REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Internat prăbuşit la Odorheiu Secuiesc: Cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă

Internat prăbuşit la Odorheiu Secuiesc: Cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă

A.F. 18 decembrie 2023 | 23:49 1286

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Harghita a demarat cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, în urma prăbuşirii unui perete al internatului Liceului "Tamasi Aron" din Odorheiu Secuiesc, incident soldat cu moartea unui elev şi rănirea a trei adolescente.

Internat prabusit la Odorheiu Secuiesc: Cercetari pentru vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa

"Poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă", au precizat, luni seară, reprezentanţii IJP Harghita.

Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, echipajele de salvare au scos de sub dărâmături patru elevi cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, şi anume trei fete şi un băiat, dar acesta din urmă nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Una dintre cele trei eleve a suferit traumatisme severe şi este intubată, iar celelalte două au diverse traumatisme, dar sunt conştiente, scrie Agerpres.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta sunt firmele de construcții fantoma iau licitații sub prețul pieței nu au baza tehnica nu au utilaje nu au ingineri nu și nimic totul închiriază cu ziua și oameni di utilaje și se ajunge la așa tragedii
2
0
Mai construim o biserica, ce naiba, vom avea nevoie, ce nevoie avem de scoli????
3
1
s-a spus dupa toate tragediile si dupa aia s-au dezumflat desteptii din guvern si parlament care sunt primii responsabili in tara asta de orice ar trebui sa spuna ce fac ca sa nu se mai repete dar cerem degeaba ca nu avem de la cine
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510