REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Interlopul Văncică dă lecții de conduită pe internet: Fiți, mă, mai buni! Am fost și eu om rău...

Interlopul Văncică dă lecții de conduită pe internet: Fiți, mă, mai buni! Am fost și eu om rău...

Replica API 24 august 2022 | 15:53 6513

Fane Văncică, pe numele său real Cami Niță, parte din clanul Văncică și cunoscut de când l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, a decis să fie un om mai bun. Încă de prin 2018 se cumințise, după cum spunea el. Câștigase atunci 1 milion de euro la casino (declarațiile lui) și se retrăsese din activitățile ce l-au consacrat. Bine, au mai apărut dosare penale ulterior, dar pe contrabandă cu țigări. Acum, Fane Văncică a decis să devină influencer și iată că s-a apucat să dea lecții de bunătate pe internet. ”Fiți, mă, mai buni”, a spus el.

Fane Văncică

Fane Văncică, membru al clanului Văncică din capitală, a fost implicat, de-a lungul vremii, în mai multe răfuieli interlope. Spre exemplu, în 2012, l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, fiind atunci condamnat pentru tentativă de omor. Totodată, precizăm că membrii clanului Văncică sunt cunoscuți pentru trafic de droguri și contrabandă cu țigări, cel mai ”proaspăt” dosar aflându-se pe rolul instanțelor de judecată, înregistrat la Tribunalul București pe 25.01.2021, cu următorul termen fixat pentru data de 16.09.2022.

Citește detalii aici: CLANUL de INTERLOPI VĂNCICĂ, în CÂRDĂȘIE cu mai MULȚI CONSTĂNȚENI

Fane Văncică și Adi Minune

Acum, iată, Fane Văncică a decis să devină influencer și s-a apucat să dea sfaturi pe internet.

”Vă iubesc mult de tot, vă mulțumesc pentru toată susținerea, dar vreau să vă spun un singur lucru: fiți, mă, mai buni! Fiți mai buni. Și eu am fost un om rău, am plecat dintr-o lume care... știți destul de bine că am făcut atâția ani de pușcărie.. Am avut o grămadă de probleme în viața asta a mea, nu m-a dat nimic înapoi pentru copiii mei, pentru familia mea. Rămâneți oameni buni, rămâneși cinstiți. Rămâneți drepți, rămâneți corecți. Nu mai înjurați, nu mai vorbiți prost, nu mai faceți lucruri care vă fac fericiți doar prin prisma faptului că vă face șmecheri. Am stat și mai urmăream și eu aici... Schimbați-vă, mă! Dar nu prea aveți cum, că sunteți limitați. Nu vedeți, mă, că 99% de pe Tik Tok vorbiți ca mine??”, a spus el.

Video:

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa mumu cioorilor si asa zisului ziar replica foamei.
0
0
Eu pana la urma nu inteleg, ce loc de munca aveti voi? Cine va urmareste voua activitatea? Iesiti la pas prin licee scoli si aduceti in fata oamenior realitatea trista a copiilor de 14 15 ani care consuma alcool, fumeaza etc !!!
0
0
il mai si intreaba daca nu merge la mare aceasta asa zisa jurnalista. Bai sunt atatea probleme in orasul asta, si voi nici macar nu stiti de ele. Pai asta e content ce l promovati? Vai de mine, in ce hal a ajuns media in Constanta.
1
0
E foame mare la Replica! Numai articole de 2 lei. Inchideti ba pravalia! Santeti jalnici!
0
0
La ce promoveaza Replica nici de hartie igienica nu mai trbue sa o folosim
1
0
Cel mai boschetar ziar local !!!
0
0
Interlopii nu vor ajunge vreodata sa dea lectii unor oameni cu educatie. Voi, Replica si mass media de cacao, ii promovati peste . Putem spune ca interlopii va dau voua, ziaristi de doi lei lectii . Halal de ziar. Plecati acasa si incetati cu astfel de stiri inutile. Le mai postati si pe prima pagina
1
0
mwie ku kakat tarfetului replika
0
0
Jalnici ziaristi, foame mare !
1
0
Voi astia de la replica nici acum nu ati inteles sa nu le mai faceti reclama acestor boriti?
1
0
R 3 p l 1 c a 3 s t 1 d3 k k t
1
0
Ma numesc Fane Vancoca Si pap cwcw fara frica
1
0
Protejati CIORILE,sunteti de tot kktul.
2
0
care-i treaba cu promovarea acestor borati in ziarul asta?
0
0
ii protejeaza pe interlopi si proxeneti cum sa nu li se faca reclama?.De unde papa sistemul euroi ?
0
0
Conduita morala nu inseamna pur si simplu exigenta de a renunta anume la placerile vietii, ci mai degraba interesul plin de solicitudine pe care-l depune cineva ca sa faueasca o soarta mai buna pentru toti oamenii. Dar, pare ca dumneavoastra la ziar considerati analfabetismul a fi o virtute. Interesant. Mai ales ca diacriticele sunt considerate caractere nepermise pe acest site. De fapt un vagabont sa da calugar si voi va faceti ca e vreo stire asta.
0
0
Bai replica anti cobort prea jos,pe bune asta i articol?!
0
0
Juranlisti de 2 lei! Cum sa scrii despre un retardat ca asta???
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513