REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Investitorii și-au abandonat blocurile din Eforie Sud din cauza romilor. Video

Investitorii și-au abandonat blocurile din Eforie Sud din cauza romilor. Video

Ana Maria LIPAN 5 aprilie 2023 | 00:00 12697

Despre comunitatea de rromi ce își face veacul pe Strada Agricolă din Eforie s-au scris în trecut numeroase articole. Mutarea acestora în zona periferică a orașului a generat un întreg scandal, sfârșit în instanță. Evacuarea acestora din barăci și salubrizarea terenului pare că a fost însă doar o soluție temporară. În cursul zilei de marți, 4 aprilie a.c., mai mulți tineri au putut fi văzuți în apropierea grămezilor de gunoaie ce au pus stăpânire pe zonă. Activitatea acestora a afectat și investițiile din zonă, cele două blocuri construite aici fiind vandalizate și lăsate în paragină.

Investitorii si-au abandonat blocurile din Eforie Sud din cauza romilor. Video
Problema romilor ce s-au aciuat pe Strada Agricolă din Eforie, după ce au fost izgoniți de autorități din jurul gropii de gunoi, a fost amplu discutată în trecut. În urma numeroaselor sesizări ale locuitorilor din apropiere, ce au reclamat comportamentul acestora, cât și insalubritatea zonei, s-a ajuns chiar la măsuri radicale, dispunându-se evacuarea barăcilor unde locuiau și relocarea familiilor.

Investitorii si-au abandonat blocurile din Eforie Sud din cauza romilor. Video

După un întreg scandal, care au participat și numeroase ONG-uri, care au pledat pentru cauza romilor și a copiilor acestora, se pare că încă nu s-a găsit o soluție pentru aceștia.

Investitorii si-au abandonat blocurile din Eforie Sud din cauza romilor. Video
Marți, 4 aprilie a.c., mai mulți tineri au fost văzuți în această zonă, supraveghind probabil măgarul aflat la păscut în zonă. Din tablou nu lipseau nici grămezile de gunoaie, și mirosul îngrozitor. Deasupra mormanelor de deșeuri tronează două imobile, aflate într-un stadiu avansat de degradare, un semn clar al impactului negativ pe care activitatea comunității din zonă l-a avut asupra investițiilor imobiliare.

Investitorii si-au abandonat blocurile din Eforie Sud din cauza romilor. Video
Mizeria poate reprezenta un adevărat pericol asupra sănătății persoanelor din apropiere, iar intervenția autorităților este necesară, atât pentru binele celor ce au înaintat în trecut numeroase plângeri, cât și pentru cel am cetățenilor romi. Comunicarea, relaționarea și implicarea acestora în obiectivele, proiectele și politicile ce îi vizează sunt factori cheie ai integrării comunității rome. Marginalizarea acestora poate avea în timp consecințe negative, ce se abat asupra întregii societăți.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i pastrati si lu Virgilica un apartament, sa aibe unde locuiii cand o sa iasa din inchisoare…. Daca nu a mai avut ce fura din Eforie, sa apucat de furat de pe carduri in America si de destept ce a fost l-au prins…
0
0
Prostului ignorant de mai jos: Singurul lucru care dăunează imaginii romilor sunt acțiunile romilor
1
0
În conformitate cu legislația în vigoare privind instigarea la ura rasiala și violenta verbala,precum amenințarea cu moartea ,și alte comentarii care apar pe materialul dvoastra ,conform legi ,nu păstrați un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare ,va rugam insistent sa ștergeți comentariile cu tenta rasista , și amenințătoare, la adresa etniei rome.Materialul dvoastra este lipsit de informații corecte și aduce prejudicii imagini romilor.Ne rezervam dreptul de a cere dreptul la replica conform legii ,și ne rezervam și dreptul de a aduce în fata instantei ,publicația dvoastra online ,precum și reporterul care a prezentat acest material denaturat .Va rugam sa ne puneți la dispoziție numele reportelui pentru a fi chemat în instanta. Cu stima.
0
1
Alea sunt blocurile la mostenitori Adica la nevasta otilica si la fratele claxon
3
1
Doris e o alegatoare. Doris e Doris. Doris e de aur. Doris candideaza. Doris te votam
1
1
SI MINCIUNA ESTE O VORBA, V-A PLACUT CAND PROMITEA PRIMARUL DE TOATE. ESTE O VORBA ,A PROMITE E NOBLETE A TE TINE DE CUVANT E O PROSTIE SI PRIMARUL EFORIEI SE TINE DE CUVANT. PRIMAR MAI INCAPABIL NU CRED CA EXISTA.LANGA CELE DOUA BLOCURI IN MIZERIA AIA AU FACUT UN PARC ...CAT p***t POTI SA FII SA PUI ATATEA BANCI SI COSURI DE GUNOI PE DRUMUL SPRE CIMITIR SI SA UITI IN CURTEA OAMENILOR .CRED CA DOREL A FACUT PROIECTUL .ASTA-I SITUATIA TOTI SA FURE ,OARE MAI AU CEVA DE FURAT DIN EFORIE SAU DE VANDUT?
4
1
Blocuri ridicate de Brailoiu care stau sa cada. Halal
9
0
Daca pentru animalele fara stapan se ia masura cinica a eutanasierii , ma gandesc ca putem aplica aceasta solutie si pentru animalele bipede care nu sunt adoptati sau nu vor sa se integreze in societate.
20
1
sa se duca in vila lui Chitzaila, ca oracaia sa-i acceptam ca-s si ei oameni, sa-l linsheze sa faca un bine orasului
11
0
Problema este ca intai trebuie sa se recunoasca oficial ca avem mari probleme cu rromii. Fara patima,ci cu realism,statul asta cica de drept si social,este obligat sa se implice prin institutii specifice in dirijarea ,indreptarea chiar si cu forta a celor obisnuiti sa traiasca parazitar si infractional,catre solutii de lunga durata,care sa insemne incluziune sociala. E greu dar nu imposibil. Treaba e ca nu avem invatamant adecvat nici pentru cei ce vor sa invete,nu avem locuri de munca platite decent pentru cei ce vor sa munceasca. Inca suntem un stat subdezvoltat,ambalat in multa lauda de sine,propagande goale.
15
0
IDI NAHUI CYKA BLYAT
7
0
Eforieni, in cateva luni va incepe campania electorala mai pe fata, sa vedeti atunci cat va minte domnul primar, acum minciunile sunt mici, dar este campion la minciuni, si-a stricat prietenii cu oameni de-ai luni, de ce ? Pt ca minte mult si frumos Si mai este ceva, sa vedeti cei care nu ati fost sunati de el, de mult, ce-o sa va mai sune telefonul sa va ia cu vrajeala, nu-l credeti ca minte mult Se va satura populatia de el, va vota orice doar sa scape de el, veti vedea Omul minte mult si frumos, dar oamenii s-au saturat, acum profita ca nu e unul mai rasarit sa apara in fata , dar va iesi cineva si lumea va vota sa scape de mincinos Sa vedeti ce-o sa va bage in seama cum se apropie campania electorala, o sa va spune asa: vino maine dimineata la mine, sau : suna-ma maine, etc. S-au saturat multi de el si de minciunile lui
7
1
Cred ca tu ești imbecilul care are creierul spălat de aur și te plătesc țigannii..vad ca ești printre primii care a comentat.deci..taci dracu p***tănacule
14
2
trimiteti cioarele la Polul Nord?!
11
1
bine ati venit in latrina lui robert serban, un drogat si un betiv cu dosare pe rol care a furat din banii publici si continua sa o faca.
6
2
Rubrica de comenturi de la replica este penala. Pentru primii care au dat comenturi viata le pune piedici majore iar acestia se retrag in comenturi de genul. Mi-e mila de aceste jeguri de oameni. Se stie ca sunt sustinatori aur, ca sunt cu biserica si ca au zero scoala. Doar niste romani infecti care i-as scuipa pe strada faca i-as vedea sau auzi spunand ce au scris aici. Frustrat, imbecili.
1
24
politia locala ce face? de ce li se da ajutor social in continuaresi nu sunt pusi la munca? de ce preotii le permite sa vina la cersit la biserica ortodoxa si nu sunt primiti la geamia lor? li s au facut buletine si vize de flotant pentru ce???? voturi mai multe? ce sa mai vorbim....
13
2
de parcă lumea e p*****a nu se vedea undevpleca fierul și materialele
9
0
de bine ce au fost făcute unul dintre ele sa lăsat așa că investițiile la altii in buzunar
4
0
Tupeul, sub toate formele, al acestei etnii, a crescut si datorita complicitatii multora de ai nostri: ascultarea, savurarea, promovarea vomei tziganesti care a imbecilizat poporul roman : maneau.
34
0
doi ttigani daca aveti pe scara,e prea mult!vindeti si plecati.verificati sa nu aveti ttigani vecini.alfel,ati pis.o: urlete,gratare,masini in fata blocului claxoane la 3 noaptea,miros de ulei prajit( mincarea ttiganilor ,gogosi,hamsii,cartofi prajiti) pe toata scara si afara incepind cu ora 22,p******a!
31
5
Bah frate dar in tara asta nu se mai face sapun ? Materie prima avem la greu
29
1
Bună, ziua dragi locuitori ,eu primarul vostru ciordache Robi serban ,va zic și va prostesc ca voi finaliza aceste blocuri anul acesta doar dacă contractul este obținut de gașca mea de influenta!
18
3
Moarte ceorilor!
29
1
Exista o singura soluție: SOLUTIA FINALA. Tot o dau cu integrarea. Nu vede nimeni ca de ani și zeci de ani nu se integrează?! Ca asta le e geneticul?! Sa-i ia fatalaii de la ONG-uri acasă atunci. Sa ii integreze in familiile lor. Toți care au încercat sa se încurce cu aciorile borâre, sa înfieze sau sa faca voluntariat prin centre (vezi in Germania), au sfârșit înjunghiați, omorâți, violate etc. Ce noroc au unii ca nu au prins vremurile acelea din ‘40…
51
5
Moarte cwiorilor borate la sapun cu ele
38
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016