REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
27.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Intrarea unui bloc din Constanța blocată de o mașină parcată neregulamentar

Intrarea unui bloc din Constanța blocată de o mașină parcată neregulamentar

Replica API 23 august 2022 | 00:00 8490

Din cauza numărului limitat al locurilor de parcare, locuri care devin tot mai puține în perioada sezonului estival, toți mai mulți șoferi ajung să-și parcheze mașinile pe unde văd cu ochi, nepăsându-le că încurcă circulația pietonilor, chiar blocând unele locuri de acces cum este în cazul de față.

Pe zi ce trece, în Municipiul Constanța, numărul mașinilor se înmulțește, iar problema parcărilor este din ce în ce mai mare, numărul fiind foarte mic pentru câte mașini circulă pe șoselele din oraș, șoferii apelând la fiecare bucată de asfalt pe care o văd disponibilă pentru a-și parca mașina, fie pentru că nu vor să plătească parcarcarea, fie pentru că nu găsesc un loc în cadrul spațiilor destinate parcării cu plată.

Acesta este și cazul unui șofer, care, în lipsa unui loc de parcare, și-a lăsat mașina chiar în fața unui bloc din cartierul KM 4-5, pe strada Nicolae Grindeanu, blocând intrarea acestuia, oamenii fiind nevoiți fie să îi escaladeze mașina, fie să își găsească loc printre mașini, în cazul în care doresc să părăsească incinta locuinței lor.

Astfel de parcări neregulamentare au loc tot mai des în orașul Constanța. Amenda pentru parcarea neregulamentară este în valoare de 450 de lei, tariful transportului mașinii, în valoare de 120 de lei și tariful de depozitare al mașinii/ zi, în valoare de 60 de lei. Toți șoferii care parchează neregulamentar, trebuie să își recupereze autoturismele din parcul auto al S.C. Confort Urban, acolo unde sunt depozitate, parc situat pe strada Caraiman, nr.1.

Victor ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunati la politia locala, sa vina sa o ridice. Asta este legea. Cei care distrug masina, vor plati pentru ce au facut. Fiecare sa plateasca, daca se manifesta ca barbarii.
0
0
Tu vorbesti, p*******? Asta este justificarea ta pentru felul in care a parcat idiotul ala?
0
0
se dau de ceasul mortii mai jos. Mutati-va ma la vila daca puteti. Puteti ? Sau sunteti niste lepre sarace, niste imputiciuni de oameni frustrati care stati cu parintii la batranete, ai ?
1
1
Sa ne iei in gurita pe toti
1
1
Lipsa de bun simt,de cei 7 ani de acasa!Ar fi in stare sa intre cu ele in bloc,ce sa-i faci daca i-a facut masa in masina!
0
0
am prastie cu pietri ele ptr astia.o stelutza pe parbriza ajunge!a doua oara,inca una.
0
0
Stau pe Ferdinand asa ca mi-o s**i cu Henri Coanda al tau. Nu sunteti cu nimic diferiti fata de idiotul cu Audi. Tot va dau la mooie.
1
0
Legile sunt de kkt , prea blande. Asta trebuia batut acolo , in fata blocului....pana se pisa pe el !
2
1
piatra in parbriz direct ! Crezi ca data viitoare v-a mai parca asa ?!! Credeti-ma ca se va gandi de 10 ori inainte sa parcheze undeva !
2
1
A ta era? Da, au dreptate, ma ta e p*****a si cioara, in henri coanda tot asa parchezi?
1
0
Mooie ii dai curvei de ma-ta care a fatat asa un dobitoc borat ca tine!
1
0
Sa va dau la mooie tuturor celor din comentarii.
1
2
astia cu audi si bmwuri rable ca si aia sint retarzi.I-ati aruncat detartrant si ce mai aveti prin casa,diluant,pe masina?ati trecut cu o lama de cutter sa faceti i incizie pe portiere,adinca,dintr-o parte in alta?Numai asa invata astia,cu vorba nu rezolvati nimic,nu inteleg,sint prea prsti.Daca nu ati facut,sa nu va plingeti!
0
0
Pe langa faptul ca as fi trecut in picoare peste masina se gasesc destule bate si topoare care sa fie infipte in tabla!
1
1
Cu cheia usor finut pe tabla si intelege despre ce e vorba
0
0
Trebuia ridicata sau sa i taie toate cauciucurile plus amenda maxima acestui golan.
0
0
cauciucuri gaurite , si mult acid pe ea sa ii dea luciu , nesimtitul dracului !
1
0
NEF-utut sau NEF-ututa?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513