REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Ioana Chișiu s-a afișat cu o vânătaie pe Internet: ”Nu îmi găsesc scuze...”

Ioana Chișiu s-a afișat cu o vânătaie pe Internet: ”Nu îmi găsesc scuze...”

Valentina CAMARA 18 martie 2023 | 00:00 1546

Ioana Chișiu este una dintre cele mai iubite vloggerițe de la noi. Vedeta este extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu toate activitățile pe care le face zilnic. Și, așa a făcut și de această dată când le-a precizat urmaritorilor din mediul online cu ce s-a confruntat, de curând.

Ioana Chisiu s-a afisat cu o vanataie pe Internet: ”Nu imi gasesc scuze...”

La 36 de ani Ioana Chișiu se simte ca și când ar avea 20. Recent, influencerița a apărut, pe rețelele sociale, cu o vânătaie uriașă. Ea a ținut să le precizeze celor 144 de mii de urmăritori ce a pățit.

Ioana Chișiu s-a afișat cu o vânătaie pe Internet

În urmă cu puțin timp, chiar pe de Inatgram, Ioana Chișiu a vorbit despre ultima pățanie de care a avut parte. Vloggerița le-a precizat fanilor săi că s-a confruntat cu o vânătaie uriașă, însă, cu toate acestea, ea a continuat să meargă la antrenamente.

„Chiar dacă genunchiul eu nu este recuperat total, am reușit să merg săptămâna aceasta în fie care zi la sală. Nu l-am solicitat atât de mult că de obicei. Încerc totul să nu îmi găsesc scuze pentru a nu ajunge la antrenamente. A fost bine.”, a scris Ioana Chișiu, alături de fotografia pe care a făcută publică pe pagina personală de Instagram.
Ioana Chișiu a confirmat că nu este într-o relație de iubire

Ioana Chisiu este singură de mai bine de patru ani, de când vloggerița s-a despărțit de tatăl fetițelor sale. Astfel, recent, aceasta a decis să fac public un anunț prin care susține că este, în continuare, singură.

”Nu sunt într-o relație de mai bine de jumătate de an. Cred că aveam nevoie de asta, să mă descopăr și să mă bucur de momentele acestea. Chiar sunt fericită și împlinită. Nu mă grăbesc nicăieri. Trăiesc totul la cote maxime. Singurătatea doare, dar te face mai puternică. Singurătatea nu place nimănui, dar te călește. Am momente când nu îmi place, recunosc. Dar sunt trecătoare și nu durează mult. Am învățat să mă bucur de unele momente de singurătate. Ascult muzică, dansez singură prin casă, îmi creez moodboard-uri, am timp mai mult de mine. Mă bucur din plin de fetițe. Merg la spa în zilele mele libere, îmi gătesc. Fac curat în dressing. Scriu. Îmi notez gândurile, stările. Trăiesc fiecare sentiment așa cum vine și nu fug de nimic. Viața e frumoasă.”, a scris Ioana Chișiu pe Instagram, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303