REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Învățătoare snopită în bătaie de mama vitregă a unui elev

Învățătoare snopită în bătaie de mama vitregă a unui elev

Mariana MURAT 22 septembrie 2023 | 16:57 1809

Conform martorilor, o femeie a venit, joi, 21 septembrie, la unitatea de învățământ și a intrat în curte, unde i-a aplicat învățătoarei, o femeie de aproximativ 60 de ani, mai multe lovituri cu pumnii și palmele.

invatatoare snopita in bataie de mama vitrega a unui elev

Potrivit informațiilor care au apărut după incident, agresoarea este concubina tatălui unui elev al școlii.

Acest elev și-ar fi sunat mama vitregă și s-a fi plâns că învățătoarea l-ar fi bătut. Însă această versiune nu a putut fi confirmată de martori până la momentul publicării acestei știri.

Mama vitregă n-a mai așteptat clarificări și a dat năvală să-i facă "dreptate" fiului concubinului său.

După bătaia primită, învățătoarea a depus plângere penală împotriva agresoarei, iar presa județeană relatează că Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare ar fi deschis un dosar penal în acest caz.

Și Inspectoratul Școlar Județean a deschis o anchetă, dat fiind că fapta violentă s-a produs în incinta unității de învățământ, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
romania educata ,profesoara agresata si...articole de lasat la ...vatra!
0
0
De acord cu “profesorul spagangiu”! Daca Ciolacu ar impozita valoarea castigata din meditatiile date la n***u de catre asa zisii profesori din zilele noastre cu siguranta ca ar fi strans onparte din deficitul cu care se confrunta Romania. Dar de ce sa-i deranjeze pe saracii dascali, mai bine le mai da ceva la salariu ca de munceac prea mult: 4 ore la scoala si alte 6 la meditatii cu cate 5 copii in grupe. Ce meditatii or fi alea dar p****i sunt si parintii ca accepta asa ceva. In rest: Romania educata, la evaziune si furt!
3
3
Se intamplă lucruri din acestea mizerabile ,cand profesori sunt batuti de ciobanite cu aere de vedete pentru ca legile sunt date tot pentru "" NECAJITII" care isi permit BONE autorizate ....Păi cine isi permite bona autorizată care trebuie plătite cu cel puțin salariul minim pe economie ????Cui dați vou bani din bugetul statului pentru bone ,si pe cine AJUTATI voi ,pe care dintre "necăjiti''' pe cei cu salarii nesimțite care iși permit bone autorizate ????Si ce au in plus copiii de la cresă fatăvde copiii de la gradinitele cu program prelungit de le acordati doar lor dividente momentan la stadiul de proiect ....
3
0
Bravo doamna respect si mama vitrega va dati seama cat a putut indura respectiva . Au ajuns parintii la capatul rabdarilor chiar si cei vitregi cu pretentiile profesorilor care vor salarii cat mai mari la clasa nu lucreaza, tin copii in note mici ca sa isi aduca copii la meditatie de fapt ii forteaza . S-a ajuns sa se meditezee de la clasa 1 . Pai nu le este rusine si se plang ca sunt copii needucati ,dar ei la scoala cultiva doar educatia coruptiei si a șpagii .
1
8

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510