REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° ConstanÈ›a Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° ConstanÈ›a Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Ioan Picu: Spectacolul de la Black Sea Air Show îl vezi numai în filme. Video

Ioan Picu: Spectacolul de la Black Sea Air Show îl vezi numai în filme. Video

Deria ISLEAM 5 august 2024 | 00:00 336

Sâmbătă, 3 august, începând cu ora 14:00 s-au deschis porÈ›ile ConstanÈ›a Black Sea Air Show. Cea de-a III-a ediÈ›ie a evenimentului de excepÈ›ie, organizat de către Aeroportul InternaÈ›ional Mihail Kogălniceanu ConstanÈ›a È™i OrganizaÈ›ia de Management al DestinaÈ›iei Mamaia ConstanÈ›a în parteneriat cu Aeroclubul României È™i Zum Logistics Fresh, s-a desfășurat pe Aeroportul InternaÈ›ional Mihail Kogălniceanu din ConstanÈ›a. Ioan Picu, co-organizator al evenimentului, a acordat reporterilor Replica un interviu în exclusivitate cu o zi înainte de debutul acestuia.

Ioan Picu: Spectacolul de la Black Sea Air Show il vezi numai in filme. VideoIoan Picu, Deria Isleam

Spectacolul aviatic, oportunitate inedită pentru constănțeni și turiști

Constanța Black Sea Air Show devine, de la an la an, tot mai cunoscut și mai apreciat de constănțeni și turiști deopotrivă.

Ioan Picu: Spectacolul de la Black Sea Air Show il vezi numai in filme. VideoAeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

Nu doar că au avut loc evoluÈ›ii aeriene spectaculoase ale ForÈ›elor Aeriene Române, baza 57 Mihail Kogălniceanu È™i Aeroclubul României, publicul a putut viziona o expoziÈ›ie statică uimitoare. Aceasta includea avioane, vehicule de luptă, scutere È™i autovehicule modificate. Nu în ultimul rând, un concert al artistei Holly Molly a încheiat seara cu energie È™i voie bună pentru spectatori.

Ioan Picu: Spectacolul de la Black Sea Air Show il vezi numai in filme. VideoAeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

Ioan Picu, încrezător în succesul ConstanÈ›a Black Sea Air Show

Ioan Picu, manager al societății comerciale Zum Logistics Fresh È™i co-organizator al evenimentului, avea mari speranÈ›e că spectacolul va uimi, încă dinainte ca acesta să debuteze: „Începând cu ora 14:00 aÈ™teptăm oamenii să vină, să vadă un display static, cu avioane, cu maÈ™ini de luptă, cu scutere, motoare, maÈ™ini de stradă modificate, o zonă de Food Court. De la ora 16:00 începe show-ul propriu-zis. „ForÈ›ele Aeriene Române, Baza 57 Kogălniceanu, împreună cu Aeroclubul României È™i Șoimii României vor face un show aviatic pe cer, cu avioane, elicoptere, paraÈ™utiÈ™ti. Va fi o fanfară care va întreÈ›ine atmosfera È™i vom încheia cu un concert Holly Molly.”

Ioan Picu: Spectacolul de la Black Sea Air Show il vezi numai in filme. VideoIoan Picu, manager Zum Logistics Fresh SRL, Constanța

Ioan Picu: „ÎÈ›i tremură toate organele”

ConstanÈ›a Black Sea Air Show este un eveniment inedit, show-uri pe care, în mod normal, le vedem numai în filme: „Este un eveniment care trebuie să atragă peste 20-30 de mii de participanÈ›i, este un show inedit pe care nu ai ocazia să-l vezi în alte părÈ›i. Se fac foarte puÈ›ine astfel de evenimente la nivel de Europa È™i show-ul este, când îl vezi live, superb. Cel puÈ›in avioanele de luptă, când trec pe lângă tine, efectiv îÈ›i tremură toate organele. Trebuie neapărat să ai dopuri de urechi. Sunt show-uri pe care le vezi numai în filme.

Ioan Picu: Spectacolul de la Black Sea Air Show il vezi numai in filme. VideoIoan Picu, manager Zum Logistics Fresh SRL

„Dacă vii o dată să-l vezi în direct, cu siguranță vei reveni. Neapărat trebuie pus pe hartă È™i an de an să fie din ce în ce mai mare, să atragă un număr cât mai mare de turiÈ™ti. Copii care, mai departe, poate vor fi atraÈ™i, la rândul lor de a se alătura ForÈ›elor Aeriene Române sau celor de la Aeroclubul României.” a adăugat Ioan Picu.

Întrebat dacă doreÈ™te ca Black Sea Air Show să devină tradiÈ›ie, Ioan Picu spune că, deÈ™i este primul an în care s-a implicat, speră să continue colaborarea: „Aceasta este a treia ediÈ›ie a lui, este prima oară când am pus umărul la organizarea acestui eveniment. Cu siguranță ne dorim È™i ne propunem să continuăm colaborarea cu cei de la aeroportul Mihail Kogălniceanu È™i este trebuie să devină tradiÈ›ie, deci este benefic pentru litoralul românesc È™i pentru România.”

Constanța Black Sea Air Show poate deveni festival!

„Ne propunem să-l creÈ™tem È™i ca show aviatic, È™i ca festival. Poate, eventual, chiar pe două zile, ca turistul care vine să-È™i ia o vacanță de mai multe zile, să stea mai mult pe litoral. Sper să reuÈ™im.” declară Ioan Picu.

Ioan Picu: Spectacolul de la Black Sea Air Show il vezi numai in filme. VideoFanfara

DeÈ™i datele meteo cu o zi înainte prevesteau soare È™i temperaturi ridicate, atât organizatorii, cât È™i spectatorii au fost surprinÈ™i de condiÈ›ii meteo nu tocmai favorabile zborului: „Mâine se anunță o vreme extraordinară, pe internet deja s-au anunÈ›at mii de oameni care au dat «going» la evenimentul de pe Facebook. Toate premisele sunt bune.” spunea Ioan Picu, cu o zi înaintea marelui eveniment.

Ioan Picu: Spectacolul de la Black Sea Air Show il vezi numai in filme. VideoȘoimii României

Au pilotat È™i au sărit din avion în condiÈ›ii meteo dificile

Cu toate că începuse ploaia la un moment dat È™i vântul se înteÈ›ise, piloÈ›ii de la Aeroclubul României, Șoimii României È™i ForÈ›ele Aeriene au făcut un spectacol de zile mari, în ciuda vremii neprielnice. Mai mult, nici paraÈ™utiÈ™tii nu s-au lăsat intimidaÈ›i de vântul puternic, reuÈ™ind să sară de la o distanță de 1.500 de metri dintr-un avion de transport militar. Publicul a stat cu sufletul la gură pe tot parcursul demonstraÈ›iilor.

Ioan Picu: Spectacolul de la Black Sea Air Show il vezi numai in filme. VideoMilitar parașutist

Video 1:

Video 2:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303