REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Ioana Grama, adevărul despre operația de rinoseptoplastie suferită

Ioana Grama, adevărul despre operația de rinoseptoplastie suferită

Valentina CAMARA 17 martie 2023 | 00:00 2211

Ioana Grama este una dintre cele mai iubite și apreciate influencerițe de la noi. Zilele trecute, bruneta a suferit o operație de rinoseptoplastie și, de curând, s-a decis să împărtășească urmăritorilor săi ce înseamnă, de fapt, o astfel de intervenție.

Ioana Grama, adevarul despre operatia de rinoseptoplastie suferita

"Sunt foarte bine, a fost totul foarte rapid și mă simt extraordinar, nu mă doare nimic, nu m-am umflat, dar de acum încolo o să mă umflu.", spunea, Ioana Grama ieri, de pe patul de spital, la scurt timp după ce a ieșit din operație. Astăzi, influencerița a decis să împărtășească urmăritorilor săi ce înseamnă, de fapt, o astfel de operație de rinoseptoplastie.

Ioana Grama, adevărul despre operația de rinoseptoplastie suferită

În urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, acolo unde este extrem de activă, Ioana Grama a spus adevărul despre operația de rinoseptoplastie suferită, dar și cum se simte în aceste momente.

    "Am zis să vă dau așa, un reality check, pentru că nimeni nu îți arată cum arăți în mod real în zilele de recuperare, după operație. Toată lumea postează așa niște poze, dar nimeni nu îți arată real. Frica mea cea mai mare în legătură cu această operație a fost recuperarea, și anume zilele astea în care nu poți să respiri, în care ești umflată, și în care arăți așa, ca o maimuțică.", a spus Ioana Grama.

Bruneta a specificat că, deși inițial a crezut că va fi vânătă și va avea ochii roșii în urma acestei intervenții, se simte și arată mult mai ok decât s-ar fi așteptat. De asemenea, Ioana Grama spune că nu a durut-o și nu o doare absolut nimic, ci are un disconfort, o presiune cumva, ca o greutate.

"Am decis să mă sacrific eu fetelor și să vă arăt în mod real și să vă arăt în mod real ce înseamnă operația asta de rinoseptoplastie. (...) M-ar fi ajutat și pe mine să văd, real, cum arată un om după operație. O să revin cu tot felul de informații și detalii în legătură cu operația mea. Oricum, mi se pare că arăt foarte ok în comparație cu ..nu știu, eu , din ce am văzut, lumea se umflă foarte tare în general și se învinețește foarte tare. Bine, diferă cred de la corp la corp, dar îmi imaginam că o să fiu foarte vânătă și cu ochii roșii și chiar nu mi se pare că e nimic exagerat. Nu m-a durut absolut nimic, nu mă doare nasul, nu mă doare absolut deloc, simt o presiune cumva, o greutate, dar durere, zero. Nu pot să respir, am un spray pentru nas cu care mă dau dimineața și seara.", a mai spus Ioana Grama, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303