REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
24.4° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Interviu cu Alexandru și Emanuela Gheorghiță, cofondatorii Cosmetrice. Video

Interviu cu Alexandru și Emanuela Gheorghiță, cofondatorii Cosmetrice. Video

Deria ISLEAM, Emilia BABU 23 iulie 2024 | 00:00 265

Alexandru și Emanuela Gheorghiță sunt fondatorii brandului românesc de produse cosmetice „Cosmetrice”. Într-un interviu acordat în exclusivitate ziarului Replica, aceștia povestesc despre importanța unor produse testate dermatologic și despre cât sunt de mulțumiți clienții care le folosesc. Câștigători ai unor premii naționale, printre care și cel primit la Black Sea Awards Gala, acordat de Fashion TV, cei doi se mândresc cu o afacere de familie înfloritoare, pentru care au depus multe eforturi de-a lungul anilor.

Interviu cu Alexandru si Emanuela Gheorghita, cofondatorii Cosmetrice. VideoEmanuela, Alexandru Gheorghiță, cofondatorii Cosmetrice

„Adevărata măsură a frumuseții se află în a te împlini pe tine însuți”

Site-ul brandului de cosmetice se deschide cu o scrisoare a Emanuelei Gheorghiță către clienți, prin intermediul căreia rezumă povestea Cosmetrice și descrie, în mare, esența produselor: „La Cosmetrice, promovăm o viziune unde frumusețea personală este singura măsură care contează. Nu este vorba despre a te alinia cu standardele altora, ci despre a-ți descoperi și a-ți valoriza propria splendoare. Adevărata măsură a frumuseții se află în a te împlini pe tine însuți - a deveni cea mai luminoasă, cea mai autentică versiune a ta, independent de orice alt etalon.”

Interviu cu Alexandru si Emanuela Gheorghita, cofondatorii Cosmetrice. VideoEmanuela, Alexandru Gheorghiță, Emilia Babu

Best Romanian Cosmetic Brand

În cadrul Black Sea Gala Excellence Award, Emanuela și Alexandru Gheorghiță au obținut premiul Best Romanian Cosmetic Brand (Cel mai bun brand de cosmetice românești): „Suntem foarte onorați de acest premiu, suntem foarte încântați pentru că Fashion TV reprezintă lux, reprezintă artă, ceea ce noi, prin Cosmetrice, transmitem. Îmbinăm știința, care este partea reprezentată de mine, cu arta și cu estetica, partea reprezentată de el (Alex Gheorghiță).”

Interviu cu Alexandru si Emanuela Gheorghita, cofondatorii Cosmetrice. VideoEmanuela Gheorghiță, cofondatoarea Cosmetrice

„Ne-am lansat pe piață după 7 ani de cercetări și studii clinice”

Produsele cosmetice au o importanță deosebită, iar pentru Cosmetrice formulele au fost testate și cercetate pe parcursul a 7 ani: „Formulele sunt studiate de 7 ani de zile. Ne-am lansat pe piață după 7 ani de cercetări și studii clinice. Ne-am lansat pe 19 februarie, deja am mai câștigat un alt premiu național și ne dezvoltăm foarte, foarte frumos și rezultatele de la clienți sunt foarte frumoase pe partea de aging (îmbătrânire).”

Interviu cu Alexandru si Emanuela Gheorghita, cofondatorii Cosmetrice. VideoEmanuela, Alexandru Gheorghiță, cofondatorii Cosmetrice

Un dermato-cosmetic care studiază și armonizează pielea de la interior către exterior

Produsele Cosmetrice se concentrează asupra longevității pielii, iar Emanuela Gheorghiță spune că a creat un dermato-cosmetic care armonizează pielea din interior către exterior: „Benefică pentru o femeie, cât și pentru un bărbat, este o cremă care prezintă studii clinice, care prezintă că efectul este deja arătat și dovedit pe alți pacienți, într-un studiu controlat de dermatologi. Asta reprezintă, de fapt, Cosmetrice, sunt dermato-cosmetice care studiază longevitatea pielii. O femeie și un bărbat au nevoie, de la o anumită vârstă, de produse de skin care (îngrijirea pielii) care să studieze pielea și să o armonizeze, într-un mod foarte frumos, de la interior către exterior. Practic, asta am creat eu. Am creat un dermato-cosmetic care ajunge în interiorul pielii, până la stratul exterior al pielii și acționează împotriva agingului.”

Și bărbații au grijă de tenul lor

Întrebată dacă printre clienții Cosmetrice sunt și bărbați, Emanuela Gheorghiță spune că din ce în ce mai mulți aleg să aibă grijă de înfățișarea lor: „Cu siguranță și bărbații sunt interesați de aspectul pielii pentru că pe noi, femeile, ne interesează bărbații frumoși. Și atunci, da, și bărbații sunt interesați de acest aspect și chiar am clienți care sunt bărbați și sunt foarte mulțumiți de rezultate.”

„Clienții vin în clinicile estetice și în saloanele estetice unde noi avem parteneriat și ne găsesc și online. Avem parteneriate și cu spitale dermatologice. Ne gășiți și pe Instagram și pe Facebook. Ne găsiți pe cosmetrice.ro. Cosmetică și matrix, pentru că îmbinăm știința cu frumosul.”

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari oamenilor care sunt in spatele brandului romanesc!
1
0
Reclama mascata
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699