REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Sâm., 12 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6880
13.4° Constanța Sâmbătă, 12 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6880
 

Întreceri ilegale în trafic, pe șoseaua Industrială din Constanța. Video

Întreceri ilegale în trafic, pe șoseaua Industrială din Constanța. Video

A.F. 12 octombrie 2024 | 13:07 1459

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat, la data de 11 octombrie a.c., o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul conducerii agresive și al organizării de întreceri ilegale de vehicule.

intreceri ilegale in trafic, pe soseaua Industriala din Constanta. Video

Astfel, polițiștii au identificat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 de ani și 29 de ani, care la data de 11 octombrie a.c., în intervalul orar 21.00 – 23.00, ar fi participat la întreceri ilegale de mașini pe șoseaua Industrială. 

Aceștia ar fi ocupat ambele sensuri de mers ale carosabilului, participând la întrecere, la volanul autoturismelor pe care le conduceau.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de participarea, în calitate de conducător de vehicul, la întreceri neautorizate pe drumurile publice.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VIITORU AL ACESTEI TARI. TINERETUL MANDRIA TARII. VAI DE MAMA LOR. CCU ASTIA VREM NOI SA CRESTEM P I B UL SI NIVELUL DE TRAI. DUPA CUM SE VEDE, DEMOCRATIA NU NE A PRIIT NOUA, STATELOR ESTICE.NU NE MAI FACEM BINE NICIODATA. I ATI ANTREBAT PE VREUNUL DIN AIA CARE FACEAU LINIUTE,DACA AU SERVICII? NOROC CU PENSIA LUI MASA SI TASU. SA I VEDEM DUPA CE MOR {PARINTII} CE FAC?
1
0
Adevaru e ca politia din Constanta au arestat tot dealeri de droguri si toti pestii si astia au mai ramas de fript futuvvva in gat de rable stroie sta in birou și ia spaga multa de la interlopi
4
0
Nu exista duba la m.a.i ?.încărcați si ducerii la munca daca sunt boschetari.Sa fie verificați de unde au limuzine de lux?.
5
0
Alesii neamului depun juramantul cu mana pe bliblie si? multumim r*****a pentru dezvaluirile alesilro care fura din bugetul ROmaniei, asta e apa de ploaie
3
1
Iar scrie-ți de rău despre noi tineri cei care sântem viitoru țări? Ști ce zic?
7
2
Sa mearga la munca nu la frecat menta
8
2
Atata timp cat nu erau bauti drogati si nu deranjau pe nimeni care e pbl ?
3
13

REPLICA


LOTO

6/49
3125143822
5/49
193462335
joker
1942212358