REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Interviu cu Denisa Lucan, de la Vocea României. Video

Interviu cu Denisa Lucan, de la Vocea României. Video

Virgil STOIAN 11 septembrie 2023 | 00:00 2454

Constanța nu duce lipsă de oameni talentați, lucru dovedit din plin la emisiunile talent-show. Este și cazul Denisei Lucan, din Năvodari, care, la 21 de ani, a reușit să impresioneze jurații de la emisiunea Vocea României. Tânăra s-a prezentat în fața juraților cu melodia Doinei Spătaru, „Nu mă mai despart de tine”, reușind să întoarcă 2 scaune, respectiv al Irinei Rimes și cel al artiștilor Horia Brenciu și Theo Rose. Mai mult decât atât, interpretarea Denisei i-a făcut pe Horia Brenciu și Theo Rose să izbucnească în plâns. La final, Denisa Lucan a ales să meargă în echipa celor doi. Reporterii Replica au provocat-o pe Denisa Lucan să răspundă câtorva întrebări, pentru ca publicul să o cunoască mai bine.

Interviu cu Denisa Lucan, de la Vocea Romaniei. Video
Denisa Lucan are 21 de ani, este anul 3 la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța, specializarea Interpretare Muzicală – Canto, unde îi are ca îndrumători pe Prof. Univ. Dr. Habil. Nicoleta Ardelean și Prof. Univ. Dr. Habil. Ioan Ardelean. Cântă de la vârsta de 8 ani, a făcut 3 ani la Școala Populară de Arte și Meserii din Constanța, iar apoi a devenit autodidact până în clasa a IX-a, când a intrat la Colegiul Național de Arte „REGINA MARIA” din Constanța, unde a avut-o ca profesor pe doamna Laura Eftimie.

Interviu cu Denisa Lucan, de la Vocea Romaniei. Video

În anul 2013, a participat la emisiunea-concurs Next Star, de pe Antena 1, unde a ajuns până în Finala de popularitate. De asemenea, în cadrul emisiunii Next Star, a avut ocazia să cânte într-o ediție specială cu trupa VOLTAJ. De-a lungul anilor, a participat la sute de concursuri și festivaluri naționale, dar și internaționale, la care a fost premiată de cele mai multe ori cu Trofeul sau Premiul I.

Interviu cu Denisa Lucan, de la Vocea Romaniei. VideoDenisa a acordat un interviu ziarului Replica, în cadrul căruia a vorbit despre talentul ei, dar și ce a simit când i-a văzut pe Brenciu și Theo Rose că au izbucnit în plâns, după prestația ei de la Vocea României.

Reporter: De ce ai ales să te înscrii la Vocea României?

Denisa Lucan: Îmi doream să apar la Vocea României de mică, deoarece cred că este o rampă de lansare pentru toată lumea. 5 ani la rând am încercat și nu am reușit să trec până în etapa blind-ului, dar asta nu m-a făcut să renunț în a reveni la preselecții în fiecare an, până mi-am demonstrat că am reușit!

R: Interpretarea ta i-a făcut pe Theo Rose și pe Horia Brenciu să plângă. De ce ai ales melodia aceasta?

D.L.: „Nu mă mai despart de tine” este o melodie sensibilă, care atinge sufletul oricui. Fiind în limba română, ea poate fi percepută și înțeleasă de către un public mai larg aici în România, dar și în afară, de către cei care sunt plecați din țară și duc dorul familiei și al copiilor. Este un șlagăr nemuritor al muzicii ușoare românești... Mă bucur că am reușit să sensibilizez și să emoționez prin interpretarea mea și să întorc scaune, cu această melodie.

Interviu cu Denisa Lucan, de la Vocea Romaniei. VideoDenisa la Next Star

R: Ce te-a făcut să alegi echipa lui Horia Brenciu și a lui Theo Rose în detrimentul Irinei Rimes?

D.L.: „Având în vedere faptul că am ales această piesă cu gândul la cover-ul Theodorei, am considerat că m-aș potrivi mai bine în echipa Theo&Horia“.

R: Reușești să te întreții din muzică?

D.L.: „În mare parte, da. Îmi doresc să pot avea o stabilitate financiară, dar pentru asta sunt conștientă că trebuie să muncesc mai mult, ca să pot ajunge la un alt nivel.“

Interviu cu Denisa Lucan, de la Vocea Romaniei. Video


R:  Ai un idol în muzica românească sau în cea străină?

D.L.: „Nu pot spune că am doar unul, pentru că îi respect pe toți și de la fiecare am avut câte ceva de învățat. Din muzica românească ar fi: Andra, Delia, Irina Rimes, Theo Rose, Mădălina Manole, Smiley, Horia Brenciu, Voltaj, The Motans... Din muzica internațională: Beyonce, Ariana Grande, Adele, Whitney Houston, Dua Lipa, Bruno Mars, The Weeknd, Coldplay.“

R: Ce le transmiți celor care nu au curaj să se înscrie la un concurs de muzică?

D.L.: „În primul rând, să creadă în ei, să muncească și să încerce până reușesc. Să nu se lase niciodată bătuți și dezamăgiți dacă li se dă un răspuns negativ, deoarece cu multă perseverență, rezultatele apar în timp. Vorba aceea «Când o ușă se închide, o alta se deschide!»“

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Brenciu plângea ca îl strângeau pantofii.
5
0
Bravo. Felicitari !
0
6
Hahahahahaha!!
8
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016