REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
28.3° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Ioana DOBRE și-a prezentat RAPORTUL de ACTIVITATE în CONSILIUL LOCAL

Ioana DOBRE și-a prezentat RAPORTUL de ACTIVITATE în CONSILIUL LOCAL

Replica API 31 octombrie 2021 | 22:46 1860

Consilierii locali municipali au început să-și prezinte rapoartele de activitate pe anul 2020. După modelul colegilor săi de partid, și consilierul local municipal Dobre Ioana Claudia și-a făcut public raportul de activitate al primului an de mandat. Conform documentului, social-democrata Dobre Ioana a fost prezentă la toate ședințele Consiliului Local, ale Comisiei numărul 3 - Comisia pentru servicii publice, comerț, turism și agrement și ale Comisiei de repartizare a locuințelor construire prin programele ANL destinate închirierii. De asemenea, a participat la programul de audiențe și de întâlniri cu cetățenii municipiului Constanța.

(Dobre Ioana Claudia)

Dobre Ioana Claudia se află la al doilea mandat de consilier local municipal din partea Partidului Social Democrat. După exemplul colegilor săi, Dede Perodin, Mihăilescu Cristian și Cristian Tincu, și aceasta a făcut public în cursul zilei de miercuri, 27 octombrie a.c., raportul de activitate al primului an din mandat. ,,Pe data de 29.10.2020 am depus jurământul în cadrul Consiliului Local al municipiului Constanța. În perioada octombrie 2020 - octombrie 2021 am fost prezentă la toate ședințele Consiliului Local, ale Comisiei nr.3 - Comisia pentru servicii publice, comerț, turism și agrement și ale Comisiei de repartizare a locuințelor construire prin programele ANL destinate închirierii. Am participat la programul de audiențe și de întâlniri cu cetățenii municipiului Constanța. În calitate de consilier local, precizez că toate acțiunile întreprinse au fost cu bună-credință, vizând interesul tuturor cetățenilor.

Ioana Dobre, membru în Consiliul de Administrație al Școlii nr. 22

Ioana Claudia Dobre a fost membru în cadrul Consiliului de Administrație al Școlii nr. 22. ,,Am fost prezentă pentru prima dată la o ședința online în calitate de membră în Consiliul de Administrație al Școlii nr.22. Am avut avut ocazia să împărășesc din experiența mea și să propun o soluție pentru suplimentarea resurselor financiare”, se mai arată în documentul publicat.

Mai multe puteți citi AICI!

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Succes doamna profesoara! Sa fie cat mai multe persoane la nivelul dumneavoastra , intelectual si bun simt
1
0
Niciodata nu se va compara aceasta pitzy cu Dinu Ramona Nicoleta, inclusiv la inteligenta.
0
2
aia e posta ba, loredano fato ne straduim
1
0
Priceputilor ce sunteti
3
1
De doua chiar trei carje, dar trebuie sa stam la rand
5
3
merge de-o carja
6
4
Ce cauta toate neica nimeni in consiliile de administratie?
5
5
As f_te-o!
6
5

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303