REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
23.2° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Intervenție a echipelor antitero SRI, la mall Promenada din Bucureşti, după ce un bărbat a amenințat oamenii cu un cuțit

Intervenție a echipelor antitero SRI, la mall Promenada din Bucureşti, după ce un bărbat a amenințat oamenii cu un cuțit

A.F. 18 decembrie 2023 | 00:00 2264

Un individ a iscat un scandal monstru la mall-ul Promenada, după ce a început să-i amenințe pe cei din jur cu un briceag. Un echipaj SRI aflat în zonă a intervenit rapid.

Interventie a echipelor antitero SRI, la mall Promenada din Bucuresti, dupa ce un barbat a amenintat oamenii cu un cutitfoto de la fața locului

Potrivit Poliţiei, scandalul a fost declanșat de doi adolescenți care au început să se ia de două fete aflate la o masă alăturată. În momentul în care unul din adolescenți a început să arunce cu mâncare în fete, un bărbat a intervenit să calmeze situaţia. La scurt timp însă acesta s-a trezit ameninţat cu un briceag de unchiul celor doi minori. 

Scandalul a atras atenţia unui echipaj SRI aflat în zonă, care a recurs la imobilizarea bărbatului devenit recalcitrant.

Cei doi bărbați au fost duși la secţia de poliţie. 

Situaţia a fost relatată şi pe Facebook de un martor, care i-a felicitat pe cei de la SRI pentru intervenţia promptă. 

„În Promenada Mall în urma unei altercații, un tip a scos un briceag şi amenința în gura mare că îl taie pe cel care a intrat din greșeală în el.

Interventie a echipelor antitero SRI, la mall Promenada din Bucuresti, dupa ce un barbat a amenintat oamenii cu un cutitfoto de la fața locului

Asta se întâmplă de față cu copiii care stăteau la masă, la etajul 3 în zona restaurantelor. Copii de până în 10 ani. La un metru distanță de ei.

Tipul agresat a evitat incidentul. Agresorul şi a continuat drumul, sfida pe orice-i ieșea în cale cu briceagul deschis.

În următoarele 10 minute Mall-ul a fost asaltat de un raid al trupelor SRI - Serviciul Român de Informații Brigada Antitero care-l căutau pe agresor.

Nu știu dacă l-au prins, dar sper ca mizeria să înfunde pușcăria. Big shout out pentru băieții de la SRI Antitero care au venit mai repede decât livrările de la Pizza Hut", a scris martorul pe Facebook, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Animalul cutitar va fi pus imediat in libertate...Judecatorul va stabili imediat cercetare in stare de liberte,pentru....tulburarea linistii publice si port de arma alba ! Atat !!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699