REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Ioan Nache a ajuns, în sfârșit, director cu acte în regulă la Delfinariu!

Ioan Nache a ajuns, în sfârșit, director cu acte în regulă la Delfinariu!

Andreea CONDURACHE 25 octombrie 2023 | 12:08 4209

Ioan Nache este oficial directorul general al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, pentru o perioadă de 3 ani.

Ioan Nache a ajuns, in sfarsit, director cu acte in regula la Delfinariu!Ioan Nache, Directorul general al Complexului de Științe ale Naturii Constanța

La prima etapă a concursului de proiecte de management, Nache a obținut nota 8,40, iar la cea de-a doua etapă, susținerea proiectului, acesta a obținut nota 8,60.

Ioan Nache a ajuns, in sfarsit, director cu acte in regula la Delfinariu!rezultat concurs de Proiecte de Management

.

Ioan Nache a ajuns, in sfarsit, director cu acte in regula la Delfinariu!rezultat concurs de Proiecte de Management

Vă reamintim că acesta a fost desemnat să preia interimatul instituției pe 1 mai a.c., ca urmare a încheierii mandatului fostului director Iulian Călin.  “Începând cu data de 1 mai 2023, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa va avea o nouă conducere interimară, în persoana domnului Ioan Mihai Nache. Este un adevărat profesionist, care, pentru o bună perioadă, a activat în cadrul Direcţiei de Proiecte a CJC. Am încredere că am numit omul potrivit pentru a asigura continuitatea managerială a CMSN, instituţie ce are nevoie de stabilitate şi coerenţă, dar şi de o colaborare interinstituţională cât mai eficientă şi responsabilă, astfel încât să reuşim să ne atingem obiectivele. Totodată, îi mulţumesc lui Iulian Călin pentru activitatea depusă şi îi urez succes în tot ceea ce şi-a propus.”, declara la acel moment Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Ioan Nache a ajuns, in sfarsit, director cu acte in regula la Delfinariu!Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Ioan Mihai Nache este licenţiat în ştiinţe administrative şi în economie, deţine două mastere, unul în ştiinţe administrative şi altul în Business Administration. În ceea ce priveşte activitatea sa profesională, la Consiliului Judeţean Constanţa, acesta a ocupat mai multe funcţii în cadrul Direcţiei Generale de Proiecte, respectiv Şef Serviciu Implementare Proiecte Internaţionale, în perioada noiembrie – aprilie 2015, director general, în perioada aprilie 2015 – iulie 2017, iar din iulie 2017 şi până la preluare noii funcții, director general adjunct al aceleiaşi direcţii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De elena harbur ce se mai aude? Tor cu barbati însurați? Și după bani plânge?
3
0
a scapat dl Georgescu de el din CJ ca umbla la pasarica lu nevastasa
4
0
Regret sa te dezamăgesc, dar votând AUR, votezi tot PSD și PNL pentru ca au migrat toți la AUR pentru funcții. La PSD și PNL nu-i mai voteaza nici draq, și au fugit șobolanii la AUR, ca au șanse. Cupșa, candidatul AUR la Primăria constanta este încă in PNL și este penelist de o viața. Ce mai vreți?!
5
0
Nenea m***e....parton Nache cu sotia sa chimista....care isi rupe p...a....ha ha ha ...nache ai grija sa nu o duci pe doamna nache la padocul cu armasari.....
2
0
Vreau pe camera de bordel, cu executare. Nu vreau bani, nu vreau valuta - vreau toti membrii sa ma ...
2
0
Cl8ca lu balba il saboteaza si pe asta. Angajatii prinsi furand din delfinariu au fost lasati in pace. Balba i a angajat pe toti. O sa vedeti iar ani.ale ucise "de caini" de lipsa in gestiune numai vbm samd..... tot balba conduce delfinariu. Toate departamentele sunt conduse de oamenii lu balba. In 6 lu i asta isi da demisia ca nu are ce sa faca. Il toaca balba marunt
5
1
Un pedofil nenorocit !
5
0
Un bou incompetent recomandat de slugarnicie si pupincurism.
10
0
Numai m*******i în administrația Constanței începând cu portul și terminând cu pol.. locală, și uni mai vor dezvoltare orasului
19
0
Politicienii fura de sting ca-n codru. Rusine pnl dracu va mai voteaza
13
1
Nu va suparati nache vine de la m**e? Cine l-a recomandat? Tanti Vocea si nenea Talentu? Politica aplicata va fi tot paratzii aua?
17
0
Eliberati delfinii si desfiintati delfinariul primitivilor.
16
0
vom vota aur sa va dea pe toti afara ca neam saturat de furt si minciuna
8
10
acum sa ne aducem verisorii, vericii, verisoarele!
17
0
bâlba moare de ciuda!!
9
2
safi, safi vrem sa fim, ca nu stim sa muncim! Si pe voi sa va jupuim! Noapte buna, constanteni!
13
0
Tot un m***e? Vedeti ca prin Balcani ati cam fost peste tot si daca se strica si caruta din Romania, nu prea mai aveti unde va duce.
19
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677