REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au stabili data nunții

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au stabili data nunții

Valentina CAMARA 20 februarie 2023 | 00:00 1518

Ioana Ginghină a avut de-a lungul timpului noroc în toate, mai puțin la capitolul amor. Actrița a trecut până acum prin două divorțuri, dar asta nu a făcut-o să nu mai creadă în iubire.

Ioana Ginghina si Cristi Pitulice au stabili data nuntii

Astfel că de mai bine de doi ani, alături de Cristi Pitulice, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, pe care o cam ține departe de ochii curioșilor.

Ioana Ginghină se mărită în toamna lui 2023

Motiv pentru care, iubirea fiind mare între ei, anul acesta se va lăsa cu nunta mult așteptată. Vor bate clopotele în toamna lui 2023 pentru Ioana și Cristi.

Deși de mult timp au hotărât să își unească și în mod oficial destinele, acum, în sfârșit, au stabilit totul: data, locul și ținuta pentru nuntă.

Așadar, marele eveniment nu va fi chiar unul foarte mare, ci mai degrabă unul restrâns. Concret, nunta va avea loc chiar în curtea casei vedetei.

”M-am chinuit cu Cristi ieri și am pus o dată, respectiv 23 septembrie, și sper că ne vom ține de această dată. Vom vedea la primărie dacă este totul ok. Nunta o să aibă loc la noi în curte, deci nu este niciun stres, nici în ceea ce privește locația.

La nuntă vor participa doar prietenii, apropiații, respectiv familia”, a declarat Ioana Ginghină, la un post de televiziune.

Motiv pentru care, pentru a fi în ton cu locația, și vestimentația miresei va fi una mai atipică. Comodă, dar la modă, Ioana Ginghină spune că va îmbrăca o rochie de care să se poată bucura mai mult timp după nuntă.

”Am niște ciocate albe acasă și pentru că nunta o voi face în curte, voi merge pe boho style. Deci, o să fie și o rochie drăguță, pe care o voi putea purta și după aceea”, a mai adăugat actrița.

Cât despre evenimentul de după nuntă, luna de miere, actrița mărturisește că, cel mai probabil, ea și Cristi Pitulice vor pleca în vacanță pe la sfârșitul anului. Iar locația va fi una de fițe, la soare, pe vreo plajă fină de peste mări și țări.

„Cred că luna de miere o să fie prin decembrie, dacă e neapărat să fie o lună, când o să vrem să plecăm într-un loc mai exotic”, a menționat viitoarea mireasă, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303