REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Invitați de seamă la nunta fiului lui Marcel Ciolacu. Video

Invitați de seamă la nunta fiului lui Marcel Ciolacu. Video

Virgil STOIAN 9 septembrie 2023 | 14:15 8422

Toată crema politicii româneşti a făcut act de prezență la nuntă la Buzău, unde premierula fost socru mare. Locul petrecerii are o poveste fascinantă. Legenda spune că este vorba de un conac bântuit - culmea! - chiar de fantoma unui politician. Nora lui Marcel Ciolacu este viitoare doctoriţă, studentă la Medicină, în Constanța, mai are un an până termină facultatea. Şi mirele, Filip (24 de ani) termină aceeaşi facultate de Medicină.

Invitati de seama la nunta fiului lui Marcel Ciolacu. Video

Mirii

"Îi doresc să fie sănătos și să privească cu încredere în viitor. Îi urez să-și îndeplinească visul de a deveni un medic foarte bun care să muncească aici, în țară, fiindcă știu că vrea să-și ajute cât mai mult semenii. Să-și facă o familie mare și frumoasă și să fie unul dintre milioanele de tineri care vor schimba România într-o țară modernă, prosperă și mult mai curată. La mulți ani, Filip! Sunt mândru de tine și de realizările tale și îți voi fi întotdeauna alături!", a transmis Ciolacu.

Invitati de seama la nunta fiului lui Marcel Ciolacu. VideoConacul Marghiloman

Locul petrecerii bântuit de fantoma lui Alexandru Marghiloman

Locul unde au petrecut oamenii din guvern este un conac de la marginea Buzăului despre care se spune că este bântuit de fantoma marelui politician Alexandru Marghiloman şi el premier al României, dar în 1918.

Invitati de seama la nunta fiului lui Marcel Ciolacu. Video

Vechimea anexelor și aspectul înfricoșător al ruinei din spatele vilei principale i-au făcut pe buzoieni să ducă din gură în gură legende dintre cele mai înfricoșătoare despre lucrurile misterioase care s-ar petrece acolo.

Invitati de seama la nunta fiului lui Marcel Ciolacu. Video

Despre conac se spune că în nopțile cu lună plină, fantomele foștilor stăpâni ies la plimbare călare prin parc. Alții povestesc că l-au văzut pe marele boier în straie negre, cu joben, alături de domnița lui, chiar în ușa conacului.

Invitati de seama la nunta fiului lui Marcel Ciolacu. VideoMarcel Ciolacu

 Este important de menționat că nașii celor doi miri nu au nicio legătură cu lumea politică. Aceștia sunt pur și simplu prieteni apropiați ai lui Marcel Ciolacu și ai familiei sale, susținându-i în această zi specială din viața lor. Alegerea lor de a păstra evenimentul departe de agitația politică și de a-l împărtăși cu cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei subliniază caracterul intim și personal al acestei nunți politice de excepție.

Video:

Invitați de seamă

Unul din invitați este Lucian Romașcanu, care a precizat că „Nu îi sfătuiesc nimic, pot să greşească şi singuri, nu au nevoie de sfaturile mele. Este un eveniment privat, sigur că este un eveniment care captează atenţia presei. Le urez fericire, casă de piatră, bucurie. La mine au trecut 19 ani, parcă a fost ieri”, a afirmat social-democratul Lucian Romaşcanu, fost ministru al Culturii, prezent la eveniment.La petrecerea organizată după cununia civilă au mai fost invitaţi social-democraţii Paul Stănescu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose. Alături de Ciolacu au fost și politicieni din Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cununie făcută la repezeala. Au zis sa profite ca tăticu e premier și deh au de câștigat. Dar la 24 ani sa fii mai plinuț decât părintele!? Și codita de par ce înseamnă? Va urma și teologia ca a doua calificare?
4
0
Ce ovatii? Normal ca nu,doar sunt copii de "sef de lagar" in cazul de fata din Romania.Parintii lor si-au insusit o tara cu tot cu resurse si acum se fac ca "lucreaza pentru noi " ca FNI.Ovatie... doar asa sa ramana femeile lor fara ovulatie si sa nu se mai inmulteasca de neam blestemat ce sunt ei !
11
1
Nu i vina lor ca s urati,nici ca s fii de smecheri, dar de ce s ar ridica publicul în picioare pentru ovații?Suflatul în fund nu mai este la modă de ceva timp,așa că...
5
0
Daca pleaca in luna de miere si se intorc sirop de agave?
2
0
miri asa de mult se iubesc ca nici la inceputul casniciei nu se tin de mana el inainte si ea pe langa el ptiuuu cred ca il tragea cocul pe el
9
2
Una din multele metode de spalare a banilor printre politicieni este si darul de nunta al copiilor lor.
11
0
cum să dai mă nume la copil t i b e r i u s? ce părinți retardați a avut copilul ăla? se credea în imperiul roman?! maked0ni idioți de la medgidia.
11
0
De ce nu te speli pe moaca aia de rroman?.Nu ai bani sa te berberesti?
10
0
T I B E R I U S, ăla al lui E-PURE, boschetarul pletos, violator cu adeverință, vrea să-l f00tă în gură pe Ciolacu. Și va reuși că omu e obsedat sexual. F00te numai babe de peste 60 de ani.
10
3
Dacă servea la masă taximetristul psihopat E P U R E, cerea șpagă inclusiv ca să intre nașii în salon Viola și mireasa asa cum îi stă lui în caracter.
10
1
nu invitati de seama, ca doar nu au fost scriitori, artisti ,cercetatori, doctori in stiinte ,etc.au fost politicieni cu ...diploma de studii in psd, pnl si la facultati pe ...repede inainte !casa de piatra ! sa ajunga medici adevarati , fara studii in ...politica!
10
0
Dupa ce strang darul, mirii vor mai avea chef sa se mai apuce si de munca?
9
1
Sigur nu este o poza cu Mihai Gadea la cununie?
11
2
HMMMM...Mirii,viitori medici ...scoliti la Constanta....calitate la un pret cumsecade/pe nea Marcel ori nu l-a interesat ori a fost prea ocupat...ca de putut...sigur putea mai mult/
11
2
Politicieni de seamă, invitați de seamă, mire și mireasă de seamă, plus fantome de seamă .Ce sa mai zici?Adică ce sa zică plebeul?Poate doar o urare din partea celor ce nu s de seamă:'Tu vă muma n fund.Celor ce s de seamă.
12
2
Cum de nu a sunat Simion sa ai de-a replica cu alarma falsa cu bomba :)))
6
3
toti hotii si coruptii acolo .Cit a fost darul 10000 de euro ca la socialisti ?
20
3
Pe mine de ce nu m ați invitat?.Va era frica că va beau tot wishkianul?
17
3
Bravo nra RELU KATELU PURCELU MYAUNELU MAYMUTZELU !! lai atakat si pasta mea RELU PURCELLU nu siila da nimeni in viata ! Esti NEMYLOS!
3
8
1000 de invitați onorează masa cu 5000 de €(minim) de fiecare!!! Faceți voi socoteala.
20
7
Fiecare vede ce vrea dupa ce consuma alcool, mai mult sau mai putin, asa sunt si bantuitorii vazuti ba calare, ba pe jos, dar in straie boieresti. Problema este sa nu apara fantoma lui Ceausescu pe acolo, caci este mult mai grav...
18
3
Chiar nu mă interesează !
17
4
Nu cred ca este locul de rautati, pana la urma sunt doi tineri care isi unesc destinele !
13
26
Dan Marcel Iliescu, a trimis și el plicul plus diploma de licență pentru avea susținerea lui tăticul? Vrem sa vina generația de profesori tineri, Bobe,Șorici,Filip,
24
5
Sa va stea in gat mah imbuibatilor. Nimeni nu are voie sa faca nunta mai belea decat sefu la p****i, Georgica Simion, firati voi ai dracu.
20
7
Moama numa mațe fine (fripte) si coate goale pe acolo
32
4
Fiusu e rocker, ne-am dat dreacu. Suntem curiosi cum da din plete la nunta ca un catel
26
9

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510