Bancuta!?Bate pasul pe loc…Stau pe afara sa faca praduieli! Tot femei la treaba !Balauru ala batran sa apucat de live pe fb! Curatarea orasului de stricaciuni! Ce tot atata control judiciar?L-au taiat pe Silviu…Judecat condamnat si gata!Ceausescu a construit o tara intreaga si l-au condamnat si executat in cateva ore.Iar vagabonti astia fara carti de munca se lafaie in figuri si cand ajung la puscarie tot din banii oameniilor onesti sunt tinuti!Bagati la munca sa se faca autostrazi.Banii nejustificati confiscati!
8
0
Threescore old style
3
0
Toți niște tâlhari, care n-au făcut nimic în viața lor și au fost protejați de sistem, sistem care sa folosit de ei, în anumite scopuri, de plasare de bani spălare de bani, bani proveniți din mită, în rezolvarea dosarelor din instanță. O țară coruptă până în măduva oaselor.
0
0
daca aceste acuzatii au fost probate si acceptate de catre judecator.. este timpul sa-i dam uitarii pe acesti indivizi si sa ne indreptam atentia catre altii.. astia vor iesi la pensie la propriu in penitenciar si vor mai vedea apa marii in 2033 ce mai devreme.. asa ca sa vedem ce facem cu altii .. cu hotii de oglinzi.. cu aia de fura fier vechi… tot gainari si aia nu?
1
0
Magistratii sunt p******e,presupun ca stiu cum isi castiga painea cei talhariti,se vede cu ochiu liber ca e o cusuta cu ata alba problema,nu ai sta in caracter lu Frumuselu sa faca gainarii deastea.Rusine parchetului si procurorului
3
2
Banii erau din contrabanda! Tocia are fabricuta de tigari clandestina.E altul marul discordiei Oancea Cristian pe care tot Tocia la legat.Asta e modul lui de actionare se agata de unu si dupaia il leaga! Talharie este cand talharesti un cetatean normal.Nu cand faci inverese si dupaia Zici ca ai fost talharit! Aicea e vorba de legaturi si ingrengaturi la nivel inalt.De la Tocia mai manca si alte capete luminate din stat! Altfel nu ii lega pe astia 2.Trebuie ajunsa la sursa cu cine lucreaza Tocia! In ce depozite ascunde marfa tutunul si droguriile?!Tomescu are azil de batranii .Tocia se intalneste la cherhanale cu traficanti !Avea sa ii dea banii lu Tomescu 100%!Si sa ajuns la talharie
5
3
Daca la varsta asta faceti gainarii dinastea , tu petre inseamna ca ai stat degeaba la poarta alba , iar tu piki ai stat degeaba langa ender . De abia va carati basina si faceti talharii pt 2000e de caciula
4
2
A inceput numaratoarea corecta 17936-30=17932 zile mai raman de facut dupa acest mandat plus cozile le facem majoratu la 114 ani la amandoi!! Zic de altii cu sexu dar si lor le sta bine doar vor sta impreuna depinde si de pachete!!
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510