REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.8° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Ioana Ginghină se confruntă cu stări grave de sănătate

Ioana Ginghină se confruntă cu stări grave de sănătate

Valentina CAMARA 7 martie 2023 | 00:00 450

Ioana Ginghină are probleme grave de sănătate! Actrița a anunțat că se simte extrem de rău, motiv pentru care a decis să își anuleze toate planurile pe care și le-a stabilit până acum, spunând că momentan nu se simte în stare de nimic. În această dimineață, și-a făcut apariția cu un mesaj care a îngrijorat fanii.

Ioana Ginghina se confrunta cu stari grave de sanatate

Când credea că se află într-o peroadă bună a vieții sale și a fost dornică de muncă și planuri mari, actrița a dat de probleme. Ioana Ginghină a transmis un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare, unde a anunțat că se simte foarte rău și că a avut o noapte foarte grea și lungă, care a pus-o la încercare. Cu toate acestea, încearcă să își revină și să se întoarcă cu forțe noi.

Ioana Ginghină se confruntă cu stări grave de sănătate

Problemele se țin lanț de Ioana Ginghină, care a transmis un mesaj de-a dreptul îngrijorător. Actrița a organizat un live în această seară cu fanii ei, însă a anulat tot după ce și-a petrecut noaptea în suferință, din cauza problemelor de sănătate.

Anunțul a fost făcut în această dimineață, când Ioana a spus că nu se simte în stare pentru nicio apariție publică pe rețelele de socializare, deoarece s-a simțit foarte rău în urmă cu o seară. Cu toate acestea, nu există motive de îngrijorare pentru fani, deoarece actrița i-a asigurat că face tot ce poate ca să își revină.

    ”Dragilor, după o noapte extrem de lungă și grea, în care m-am simțit foarte rău, acu, încerc să îmi revin. Nu mă simt în stare pentru nicio apariție pe social media, așa că lăsăm live-ul de azi pe altă dată, poate chiar mâine. Vă pup, sunt aici să vă răspund la mesaje. O săptămână frumoasă!”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Actrița se pregătește să devină mireasă

Dincolo de problemele de sănătate și momentele dificile, Ioana Ginghină are planuri mari în viitorul apropiat. Actrița se pregătește să devină mireasă și să se căsătorească cu Cristi Pitulice. Cei doi vor avea o nuntă simplă, relaxantă, organizată chiar în curtea casei lor. Actrița a spus că nu este foarte stresată pentru acest eveniment, astfel că vrea să fie totul natural, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303