REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Ioana Ginghină a vorbit despre dependența cu care se confruntă

Ioana Ginghină a vorbit despre dependența cu care se confruntă

Valentina CAMARA 27 ianuarie 2023 | 00:00 751

Ioana Ginghină se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de la noi din țară, iar de-a lungul timpului, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. De asemenea, cunoscuta actriță este foarte activă pe rețelele de socializare, prin prisma cărora își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, împărtășind cu aceștia atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Ioana Ginghina a vorbit despre dependenta cu care se confrunta

Cu toate acestea, din păcate, Ioana Ginghină spune că totul a mers într-o altă direcție, căci acum s-ar confrunta cu o dependență de telefonul mobil și nu se aștepta să fie atât de rău precum alte vicii, însă s-a înșelat.

„Am o dependență… de telefonul meu. Când mă simt nefericită, neîmplinită, copleșită, deprimată, plictisită, apelez la dependența mea pentru a evada.
Anul trecut, am simțit aceste emoții tot timpul. M-am gândit că nu e mare lucru. Adică, nu e ca alcoolul, nicotina sau drogurile, așa că nu e chiar așa de rău, nu? Doar că m-am înșelat. A fost și este dăunător. Cred că mi-am prăjit creierul.”, a scris Ioana Ginghină, pe blogul său personal.

Cât timp petrece Ioana Ginghină pe telefonul mobil

Mai mult decât atât, Ioana Ginghină a mai făcut o dezvăluire, mai precis că săptămâna trecută a făcut o medie de peste 9 ore pe zi de utilizare a telefonului mobil, lucru de care nu este deloc mândră, conform spuselor sale.

„Dependența de telefonul mobil nu este recunoscută ca o tulburare psihiatrică reală, dar există un număr tot mai mare de dovezi care susțin această noua dependență. Utilizarea obsesivă a smartphone-urilor poate provoca tulburări de somn, putere de concentrare scăzută, anxietate, pierderea relațiilor, performanțe slabe la școală/la muncă, printre altele.
Cercetările au arătat că utilizarea în exces a telefonului poate scădea materia cenușie care este legată de o creștere a numărului de sinucideri. Îmi e și rușine să recunosc că am făcut o medie de peste 9 ore pe zi pe telefon săptămâna trecută. NOUĂ ORE!”, a mai scris actrița, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303